- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С какво ще запомните 31 декември 2007?
Как си прекарахте последната вечер на 2007, с кого бяхте, добре ли ви беше?
т.1
krem4et0
SMILE FOR ME NOW
Заразтанцувах се с гаджето и тя много се изкефи.. аз по принцип не обичам да танцу... ме хвана за ръката и ме закара в спалнята..
хубав секс.. а у :Р
Бе доволен съм не беше лошо))
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
be6e syper qko!hodih na gosti na gadjeto vav pleven 6toto re6i da se pribere tam da iskara nova godina i a se zamakanah s neq tam![]()
parvo bqhme v edin apartament sas vsi4kite i priqteli,ne poznavah nikoi no se zapoznah sas vsi4ki.tam qdohme pihme.posle se premestihme vav edin 4asten lyb kadeto sly6ahme myzi4ka LIL JON LIL SCRAPPY,PAUL WALL I SQKVI TAKIVA![]()
sytrinta kam 13:00 4asa si hvanah vlaka kam varna
be6e gotino
пиене..мнооооого пиене![]()
Impossible is nothing ;] ^^
^^
Беше много изродско...![]()
![]()
Напраихме некав малоумен клип....абе ебаси веселбата беше...
С нищо![]()
You are broken, I can fix you...
Ами бяхме се събрали в една приятелка...определено ще го запомня,защото това ми е първата Нова година без наще и беше супер яко!Купон,купон и пак купон...А нещо по-специално...да...но това е друга тема!![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Със скуката, което бешеи "Господари на Черешата"
![]()
![]()
Aз и да искам не мога да си спомня...Добивам някаква представа от снимките и от това което ми разказват - НЕНОРМАЛНОООООООООООООООО ООООООО!!!!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Якоооопърво бях с наще от благоприличие
, ама послеее....после гоу ауей с приятелии
![]()
![]()
![]()
оо,да най-вече
и
поне това си спомням
![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
Бяхме у мъжо само двамата. 4естно казано, не беше по-разли4но от всяка ве4ер, когато сме заедно.
А с какво ще запомня 31.12? С един смс.
![]()
Робинята на Quench
Бях в една фрИ
Много яко беше
![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ami super si izkarah. Bqhme se sabrali cqloto semeistvo, mnogo qdene no nai ve4e piene, abe veselo si be6e. po plan trqbva6e posle da se sabirame golqma kompaniq, no nakraq nqmah sili za pove4e kuponi i piene. am nqma da zabravq kak si 4akah avtobusa na spirkata i nqkakav piqn tap angli4anin po4na da me zanimava i tai mu se razkre6tqh 4e qzbqga, mai go upla6ih dostaama da se nau4i da ne me zakla4a
i taka mnogo qko be6e, no na parvi qnuari bqh kato parcal , edvam stanah ot legloto
![]()
ем то трябва да помня нещо![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Ще запомня 31 декември 2007 като най-лудата ми Нова Година досега!!!
Бях на много готин купон с готини хора и адски много алкохол!
Направо си махнах главата от пиене и въпреки това успях да направя близо 130 снимки и клипчета от вечерта.
Вярно не помня половината вечер и тепърва някои неща изплуват!![]()
После към 04:30 отидох на друг купон и там също си отживях...абе беше невероятно!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ще я запомня със супер много танци и малко сън. Не успях да се напия, което е положителното. Танцувах супер много, хората както всяка година бяха страхотни. Невероятно както винаги.![]()
mi do 1 4asa be6e super mega qko a sled edin neznam posle se orientirvah po snimkite(dobre 4e bqha te)![]()
Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...
ами бях с много яка компания на много яко място и си прекарах пак много яку![]()
![]()
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ауууу.....беше странен ден
а пък от 20ч. се почна пиенето и другите работи![]()
С хлъзгавия под, замерването с фъсъци, глупостите ,които правихме и колко много се хилих и тъъъъпото техно през цялото време.Но като цяло беше фън бях у един съученик![]()
А и понеже се зачетох в предните постове- пиене имаше всякакво, но така и не се напих.Нито аз нито приятели, само един тъпанар се изповръща ма тва др тема... и наргиле имаше, но си беше почти трезва нова година, няма да я запомня с това.![]()
Помня че отидох с едни чорапи,а на сутринта бях с други,че цялата ми риза бе уполята с шампанско,а след това жиетката ми с вода,защото именниците се уполивали с вода ... помня че се целувах с момче и момиче едновременно ... мразя да черпя с бонбони,когато съм пила ... бре доста спомени![]()
На 31 само загрявахме за истинското парти, което настъпи рано на другия ден.![]()