- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъничко подаръче без повод
zdraveite...mi na4i malko mi e glupava temi4kata ama vi molq za savet.
na 14 godini sam a priatelq mi na 16...predi 2 sedmici izo6to ne bqhme izlizali.samo na daskalo si bqhme zaedno i si 4atihme.toi postoqnno izliza6e s mom4etata(priatelite mu)i s men izleze 4ak prednata sabota kogat az ve4e bqh mu kazala kolko mi e gadno i 4e ako tei prodaljavame nqma da sme zaedno..kato izlqzohme uj si4ko se oprai.no taq sedmica s maika si mn se skaraha i tehnite mu zabraniha da izliza(koeto e mn tapu).nqma i net.ta v petak ve4erta pak izleze s mom4etata 6tot maika mu go pusna...v sabota bqh izvan grada i ve4erta bqh na edin praznik semeen i ne izlizah.pisah mu sms 4e mn mi lipsva i mu pojelah leka no6t ....a toi mi otgovori polovin-1 4as sled tva i pi6e6e 4e e navartql mn pari na tela i leka no6t(a az mu bqh i pisala 4e iskam da pogovorim no ne po tela,prosto mislia 4e ne iska da e s men tolkova kolkoto kazva.az sam nai dalgata mu vrazka i toi naistina mn se promeni zarad men,postoanno se hvali s men na priatelite si i kazva 4e nemoje bez men ...no prosto samo govori i ni6ty ne prai)ta toi nali pisa 4e nia mi zvani i za kvo isk da govorim.i az kazah ne po tela.na4i do ponedelnik.neska mi prezvanq 3-4 pati ama az i sms ne pisah i 4ak kam 22 4asa mu zvannah i toi be6e niakak mn umarlu6en i tajen i po4ti ni6ty ne mi kaza i nakraia kaza obi4am te,az otgovorih -da be i toi zamal4a i az-oki lekinka ,obi4kam te
i zatrvorih
sega mi e mn kofti 6tot toi mmi kaza 4e mn iska ve4e da ima net i az -ama da zn az imam mn novi abonati i toi pita koi sa i az mu kazah tam ama te pove4ety mom4eta
(mn sam glupava zn)
![]()
sega mi e mn mn gadno i mi se iska da mu podarq utre ne6ti4ko mani4ko koeto da go nakara da se zaradva i da razbere 4e mn go obi4kam
i sqka6 bih iskala da e nqkav nadpis ili ne6ty ot toq rod det az da go napraq no nz kakvo da e
pls nqkoi da mi pomogne
mersi predvaritelno
т.7
krem4et0
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
mii kaza neshty mynichko.. mojebi nqkoq vasha snimka .. napishi nehsty otzad neznam..
dano vi se poluchat neshtata![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
![]()
m dam ama nie hodim 3 meseca i pove4e i vse me mole6e da se snimame a az neiskam i nqmame o6ta snimka
za koety sega mn mn sajelqvam
prosto toi se snima sas sqka sre6tnata macka det mu haresa i nqkak az se 4uvstvam taka edna ot si4ki
i nqmame
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
hmm..ne se otchaivai be mila....togava samo tfoq da si te imane dei plachkaa :}
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Mojesh da mu podarish neshto, koeto na teb ti e skypo i vinagi e s teb. Ama tva ne e idealnia variant, shtoto kato se skarate moje da ostanesh zavinagi bez tva tvoito lubimo neshto.:P :P
Да се опитваш да купуваш нечия обич...И както го разказа, това "обичам те" май е увиснало във въздуха, въобще има ли покритие?
А защо вместо хората да признаят, че не изпитват кой знае колко силни чувства, (защото любовта не е толкова проста), постоянно лепват едно "обичкам те"?! Това си е лигавщина според мен... Само един път съм го ползвала, и то когато бях толкова сляпа и превъзбудена, едва ли не щастлива, но ме съмнява, от отношенията си с един човек, с когото трябваше да сме си само приятели, но той ме зарибяваше като луд и едва ли не си помислих, че наистина е хлътнал... А не исках съвсем да разочаровам още един човек след най-добрия ми приятел... Сега разбирам, че всичко е било фарс, всичко е било глупаво, а с онзи прекратихме взаимоотношения...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
za6to misli6 4e ne go obi4am?! nima ako be6e taka 6te6e da mi puka za nego?! ili 6tqh da pla4a kato mi kaza 4e tehnite iskat da varvqt da jiveqt v germania?!nima tova 4e tolkova mnogo go revnuvam i me e strah da gu zagubq zna4i 4e ne go obi4am?!![]()
![]()
p.s.ne mislq 4e niakoi po dobre znae ot men samata kakvo 4uvstvam i ne vi molq da mi izqsnqvateprosto pomolih za ideiki pak i predopredih 4e temi4kata ne e koi znae kakva sry
![]()