.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Една похвала от мен!

Здравейте!Браво,че сте създали такъв полезен сайт и забавен форума!Навярно тук всеки тинейджър може да научи по нещо полезно и да сподели всичко актуално което го интересува,да потърси помощ както и да помогне на други тинейджъри и прочие Радвам се,че открих този сайт най-вече форум за да си губя времето забавлявайки се на макс и да науча по нещо полезно от него!Още веднъж браво!!!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Стига да знаеш кое да приемаш сериозно..има какво да се научи от някои потребители

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Стига да знаеш кое да приемаш сериозно..има какво да се научи от някои потребители
    Ласкаеш ме
    От къде си сигурен ,че имах предвид теб

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Благодаря за похвалите

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    И ти си прав,но нека все пак благодарим на потребителите,които се държат сериозно и обичат наистина да помагат със знанието си

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Радвам се, че форума ти допада и ти пожелавам приятен престой тук.Дано и ти научиш нещо полезно, наистина имаш почти всички предпоставки за това.Всичко добро.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Добрич :o)
    Поне от 99% от форума има какво да се научи Този 1 процент посвещавам на спамерите

Град
    Асеновград, България
    Радвам се, че си останал с добро впечатление и сме ти били полезни.
    Пожелавам ти приятно прекарване в сайта ни!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен
    Да, сайта е страхотен. Стига само да няма СПАМЕРИ, защото с такива е пълно, а един полезен фрум за тийнейджърите....не е на добре да бъде пълнен с глупости.

Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    Да, сайта е страхотен. Стига само да няма СПАМЕРИ, защото с такива е пълно, а един полезен фрум за тийнейджърите....не е на добре да бъде пълнен с глупости.
    .........За тази цел си имат ''КОФАТА'' .
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    I don`t know where
    Нали знаеш, че много хубаво, не е нахубаво.Всяко стадо си има своята черна овца, а в нашия случай е повече от една.

П.С-Радвам се, че отзивите ви са добри и че сте доволни от това, което предоставя целият сайт, в частност форума.Вашето признание, означава много за мен и за целия ни екип.Много щастие и усмивки на всички юзъри.

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Нали знаеш, че много хубаво, не е нахубаво.Всяко стадо си има своята черна овца, а в нашия случай е повече от една.

П.С-Радвам се, че отзивите ви са добри и че сте доволни от това, което предоставя целият сайт, в частност форума.Вашето признание, означава много за мен и за целия ни екип.Много щастие и усмивки на всички юзъри.
    Е нормално е в всеки един такъв форум да има спамъри,защото повечето са тинейджъри,темите са тинейджърски и няма как да няма спам Просто целта е да се предотврати на макс и потребителите да се стегнат и да почнат да помагат(включително и аз) с каквото могат...а пък си имам спам подфорумчета където може да поразпускат там

Град
    I don`t know where
    Спамерите са навсякъде.Хубаво е поне, че си имам раздели за забавление, е така да си разпуснеш напрежението, като изключвам прослувутата "кофа" за която се водят, така ожесточени епични битки и се навлиза излишно според мен в безмислени словестни атаки...

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Спамерите са навсякъде.Хубаво е поне, че си имам раздели за забавление, е така да си разпуснеш напрежението, като изключвам прослувутата "кофа" за която се водят, така ожесточени епични битки и се навлиза излишно според мен м безмислени словестни атаки...
    "Форум без спам не е форум "Но както каза ти добре е,че има и такива релаксиращи форуми където се принася поне малко част от спама и съветите отиват при тези,които се нуждаят от тях

поздравления и от мен
    .....Love You Forever..........

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Никой не ти спазва Кофата всеки спами във всяка тема кой само с няква емутиконка кой с някъв бисер и просто помощта в този форум е доста по малка бих нарекъл че спамерството е повече
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Дам..спамерите са доста (и в тва число съм аз),но пък във форума има доста какво да се научи..благодаря ви!

Супер фен
    Град
    България
    Аз също съм много доволен от сайта! Научих много неща и се надявам ,че със мненията си помогнах на много хора!
    Имам само няколко въпроса:
    1) Моля ви се тези юзъри където псуват ,да ги банвате.
    2)Нека и за ,,Кофата'' да има правила.
    3) Как да кандидатствам за модератор? И при кой да кандидатствам?

П.П. Благодаря
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си