- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Една похвала от мен!
Здравейте!Браво,че сте създали такъв полезен сайт и забавен форума!Навярно тук всеки тинейджър може да научи по нещо полезно и да сподели всичко актуално което го интересува,да потърси помощ както и да помогне на други тинейджъри и прочиеРадвам се,че открих този сайт най-вече форум за да си губя времето забавлявайки се на макс и да науча по нещо полезно от него!Още веднъж браво!!!
Стига да знаеш кое да приемаш сериозно..има какво да се научи от някои потребители
От къде си сигурен ,че имах предвид тебПървоначално написано от SWASTICA
![]()
И ти си прав,но нека все пак благодарим на потребителите,които се държат сериозно и обичат наистина да помагат със знанието сиПървоначално написано от Psychopath*
![]()
Радвам се, че форума ти допада и ти пожелавам приятен престой тук.Дано и ти научиш нещо полезно, наистина имаш почти всички предпоставки за това.Всичко добро.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Поне от 99% от форума има какво да се научиТози 1 процент посвещавам на спамерите
![]()
Да, сайта е страхотен. Стига само да няма СПАМЕРИ, защото с такива е пълно, а един полезен фрум за тийнейджърите....не е на добре да бъде пълнен с глупости.![]()
.........За тази цел си имат ''КОФАТА'' .Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Нали знаеш, че много хубаво, не е нахубаво.Всяко стадо си има своята черна овца, а в нашия случай е повече от една.Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
П.С-Радвам се, че отзивите ви са добри и че сте доволни от това, което предоставя целият сайт, в частност форума.Вашето признание, означава много за мен и за целия ни екип.Много щастие и усмивки на всички юзъри.![]()
Е нормално е в всеки един такъв форум да има спамъри,защото повечето са тинейджъри,темите са тинейджърски и няма как да няма спамПървоначално написано от ЦвЕтИт0
Просто целта е да се предотврати на макс и потребителите да се стегнат и да почнат да помагат(включително и аз) с каквото могат...а пък си имам спам подфорумчета където може да поразпускат там
![]()
Спамерите са навсякъде.Хубаво е поне, че си имам раздели за забавление, е така да си разпуснеш напрежението, като изключвам прослувутата "кофа" за която се водят, така ожесточени епични битки и се навлиза излишно според мен в безмислени словестни атаки...
"Форум без спам не е форумПървоначално написано от ЦвЕтИт0
"Но както каза ти добре е,че има и такива релаксиращи форуми където се принася поне малко част от спама и съветите отиват при тези,които се нуждаят от тях
![]()
поздравления и от мен![]()
.....Love You Forever..........
Никой не ти спазва Кофата всеки спами във всяка тема кой само с няква емутиконка кой с някъв бисер и просто помощта в този форум е доста по малка бих нарекъл че спамерството е повече
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Дам..спамерите са доста (и в тва число съм аз),но пък във форума има доста какво да се научи..благодаря ви!
Аз също съм много доволен от сайта!Научих много неща и се надявам ,че със мненията си помогнах на много хора!
Имам само няколко въпроса:
1) Моля ви се тези юзъри където псуват ,да ги банвате.
2)Нека и за ,,Кофата'' да има правила.
3) Как да кандидатствам за модератор? И при кой да кандидатствам?
П.П. Благодаря![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm