- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му влезеш под кожата !
ami spored men trqbva da se pravi6 na nedostupna,no bez da prekalqva6: pokaji mu 4e "si mu hvurlila oko" no samo tolkova.pokazvai klasa!tova e mnogo vajno!i zapomni! v nikakuv slu4ai ne pokazvai 4e ima6 interes kum drugi mom4eta ako ve4e si pokazala qvno 4e ima6 interes kum nego!taka nqma da go nakara6 da revnuva, a prosto 6te pokaje6 kolko si nepostoqnna i neseriozna.otvreme na vreme pokazvai interes kum tova s koeto se zanimava i pokaji znaniq otnosno nego:na primer ako se zanimava sas fitnes moje savsem slu4aino da zahvane6 tazi tema, no gledai naistina da q razbira6, za da ne stavat falove.spored men tova e napulno dostatu4no.uspeh!
Ами според мен мъжете обичат да демонстрират мъжкото у себе си да доминират по някакъв начин,в един случай искат да очустват че са по силния пол за това трябва да им отдадем възможността да ни предпазват и да ни закрилят та дори и да играем сценки понякога че уж сме много беззащитни(НО НЕ ПРЕКАЛАВАЙТЕ).За сега само това се сещам за още по нататък.айде чао и успехчета.![]()
aБе моНика ти нимфоманка ли си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а иначе какви таини еми според мен трябва да си естествена и да се даржиш свободно не като го видидш да стааш запечена тиква осякъде
![]()
![]()
усмихвай се повече усмивката те прави приветлив и отворен към света човк..
![]()
нз за секи си е индивидуално
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен просто бъди самата себе си ...или ще те хареса или няма да те хареса...3-ти вариант няма![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
dosta interesna tema... ami da vqrno si e 4e trqbva da ima privlichane ama tova ne znachi che ako nqma ne moje da se poluchikakto kaza edno momiche malko po gore trqbva da se opoznaete sled tova da razberesh kakvo obicha i kakvo iska pravish go ako e po silite a puk ako ne se poluchi mi ebi mu maikata
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
mi az mu se usmihvam i mn 4esto "pyrham s migli" vyzdu6ni celuvki i vsqkakvi takiva ligotiikiot vreme ne vreme mu se nacupvam leki4ko za nqkoq glupost i toi posle mi se izvinqva i mi se milva
mn e sladursko!
![]()
Първоначално написано от Riot
аз мисля ,че момчетата харесват аромата на една жена (ама да не смурди на цвекло) лек парфум и е трудно да се отделиш.....![]()
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
Тругото което осъзнах е, че не трябва да си прекалено уязвима .. това може да сближава .. наистина сближава .. но от друга страна .. ставаш зависим и после за момчето всичко се променя .. интереса става по-малък може би ...
да не си изцяло негова...да показвш всеки път нещо ново,за да не му омръзваш..не знам![]()
someone else...
Не издържах да изчета темата до край, защото блъска на (ще ме прощавате) момичешка простотия.
Искам само да те попитам, bRigHt [!] m00rnInGstaR , поради що са ти необходими подобни подмолни действия? Манипулацията е нещо много унизително.
Точно за тази "война" си говорих с един познат онзи ден. Защо трикове? Защо лъжи, въображеми приятели/приятелки, драми и мъчения? Къде ще му излезне края?
Моят приятел се запозна с неговата мадама, защото я намираше за привлекателна. Кофти факт, но факт. Първото впечатление е изключително важно. Както и да е.
В началото нямаха връзка, а си беше по-скоро "дръж мА за ръкатЪ пък довечера аз ще те държа за..." Но в последствие всичко си им се нареди и вече са заедно две години и половина. Карат се доволно много, гонят се, но в крайна сметка се обичат и това си личи.
Та защо, драги дами, са необходими тези глупости? Бъдете каквито сте и това е. Стига с тези женски глупости, които така упорито продължавате да наричате "оръжия". Вече е отживелица.
Успех.
He who runs with aggression walks with no dignity
Първоначално написано от trinaaa
dob1r s1vet,evala macka
не, седнал да умре . Или може би, докато взима душПървоначално написано от hooliganka89
![]()
Първоначално написано от Say It Right
не можеш да накараш някого да те харесва
каквото и да правиш той или те харесва или не![]()
ami nz to si e do 4ovek az sam taka nz kakvo mi stava ama kogato si govorq s mom4e koeto me privli4a vsi4ko hubavo v men izliza naqve po4vam da govorq spokoino vkarvam malko humor i taka
ама тъпа к**во ... колко правописни грешки си допуснала тука ? може би засядането на капачка от дезодорант в п*тката ти се е отразило на мозъка тиПървоначално написано от m0nikkka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
Абсолютно.Първоначално написано от Crafter
Эа да го постигнете,спрете да четете списания от типа на Космополитан. :Д
[size=7][b][u]fosse cos
Да, и аз това забелязах! А по темата при всеки мъж различно, но искам да ти кажа, че някои мъже не обичат да им правиш номера и това ги отдалечава, докато при други като им правиш номерца и те искат повече, така че опознай човека и ще разбереш кое го влудява, ама може би при всички якият секс върши работа, все пак са мъжеПървоначално написано от hooliganka89
пробвай и с храната, нали любовта на мъжа минава през там
Но най-добре бъди себе си, както преди мен казаха, не е нужно да казваш или да правиш заучени неща, може би точно тази естественост ще оцени даденият човек
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Първоначално написано от hooliganka89
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Темата е супер,но не мисля,че момичетата ще издадат своите малки хитринки!![]()
![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
Еми разговорът и умението да съм добра слушателка а също така усмивката и непринудената приятелска атмосфера![]()
http://fun.vestnik24.com/simagochi/ivito13 --------> cukaite pls
Еми мисля че тряа да опознеш момчето..да разбереш какво му харесва както казаха преди мен.. а за тея тайни наистина нз дали момичетата ще се издадът..все пак сме си такива!!![]()
![]()
Най-великото нещо, което някога ще научиш, е да обичаш и да бъдеш обичан в замяна !!!
Ами аз....нз как им влизам под кожатаМожи би външен вид, държание и погледи.Много обичам да си вдигам лявата вежда.
Ама в никакъв случай няма да тръгна да ги заговарям или да ги каня на срещи... пфФфФ тц тц тц... т'ва е тяхна работа...Важното е,че номера винаги става...
![]()
![]()
![]()
Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(