Този път няма да разказвам тъжни истории
Ще пискам съвет за нещо малко по-различно.
Става въпрос за приятелството между момиче и момче и какво става,когато у единия чувствата прерастнат в нещо повече,а у другия са просто приятелски.
Откакто се разделих с момчето,което обичах не търся любов,а приятелство.На няколко пъти ми се случи да започна да излизам с момчета,мислейки че всичко е просто приятелско,но става все така че момчето иска повече от мен. И от там идва проблема.Когато му обясня,че не искам връзка,а просто да сме приятели той или спира контактите си с мен,или прави още няколко опита след които отношенията ни вече не са същите.
Напоследък с най-добрата ми приятелка излизаме с две момчета,с които пак се получи така.Едното хареса нея.Тя му каза,че няма да стане....Другото хареса мен.Обясних му,че искам просто приятелство...и останах с впечатлението,че той разбра.Но ето че пак започна с намеци да излизаме само двамата и т.н.
Просто искам да знам има ли някакъв начин това да се избегне...Не искам да гледат на мен като на някаква,която само реже.Не съм такава.Просто не съм готова за връзка,а и не срещам подходящия.
Как да подходя,когато момче има чувства към мен,а аз не отговарям на тях?Освен да му го кажа...Не виждам друг начин,но все пак дайте съвет и ако имате подобни ситуации,разкажете.