.
Отговор в тема
Страница 2 от 11 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 257
    Град
    Някъде по широкия свят...
    Църквата в момента е най-големият враг на вярата,защото тя я отне от хората благодарение на всички "духовници" целящи единствено лично облагодетелставане.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Църква = политика и кинти в моменти.
    Който е вярващ и силно религиозен, няма нужда от църква. Ебаси измислената институция е била още от самото начало, пък да не говорим в сегашните ни времена какво става...

Иначе аз съм всичко ;р
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

struva mi se 4e nqkoi hora prekaleno mnogo sa igrali diablo.

sumnqvam se 4e ima istinski satanisti tuka (ne govorq za sektanti 6oto mislq 4e ima pone nqkolko takiva tuka).

Град
    Цитирай Първоначално написано от izzy

sumnqvam se 4e ima istinski satanisti tuka (ne govorq za sektanti 6oto mislq 4e ima pone nqkolko takiva tuka).
    Що ти да не си един от тях?
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Цитирай Първоначално написано от lsd43

nikoga ne znae6 koi e ot drugata strana :P

Цитирай Първоначално написано от lsd43

nikoga ne znae6 koi e ot drugata strana :P
    Who else but Quagmire?

аз не мога да се нарека сатанистка, но ми е мн интерсено като цяло си4ко свързано с Ада. и вярвам 4е има Ад и всякакви тъмни сили...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    аз не мога да се нарека сатанистка, но ми е мн интерсено като цяло си4ко свързано с Ада. и вярвам 4е има Ад и всякакви тъмни сили...
    Всички сме "сатанисти" по рождение.

Сатанизма е измислен от църквата по времето на испанската инквизиция за да има оправдание. Всички последователи на тази "религия" наречена сатанизъм са, меко казано нищожества или най малко са позьори.

Strike a Fatal Blow
    Feel the last beat of your heart
    The Sword Sings of Death...

Guest
    Незнам защо разни две педи пишлемета се мислят за сатанисти, ама аде. Вижте сега каква е работата. Хора като Антон Лавей искат да изкарат някой лев от тъпанари като вас, затова предлагат нещо неортодоксално, вярата в сътанътъ. Една от версийте за падането на Луцифер е, че е завидял на хората, че Господ ги обича повече, отколкото ангелите, затова се е вдигнал на бунт. И с падението си се е заклел да отмъсти. Сатаната мрази хората, това го пише във всяка религиозна книга. С искушения прилъгва хората да извършват грехове, за да може да паднат при него, за да ни мъчи вечно. Рая ни предлага вечно спокойствие и неземни блага, ада ни предлага само болка. Според вас къде е по яко

Цитирай Първоначално написано от Shinigami
    Сатанизма е измислен от църквата по времето на испанската инквизиция за да има оправдание. Всички последователи на тази "религия" наречена сатанизъм са, меко казано нищожества или най малко са позьори.
    Сатанизма НЕ Е измислен от църквата. Първите сведения за сатанисти са от преди 6300 години, научете се да четете преди да пишете, дейба. Като цяло сатанистката религия съдържа доста неща, които църквата отрича и затова е станала нарицателна за злото. - Черни магии, идолопоклонничество и т.н
    Memento moriendum esse!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Цитирай Първоначално написано от Shinigami
    Сатанизма НЕ Е измислен от църквата. Първите сведения за сатанисти са от преди 6300 години, научете се да четете преди да пишете, дейба. Като цяло сатанистката религия съдържа доста неща, които църквата отрича и затова е станала нарицателна за злото. - Черни магии, идолопоклонничество и т.н
    Накратко ... сатанистите са прохове!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Бе статанисти са масоните ,илюминатите и всички големи личнхости ,които управляват света ! Ако си мислите че онези наркоманси тийнове ,които се съдират да слушат Блек метъл са истински сатанисти сте в дълбока заблуда ,те просто искат да привличат внимание,аз съм си християнин и се радвам ,че не ходя по секти и че не се кланям на Сатаната !

Голям фен Аватара на sapphirr
    не мога да коментирам кой какъв е.първо това е въпрос на личен избор и второ никой няма право да съди другите за същия този избор.аз ако трябва да съм честна незнам в какво вярвам.християнка съм,почитам Бог.за мен той олицетворява сила,която поддържа баланса на този свят,който твърдо и упорито се устремил към самоунищожение,и която отговаря на злото със зло,а на доброто-с добро.незнам дали това изобщо е истина или е мойта истина,в която аз искам да вярвам,и въпреки това вярвам.
    доколкото въпроса със сатанизма-хаучните факти говорят достатъчно.за мен църквата най-голямата и древна мафия.във Ватикана е скрита истината за цялата история на света,истината за Христос и Мария Магдалена,тяхното поколение и истинския предател.според Евангелие от Юда-той не е предателя,а най-добрия приятел на Христос.казва се още,че в навечерието на Тайната вечера,той е поел отговорността да поеме омразата и озлобление на хиляди поколение след него,изпълнявайки молбата на Христос,за който се казва,че е знаел съдбата си и това е било последното му желание към най-видния му апостол(информацията е от срантително скорошен брой на National Geographic).
    а доколкото т.нар Сатана-не съм чела достатъчно информация,за да коментирам тази религия.това,което знам,е легендата за падналия ангел Луцифер,който бил изгонен от рая,а Бог му отнел крилете,символ на небесното царство.

Мега фен Аватара на quench
    всяка вяра в несъществуващото е зло, което отклонява умът на човека от житейските проблеми, с които трябва да се справи, прави го слаб и зависим и най-вече - нещастен в търсенето си на нещо, което не може да постигне

така че се разкарайте оттук с вашите религии, култове и простотийки....
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    не мога да коментирам кой какъв е.първо това е въпрос на личен избор и второ никой няма право да съди другите за същия този избор.
    Не съдете, и няма да бъдете съдени; не осъждайте, и няма да бъдете осъждани; прощавайте, и ще бъдете простени; (Лука 6:37)

аз ако трябва да съм честна незнам в какво вярвам.християнка съм,почитам Бог.за мен той олицетворява сила,която поддържа баланса на този свят,който твърдо и упорито се устремил към самоунищожение,и която отговаря на злото със зло,а на доброто-с добро.незнам дали това изобщо е истина или е мойта истина,в която аз искам да вярвам,и въпреки това вярвам.
    Jesus saith unto him, I am the way, the truth, and the life: no man cometh unto the Father, but by me. John 14:6 (King James Version)
    Матей 5

доколкото въпроса със сатанизма-хаучните факти говорят достатъчно.за мен църквата най-голямата и древна мафия.във Ватикана е скрита истината за цялата история на света,истината за Христос и Мария Магдалена,тяхното поколение и истинския предател.според Евангелие от Юда-той не е предателя,а най-добрия приятел на Христос.казва се още,че в навечерието на Тайната вечера,той е поел отговорността да поеме омразата и озлобление на хиляди поколение след него,изпълнявайки молбата на Христос,за който се казва,че е знаел съдбата си и това е било последното му желание към най-видния му апостол(информацията е от срантително скорошен брой на National Geographic).
    Не.

а доколкото т.нар Сатана-не съм чела достатъчно информация,за да коментирам тази религия.това,което знам,е легендата за падналия ангел Луцифер,който бил изгонен от рая,а Бог му отнел крилете,символ на небесното царство.
    Езекил 28

Откровение 12:7-10

Голям фен Аватара на sapphirr
    общо взето нищо не разбрах от коментара ти!

Не ставайте смешни , сатанизма е УЧЕНИЕ а не религия . Самата аз съм сатанист и не правя магии , не коля черни кози , не принасям в жертва бебета и не нося черни дрехи , хората които извършват тези ритуали се наричат дяволопоклонници !
    Сатанистите не сме поклонници на дявола , а просто не следваме канони , а създаваме свои морални правила които се стремим да спазваме . Само мога да ви кажа , че сте гледали прекалено много филмчета на ужасите !

общо взето нищо не разбрах от коментара ти!
    Сложил съм ти линкове към пасажи от Библията. Форума е тъпо направен и не ги откроява много много.

Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    Не ставайте смешни , сатанизма е УЧЕНИЕ а не религия . Самата аз съм сатанист и не правя магии , не коля черни кози , не принасям в жертва бебета и не нося черни дрехи , хората които извършват тези ритуали се наричат дяволопоклонници !
    Сатанистите не сме поклонници на дявола , а просто не следваме канони , а създаваме свои морални правила които се стремим да спазваме . Само мога да ви кажа , че сте гледали прекалено много филмчета на ужасите !
    Атеисти?

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    Това беше тъпооооооо!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    всъщност Сатанаил, Сатаната, Дявола и т.н. е измислен от църквата- католическата
    Католическата църква е разкол на източно-православната..
    Съжалявам,може би разкол не беше най-правилната дума..
    И все пак католиците са се отделили от православните..
    Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...

Цитирай Първоначално написано от LiCk|It_OfF
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    всъщност Сатанаил, Сатаната, Дявола и т.н. е измислен от църквата- католическата
    Католическата църква е разкол на източно-православната..
    Разкол???

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Оффф...бе има всякакви...анархистиии,сата нистиии,сектанти...ма не се срещат 4есто (имам предвид във форума де)
    kvooooooo ob6to imat anarhistite s religiqta be dete
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Брех откога "Сатаната" се рови в интернет ,предполагам че си е купил лаптоп и се готви да си направи сатанински форум или нещо подобно.О не, молете се дяволът да не влезе и през вашият монитор!

Град
    In Devil's Castle
    kak moga da znam dali ima satanisti vyv foruma.....inache az vqrvam v nqkakva sila,ne znam tochno dali tova e bog ili neshto drugo....
    someone else...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си