.
Отговор в тема
Страница 3 от 11 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 257

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Брех откога "Сатаната" се рови в интернет ,предполагам че си е купил лаптоп и се готви да си направи сатанински форум или нещо подобно.О не, молете се дяволът да не влезе и през вашият монитор!
    ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ..... ИНТЕРНЕТ Е СЪЗДАДЕН ОТ САТАНАТА

Град
    Хасково
    Kogato 4ovek si tursi opravdanie za ne6to i satanata moje da mu e vinoven.
    the cool is here

Цитирай Първоначално написано от serfnet
    Брех откога "Сатаната" се рови в интернет ,предполагам че си е купил лаптоп и се готви да си направи сатанински форум или нещо подобно.О не, молете се дяволът да не влезе и през вашият монитор!
    Всичко хубаво, което води със себе си някакво удоволствие или информираност, е създадено от Сатаната - тялото ни (не трябва да се къпем), секса (не трябва да го правим, Бог ш'ни даде деца и без него). Интернет, науката, книгите - се хубави неща
    Memento moriendum esse!

Град
    Някъде по широкия свят...
    НЕ не знаехме ! Сега отивам да си ръся интернет оператора със светена вода!
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Компетентно мнение

Моля моля.. нека не бъркаме понятията. Аз говоря за сатанисти, вие за вампири. Светената вода няма място тук.

Град
    Някъде по широкия свят...

Re: Компетентно мнение

Моля моля.. нека не бъркаме понятията. Аз говоря за сатанисти, вие за вампири. Светената вода няма място тук.
    А не дъртия свещенник умее да се бие с демони,ма по скоро си пийва не светена вода ,а водка .Абе здраве да е ,крайно време беше Дяволът да се възползва от анонимноста на интернет и да ви изкушава с банички.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Мега фен Аватара на quench
    не бе, било е светена водка, но някой невнимателен монах като е преписвал писанията от първият вселенски събор и е пропуснал едно "к" - та затва ние си мислим, че е светена вода а всъщност най-просветените попове пият светена водка, а и други божествени течности
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    добра логика за паронимите ^^
    сигурно и в Средновековието под Светия Граал,са имали предвид светия анал.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    ^ Не знам какво ви прави кеф да се ебавате така с такива сериозни неща!?!?
    Липсва ви нещо и на вас .. но вие май вече сте установили липсата му!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

И аз съм Сатанистка може да не си личи по ника и аватара ми но е така xD

Цитирай Първоначално написано от Martini_Chick
    И аз съм Сатанистка може да не си личи по ника и аватара ми но е така xD

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Подиграваме се ,щото можем.
    На нас нищо не ни липсва имаме си какво да ядем,какво да пием,къде да спим и с кого да спим ,единствената прилика между него и мен е,4е изглеждаме много умни с о4ила.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Подиграваме се ,щото можем.
    На нас нищо не ни липсва имаме си какво да ядем,какво да пием,къде да спим и с кого да спим ,единствената прилика между него и мен е,4е изглеждаме много умни с о4ила.
    Най-важното е да има за пиене нали!?!?

Ама сериозно всеки майтап си има граници!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Сатанизма е преклонение пред дявола... Аз лично съм христянин, но както е казано в Библията "Ада и Рая са реални места"... Сатанизма е пряко свързан с "Черната литургия" и вещерството ( въпреки, че вещиците и вещерите категорично отричат това и отстояват идеята, че тяхната религия цели преклонение и връзка с природата, а не подчинение на каквото и да било божествено, най-малко от всичко пък дявола)

Сатаниснските практики са се правели извън манастири и черкви. Сатанисти е имало през средновековието особено през 16 и 17 век . Своеобразен център на тези деиности е бил Париж.

Хората, които казват че са сатанисти и т.н. преди да напишат каквато и да е глупост моля поинтересуваите се първо... Потърсете например информация за Антон Лавей - създател на "Църквата на сатаната' (1966г) и написал "Библията на сатаната" ( 1969г).

Та хайде от мен да мине ще дам малко инфо за сатанизма и сатанистите - Сатанистите са поощрявани да се отдават на седемте смъртни гряха,тъй като с тях те не нараняват никого - въпросните грехове са измислени от христянската църква, която се стреми всеячески да насади усещането за вина в своите последователи, това е нещо като хедонистичен акт, чиято цел е да се премахне управленческите закони и човек да се наслаждава докато го прави...

Но аз няма да коментирам, тъй като немисля че мога да дам компетентно мнение, защото не знам достатъчно за сатанизма, но се надявам да съм бил от полза на някой "Сатанист"
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    [quote="Virtual^Reality"]Сатанизма е преклонение пред дявола... Аз лично съм христянин, но както е казано в Библията "Ада и Рая са реални места"... Сатанизма е пряко свързан с "Черната литургия" и вещерството ( въпреки, че вещиците и вещерите категорично отричат това и отстояват идеята, че тяхната религия цели преклонение и връзка с природата, а не подчинение на каквото и да било божествено, най-малко от всичко пък дявола)
    tova koeto si napisal e vqrno da celim preklonenie pred prirodata no su6to taka nqma vrajda mejdu svetlinata i mraka za6toto te vzaimno se dopulvat

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Virtual^Reality
    Сатанизма е преклонение пред дявола
    Не бъркай сатанизма с дяволопоклонничеството. Едните се кланят на дявола, другите само и единствено на себе си. Сатанистите като цяло, отричат висшите сили. От това, което съм забелязала, сатанизмът изгражда хора с достойнство, гордост, които не позволяват да бъдат тъпкани. Може да погледнеш единайсетте им правила и деветте гряха- сам ще видиш, че никъде не се споменава за преклонение пред сатаната.
    Разбира се, винаги има заблудени, като авторката на темата, примерно, които имат увлечение към окултизма и всичко зло, кланят се на дявола и имащи себе си за сатанисти- сами можете да прецените дали е така.

Аз не съм сатанистка, просто не съм съгласна с написаното от теб.

http://en.wikipedia.org/wiki/Satan !!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Theistic_Satanism !!!

Не-теистичните сатанисти се наричат АТЕИСТИ!

Aman ot vsi4ki tezi psevdo-religiozni te4eniq. Razgrani4avaite satanisma ot dqvolopoklonni4estvoto - gluposti. I dvete si prili4at po tova, 4e olicetvorqvat zlo. I molq vi se, spetete mi vsi4kite glupavi razsajdeniq, 4e satanistite sa gospodari sami na sebe si i t.n. i t.n. Vsi4ko tova otravq saznanieto na mladiq 4ovek. Kakvo im e loshoto na hristiqnskite cennosti i vqrata v dobroto? Zatova tolkova mladi hora ve4e ne za4itat semeistvo i roditeli, zaradi tova, 4e "ne trqbva da se za4itat visshi sili".

От това, което съм забелязала, сатанизмът изгражда хора с достойнство, гордост, които не позволяват да бъдат тъпкани
    A hristiqnskite cennosti ne mogat da napravqt tova, taka li? V Bibliqta e kazano: mnogo hora shte se podvedat po falshivi vqrvaniq i lukaviqt shte izmami mnogo, zashtoto kovarni sa negovite izmami. Ala zapomnete, den shte doide i vsi4ki shte zastanem pred Vsevishniq i togava, vseki "satanist" shte bade otla4en ot carstvoto nebesno i osaden na ve4no stradanie.

Zatova li Boris pokrasti balgarskiq narod, za da moje dnes nqkakvi ligavi teenageri da govorqt gluposti za tova, kolko pozitiven e satanismat!?
    Τώρα είμαι καλά.

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от mizantrope
    Aman ot vsi4ki tezi psevdo-religiozni te4eniq. Razgrani4avaite satanisma ot dqvolopoklonni4estvoto - gluposti. I dvete si prili4at po tova, 4e olicetvorqvat zlo. I molq vi se, spetete mi vsi4kite glupavi razsajdeniq, 4e satanistite sa gospodari sami na sebe si i t.n. i t.n. Vsi4ko tova otravq saznanieto na mladiq 4ovek. Kakvo im e loshoto na hristiqnskite cennosti i vqrata v dobroto? Zatova tolkova mladi hora ve4e ne za4itat semeistvo i roditeli, zaradi tova, 4e "ne trqbva da se za4itat visshi sili".

От това, което съм забелязала, сатанизмът изгражда хора с достойнство, гордост, които не позволяват да бъдат тъпкани
    A hristiqnskite cennosti ne mogat da napravqt tova, taka li? V Bibliqta e kazano: mnogo hora shte se podvedat po falshivi vqrvaniq i lukaviqt shte izmami mnogo, zashtoto kovarni sa negovite izmami. Ala zapomnete, den shte doide i vsi4ki shte zastanem pred Vsevishniq i togava, vseki "satanist" shte bade otla4en ot carstvoto nebesno i osaden na ve4no stradanie.

Zatova li Boris pokrasti balgarskiq narod, za da moje dnes nqkakvi ligavi teenageri da govorqt gluposti za tova, kolko pozitiven e satanismat!?
    Струва ми се, че имаш някаква непоносимост към останалите религии и учения. Ти не можеш да съдиш хората за избора им- всеки има правото на такъв. Колко правилен е той е друг въпрос, но последствията си носи човекът, който го е последвал. Аман от християни като теб, целящи да разпространяват религията си. Е, аз също вярвам в Бог, но не съм тръгнала да налагам вярата си на някой. Не е нужно да си християнин, за да уважаваш родителите си и това, което са направили за теб. По твоята логика, всички атеисти (в момента една голяма част от тинейджърите /и не само/ са такива), поради липсата си на вяра във висши сили, не зачитат родителите си. Да, те всички проблеми в обществото ни са поради липсата на вяра . Колкото до Борис, той е покръстил народа ни поради политически причини- с цел обединяване на славяните и прабългарите в една обща религия; заради Византия и страните, които не признавали езическите държави. Пък и като монотеистична религия е била доста удобна тогава.
    Християнстово учи на доброта и ценности, да. Който го разбере правилно, обаче. Останалите остават с промити мозъци.

Не-теистичните сатанисти се наричат АТЕИСТИ!
    Christ, не знам . Самите те твърдят, че не били атеисти, като общото между двете било отричането на висши сили, но имало и разлики. Какви обаче не зная, не съм и много запозната, за да споря. Ще погледна по-късно линковете, които си дал.

Струва ми се, че имаш някаква непоносимост към останалите религии и учения.
    Dalech ne. Obache znaesh li koe me iznervi vednaj do n-ta stepen? Kogato edin den vidqh edin puber s flanelka na "Cradle of Filth", na 4iito grab imashe nadpis "Jesus is a cunt" (ne iskam da prevejdam tezi bogohulstveni dumi, pak i s4itam, 4e pove4eto ot vas razbirat za kakvo ide re4) . Tova dobro li e spored teb? Tova li e cennostnoto? Ti bi li vazpitala decata ti da badat satanisti, ateisti, da im vtalpqvash - pravete kakvoto si poiskate deca, ne se sramuvaite ot nishto i ne se pritesnqvaite o nishto.

Ne nalagam vqrata si, no s4itam, 4e hristiqnstvoto e edinsveniqt pat. Misli me za kakavto poiska6, tova e nai-loshoto obache. Predi 70-80 nikoi ne bi si pomislil za takiva neshta kato satanism, ateism i kakvo li oshte ne. Hristiqnskite tradicii sa ni zave6tani ot predcite ni, koito sa imali 4istavqra v dobroto i Boga. Ne razmateni mozaci kato sega. Tova imah predvid kato spomenah Boris - zashtoto toi slaga nachaloto na balgarskata pravoslavna hristiqnska tradiciq. Razberete - hristiqnstvoto e bilo edin ot bastionite, koito sa zapazili balgarskata kultura prez tamnite osmanski vekove. Gledaite fima "Vreme na nasilie" (Vreme razdelno) i vijte kakvo e bilo - dedite ni sa umirali, za da zapazqt balgarskoto i hristiqnskoto. A sega vie mi govorite gluposti!

Oshte neshto, Duvessa, kaji mi, roditelite ti sa hristiqni i si bila krastena v 4erkva, nali?
    Τώρα είμαι καλά.

mizantrope - дай скайп.

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от mizantrope
    Струва ми се, че имаш някаква непоносимост към останалите религии и учения.
    Dalech ne. Obache znaesh li koe me iznervi vednaj do n-ta stepen? Kogato edin den vidqh edin puber s flanelka na "Cradle of Filth", na 4iito grab imashe nadpis "Jesus is a cunt" (ne iskam da prevejdam tezi bogohulstveni dumi, pak i s4itam, 4e pove4eto ot vas razbirat za kakvo ide re4) . Tova dobro li e spored teb? Tova li e cennostnoto? Ti bi li vazpitala decata ti da badat satanisti, ateisti, da im vtalpqvash - pravete kakvoto si poiskate deca, ne se sramuvaite ot nishto i ne se pritesnqvaite o nishto.

Ne nalagam vqrata si, no s4itam, 4e hristiqnstvoto e edinsveniqt pat. Misli me za kakavto poiska6, tova e nai-loshoto obache. Predi 70-80 nikoi ne bi si pomislil za takiva neshta kato satanism, ateism i kakvo li oshte ne. Hristiqnskite tradicii sa ni zave6tani ot predcite ni, koito sa imali 4istavqra v dobroto i Boga. Ne razmateni mozaci kato sega. Tova imah predvid kato spomenah Boris - zashtoto toi slaga nachaloto na balgarskata pravoslavna hristiqnska tradiciq. Razberete - hristiqnstvoto e bilo edin ot bastionite, koito sa zapazili balgarskata kultura prez tamnite osmanski vekove. Gledaite fima "Vreme na nasilie" (Vreme razdelno) i vijte kakvo e bilo - dedite ni sa umirali, za da zapazqt balgarskoto i hristiqnskoto. A sega vie mi govorite gluposti!
    Има всякакви позьорчета- разни заблудени тинейджъри, слушащи блек метъл, които се имат за много готини, защото се кланят на дявола. Това си е до самия човек и неговото възпитание и не, не бих възпитавала децата си така. Мен също ме дразнят подобни индивиди. Виж, и аз вярвам , че християнството е единственият правилен път. Обаче не всички са на това мнение, както казах- всеки има правото на избор и не искам да съдя хората за техния. Единственото, което бях споменала за сатанизма – че учи на достойнство и гордост, но освен това, не мога да отрека, че сатанистите са също така злобни и зли. За мен сатанизмът не е нещо добро, просто направих грешка, като не се доизказах и останахте с погрешно мнение. Просто не мисля, че е редно да мразим и осъждаме останалите религии- че има заблудени-има, но когато дойде време всеки ще си плати за грешките.

Oshte neshto, Duvessa, kaji mi, roditelite ti sa hristiqni i si bila krastena v 4erkva, nali?
    Да, родителите ми са християни и аз съм кръстена.

Абе всъщност чух, че Църквата на Сатаната (Church of Satan) помага за запазването на дивия живот в няколко резервата в Австралия.

Повтарям..

Въпросът е.. има ли християни във форума. Всеки който вярва в зодии не е християнин. В библията нищо не е споменато за зодии. Тъй че, променете темата.. а не умувайте над отговори..

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Аз съм политеист. Демек езичница съм и не ме е срам да си го призная . Отностно въпроса ... не, не съм сатанистика, но в сатанизма няма нищо лошо. Ако влезете в някой сайт и се разровите за същината на религията на сатанистите, ще видите, че всъщност това не е анти-християнска релгия, а е най-обикновена религия като другите. Не вярвам в това, че колят хора, правят масови оргии, посветени на Сатаната и после убиват някакви и т.н. Имат си ритуали, които правят просто, но са безобидни. Не са лоши хора ... поне като такива не ги определя религията им, чела съм някои неща. Е, все пак гледайте да не ги ядосвате, защото не намират нищо лошо в черната магия и никак не си поплюват. Ако трябва да избирам между християнство и сатанизъм, ще избера сатанизма. Като религия тя дава лична свобода на индивида и го кара да бъде себе си. тя възпитава силни хора, а не завищащи, невзрачни, глупави, наивни, малки, ревящи и УЖ много милосърдни копеленца, както прави християнството. Това за мен я прави далеч по-стойностна. Между Бог и Сатаната да избирам. Ми кой бог имате предвид? Ако е оня Ристос, сичко предпочитам пред него и оная измет баща му
    Само не разбрах защо си толкова против Христос? Какво ти е направил. Като искаш следвай фалшивите ти измислени езични вярвания и "Один" ( като го прочетох съм се смял до скъсване ), защо толкова мразите християните и християнството като вяра, или пък усещате, че това е единствената сила, която ви се противопоставя и е по силна от всичко? А това, което казваш за християните, явно доста си се объркала. Християнството учи само да се справяме с проблемите си, и изобщно не ни прави глупави, невзрачни и тн. Прочети малко Библийка и тогава дай пубертетския си коментар. Аз съм християнин и изобщо не спадам към нито 1 от горепосочените прилагателни, които изброи. Не искам да НАЛАГАМ това, в което вярвам, но нещата, които пишете, че сатанизма едва ли не бил добро нещо са пълни глупости. Замислете се, кой зъл човек ще си признае, че е зъл? Риторичен въпрос, надявам се схванахте, какво искам да кажа. Много ясно, че всички ще казват: " То нищо лошо няма, то по-добро от християнството, то учи на добри неща"- да бе да.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си