.
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 257

Град
    Някъде по широкия свят...

Re: Повтарям..

Цитирай Първоначално написано от serfnet
    Въпросът е.. има ли християни във форума. Всеки който вярва в зодии не е християнин. В библията нищо не е споменато за зодии. Тъй че, променете темата.. а не умувайте над отговори..
    За Хороскопите и аз съм съгласен най-малкото има милиони хора с една и съща зодия ,възможно ли е всички да имат енаква съдба ?Мисля че не,затова и не вярвам в хороскопи,но ме мога да кажа, че вярвам в Бог .
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    Шумен
    за мене ДяволЪт a.k.a. Сатаната е герой от комикс
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Град
    София
    И аз съм сатанистка..

Повече от фен
    За Луцифер дали е зъл не знам, но напоследък обмислям да invoke-на нещо наистина зло. Рискът е голям но.....death or experience

Цитирай Първоначално написано от darking
    За Луцифер дали е зъл не знам, но напоследък обмислям да invoke-на нещо наистина зло. Рискът е голям но.....death or experience
    Ще си инвоукнеш някой кур в гъза най-много.

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Аз съм политеист. Демек езичница съм и не ме е срам да си го призная . Отностно въпроса ... не, не съм сатанистика, но в сатанизма няма нищо лошо. Ако влезете в някой сайт и се разровите за същината на религията на сатанистите, ще видите, че всъщност това не е анти-християнска релгия, а е най-обикновена религия като другите. Не вярвам в това, че колят хора, правят масови оргии, посветени на Сатаната и после убиват някакви и т.н. Имат си ритуали, които правят просто, но са безобидни. Не са лоши хора ... поне като такива не ги определя религията им, чела съм някои неща. Е, все пак гледайте да не ги ядосвате, защото не намират нищо лошо в черната магия и никак не си поплюват. Ако трябва да избирам между християнство и сатанизъм, ще избера сатанизма. Като религия тя дава лична свобода на индивида и го кара да бъде себе си. тя възпитава силни хора, а не завищащи, невзрачни, глупави, наивни, малки, ревящи и УЖ много милосърдни копеленца, както прави християнството. Това за мен я прави далеч по-стойностна. Между Бог и Сатаната да избирам. Ми кой бог имате предвид? Ако е оня Ристос, сичко предпочитам пред него и оная измет баща му

da ne sa lo6i hora,no predi vreme nakarah edin da mi obqsni kakvo to4no e makar 4e imam predstava okaza se 4e az znam pove4e ot nego.Imam priqteli satanisti i ne mislq,4e trqbva da badat ubijdani za tova koeto sa i za tova v koeto vqrvat.Az li4no sam vrqva6ta no v bog
    Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.

Град
    Норвегия
    Моят живот е посветен на службата на Черния господар.
    Як норвежки блек метъл.

Цитирай Първоначално написано от KARELIA
    Аз съм политеист. Демек езичница съм и не ме е срам да си го призная . Отностно въпроса ... не, не съм сатанистика, но в сатанизма няма нищо лошо. Ако влезете в някой сайт и се разровите за същината на религията на сатанистите, ще видите, че всъщност това не е анти-християнска релгия, а е най-обикновена религия като другите. Не вярвам в това, че колят хора, правят масови оргии, посветени на Сатаната и после убиват някакви и т.н. Имат си ритуали, които правят просто, но са безобидни. Не са лоши хора ... поне като такива не ги определя религията им, чела съм някои неща. Е, все пак гледайте да не ги ядосвате, защото не намират нищо лошо в черната магия и никак не си поплюват. Ако трябва да избирам между християнство и сатанизъм, ще избера сатанизма. Като религия тя дава лична свобода на индивида и го кара да бъде себе си. тя възпитава силни хора, а не завищащи, невзрачни, глупави, наивни, малки, ревящи и УЖ много милосърдни копеленца, както прави християнството. Това за мен я прави далеч по-стойностна. Между Бог и Сатаната да избирам. Ми кой бог имате предвид? Ако е оня Ристос, сичко предпочитам пред него и оная измет баща му

da ne sa lo6i hora,no predi vreme nakarah edin da mi obqsni kakvo to4no e makar 4e imam predstava okaza se 4e az znam pove4e ot nego.Imam priqteli satanisti i ne mislq,4e trqbva da badat ubijdani za tova koeto sa i za tova v koeto vqrvat.Az li4no sam vrqva6ta no v bog
    Срещала съм обратни случай. Едно момиченце, много умничко такова, ми се включи в скайп да ми обяснява, че трябвало да вярвам в Бог. Зададох й два елементарни въпроса: Първо: Щом вярва, че Бог все още лекува хората на земята, защо на никой досега не му е порастнал крак. И второ - защо, ако бог обича по равно чадата си, в половината свят цари пълен глад, а гадове като мене, които го презират, имат какво да ядат. С какво съм заслужила повече от тях. Последва мълчание и отговор "Не знам". След което убеждение, че трябва да ми натресе някакво нейно приятелче момченце, което знаело повече от нея за християнството и можел да каже защо бог правил така. Тя е малко побъркана - смисъл всичко прави за бог и според нея не трябва живее за себе си, а за него, за да му служи. Тогава й казах" Браво, бе, отдала си живота си, на нещо, което не познаваш добре. Така, че случаи много. Това е странно явление - да вярваш в нещо напук на другите, а не защото ти е легнало на душата. Еми тъпо е, ама какво да се прави
    Memento moriendum esse!

Първо: Щом вярва, че Бог все още лекува хората на земята, защо на никой досега не му е порастнал крак.
    Защо да му порастне? Нали Бог му е позволил да си изгуби крака.

И второ - защо, ако бог обича по равно чадата си, в половината свят цари пълен глад, а гадове като мене, които го презират, имат какво да ядат. С какво съм заслужила повече от тях.
    Всички сме равни пред него, няма по-добри, няма по-лоши. Грехът ни прави такива. В него се раждаме и повечето случаи с него умираме. Американското правителство може да похарчи не помня там колко стотин хиляди долара за изучаването на сексуалните навици на канадската катерица, но не може да отдели за хуманитарните си дейности в Африка и Азия. Не, не е Бог виновен.

пп. Why won't God heal amputees е ужасно тъп сайт...

По твоята логика бог изобщо не трябва да лекува хората. Нали той е позволил да се разболеят Бог е виновен, естествено. Какво са виновни американците, че са по-развити и искат да продължават да се развиват. Тия пари са си ги изкарали те, ще си ги харчат, както искат. А и нека да ти поясня нещо - в момента по свсвета няма достатъчно ядене за всички, разбираш ли? Затова не са виновни хората, бог е виновен, щото нещо не се справя много добре с храненето на много хора с две риби и малко хляб.
    Memento moriendum esse!

Права си. Но има един проблем. Защо Бог да ни храни? С какво сме заслужили?

Също така, какво са виновни американците, че са изкарали пари? На тях (на теб също) какво ти е виновен Бог, че има глад по света? Нали Той го е създал, ще се живее както Той каже.

Град
    unknown
    на Сатаната и Бог им разрешавам да ми лапнат оная работа

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    стига бе уважавай на хората религията

Град
    Цитирай Първоначално написано от Гаден Метъл
    Моят живот е посветен на службата на Черния господар.
    А моя е посветен в служаба на себе си!
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Цитирай Първоначално написано от Christ

Също така, какво са виновни американците, че са изкарали пари? На тях (на теб също) какво ти е виновен Бог, че има глад по света? Нали Той го е създал, ще се живее както Той каже.
    Щото например като създадеш нещо и твърдиш, че го обичаш, трябва да се грижиш за него. Но ти бързо забравяш за всички проблеми по света, понеже като си помислиш за тях и цялата несправедливост по света, осъзнаваш, че предсатвата ти са обичащ и грижещ се за нас бог не отговаря на истината. Виновен ми е - щото е лицемерно да твърдиш, че обичаш нещо, а в същото време да не се грижиш за него.
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от Christ

Щото например като създадеш нещо и твърдиш, че го обичаш, трябва да се грижиш за него. Но ти бързо забравяш за всички проблеми по света, понеже като си помислиш за тях и цялата несправедливост по света, осъзнаваш, че предсатвата ти са обичащ и грижещ се за нас бог не отговаря на истината. Виновен ми е - щото е лицемерно да твърдиш, че обичаш нещо, а в същото време да не се грижиш за него.

Интересно как някой който който няма нищо общо с христианството вади умни размисли.
    Бог обича света и (не ми пука дали го вярваш) но в началото света е бил перфектен а ние сме били тези оито сме го развалили.Всички заслужаваме смърт защото прегрешихме срещу святия Бог,но Бог е милостив и за това прати Сина си за да плати цената.
    Сега сме искупени в Неговото име и за последните дни се описват бедствия и страдания които трябва да се случат и да се испита вярата на даден човек в Бог.
    Ти не си христианка и не разбираш моито момиченце.
    Това се основава на вяра,не на доказателства.

Пак той е виновен - не си е свършил достатъчно добре работата, за да ни направи добри, така че да не разваляме света. А отоносно първото изречение - един християнин рядко може да извади някоя умна мисъл, за да си умен и широкоскроен човек, първото изискване е да не си християнин. Какви доказателства, как можеш да кажеш че ни е простил, след като оставя невинините те страдат. Какво за виновни гладните деца, примерно? Какво са виновни хората, които поради болест или катастрофа, или друга злополука са изгубиули крайницте си? Нека ти кажа за какво са виновни - за нищо. Но просто ти си сляп, глупав, затворен в някакъв измислен свят и си мислиш, че всичко е идеално, защото така го е направил бог, но не е тей. Нищо не е идеално, всичко си има своите недостатъци, кото доказва, че или няма бог, или той е сакат с двете ръце Но ти не си умен и не се занимаваш с наука, не можеш да разбереш тези неща.
    Мнението ми се основава на очевадни факти, а не на глуповати суеверия, възникнали в катакомбите на древен Рим.
    Memento moriendum esse!

Град
    Норвегия
    Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    Не сатанохулствай!
    Як норвежки блек метъл.

Единайсетте правила и деветте гряха на сатанистите кои са?
    И щом няма общо с преклонение пред Сатаната защо името на религията(или каквото там) е такова?
    Какво е нетеистичен?Който не вярва в божество или?
    И в какво се изразява злото на сатанизма?
    И каква е тази "Църква на Сатаната"?

Иначе като започнахте дискусията за християнството ми стана интересно...Наистина,защо след като раждането е ново начало(а и нали християнстовото отрича прераждането) защо има деца,които гладуват например...
    Само да поясня,че не защитавам никаква теза,просто си задавам въпросите.Иначе аз не съм кръстена нямам религия(всъщност учителката ми по История ми каза,че съм езичница,щом не съм кръстена)...

Еми повтарям че тук никой не е като мен следователно никой не може да ме разбере.
    Срещо всички тези нападки мога само да кажа че Бог ни е дал свободна воля.
    Извиняай ама ако застреляш някой и кажеш ... ммм колко е лош Бог,може ли това да се случи.Е супер лицемерие.
    Ти имаш волята,решението и последствията.
    А за тези които страдат за Него има награда - вечен живот.
    Така че може да не са милионери и да ne карат aston martin но имат нещо повече.
    Писна ми да слушам как хората обвиняват Бог за всичко лошо но и грам благодарност нямат за тези неща които имат.
    Сигурен съм че всички в този форум щом разполагат с компютър не са социално слаби.
    За тва че светът мирише сме виновни ние и дявола.
    НО има един по-силен а вие се отричате от него.
    Чуда се същност къв е смисала да пиша тука.
    Аз ви казвам истината,вие не вярвате. ОК!!!
    Вие ще си понесете последствията.
    Аре бичете айляк,малко остава.

Град
    Десетте Сатански заповеди:
    1.Кради
    2.Убивай
    3.Кланяй се само на Луци(Сатанчо-сладуранчо)
    4.Хули Бога
    5.Пожелай жената на ближния си
    6.Прелюбодействай
    7.Бъди гаден и мазен
    8.Не ходи на църква ,освен ако не е сатанистка
    9.Мрази съботния ден и хули Бог
    10.Ако имаш две ризи вземи си и трета!

Който спазва тези десет прости правила да ми яде ...,а този който вярва в Бог ще кажа че вярва в едно садистично ,жестоко и сравнително интилигентно същество! Бог ни бил обичал и се жертвал за нас,глупости ако беше толкова силен просто можеше да победи Дявола,а колкото до жертвата му ,и аз ако бях безсмъртен много нямаше да ми пука ако ме разпънат на кръст.Сега друг е въпроса че Бог се е мъчил и един следобед на кръста,а милиони хора са умирали в часове агония за нищо(а да и повечето от тези хора са умирали заради църквата) ,Жестока е истината че Бог е жестока,ама такъв е живота!Все пак е равностойно милиони мъртви хора срещу един възкръстнал от мъртвите Бог ,който не прави гешки(нищо че е направил свят пълен с такива).

Град
    Видин
    Между другото за да бъдете сатанисти първо ви трябват 200 долара...
    А именно за да си платите картата за официалната Световна Сатанистка Църка... ( http://www.religioustolerance.org/satanis1.htm )
    Иначе не сте никви сатанисти..позьори мазни..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Сатанистите са психично болни хора ..
    Нямат основание да вярват в Сатаната !!
    Това е един измислен ангел от църквата ..
    Чудно как само с думи може да бъде обърнато цялото съзнание на човек.

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    ThunderGoddess ,ташака е,че след като вярваш в Лукавия,няма начин да не вярваш в Бог.
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си