- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Имаме ли си сатанисти във форума?!
Исус се пише с главно "И".Нека си имаме веротърпимостта.Първоначално написано от Pagan_man
Защото знам,че Го има.Нищо и никой не може да ме убеди в обратното.Той може да е измислен за теб,но за мен Него Го има.И това никой не може да го промени,иска или не иска.
Всеки вярва в каквото взема за истина,не си задължен и ти да вярваш в моя Бог.
Мен ме кефят митологиите ,но това ни най-малко означава че им се кланям или ги приемам за свещенни,аз лично ги прием като красиви и интересни истории от минало(може би най-точно казано приказки),но нищо повече.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Защото е факт ,че Исус е съществувал като историческо лице(подчертавам думата историческо,защото това не означава че е ходил по вода и подобни глупости).Съществуване то на Исус е факт,но дали е бил луд,лъжец или истински Бог е въпрос на предположения.Първоначално написано от Pagan_man
Възможно е просто нещата в Библията да силно преувеличени и Исус просто да е бил нещо подобно на свещеник,а не божество...но това вече е въпрос на теории.Колкото до Один,ами това си е класически персонаж от скандинавската митология и няма абсолютно никакви доказателства за съществуването му.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Мен, пък по ме кефи Один, доста по човечен е от християнския Бог, и въобще скандинавските богове са доста по автентични...плюс това предпочитам да вярвам в европейски а не в еврейски богове ^^
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Thor the god of thunder!Първоначално написано от SiegHeil
![]()
ИмааааВсе още не съм пълноценна сатанистка но съм в процес на приемане на вярата
![]()
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
O sancta simplicitas!Първоначално написано от ExTaSy__BaBy <3
![]()
Вселената може да има граници,но човешката глупост няма!![]()
Първоначално написано от ExTaSy__BaBy <3
Лично мен не ме интересува особено.Но все едно.Явно всички се чувстваме длъжни да демонстрираме простотията си.
Такива неосъзнати пориви се коригират доста лесно с малко порядъчен бой ;]
А иначе хората се захващат с какви ли не простотии от нямане на нещо за правене...сатанисти ще ми стават![]()
Иначе за всички, които се впускат в изучаване на злото, дори от чисто любопитство, ще цитирам Ницше: "When you long stare into the Abyss, the Abyss stares back at you."
Оставям ви го за лично тълкование ;]]]
Мерси че ме допълни.
Не бях чувал за това ...Wer mit Ungeheuern k
Абе с тоя моя интерес към окултизма, сатанизма и скандинавските богове... май не съвсем християнин се падам
h4x0r s7r1k3z 4g41n!
Полезно е човек да опознава "тъмната страна".Първоначално написано от h4x0r
А да се присъедини към нея?Първоначално написано от Nam3less
![]()
h4x0r s7r1k3z 4g41n!
Първоначално написано от h4x0r
Едно е интересът друго е да го практикуваш.Например и на мен са ми интересни неща ,но не съм ги практикувал ,нито пък имам намерение да се занимавам с нещо подобно.
Първоначално написано от h4x0r
Не ,опасно е ,само проблеми ще си навлечеш ако се занимаваш с подобни работи.
Ницще е критик на християнството,ако изобщо си чела нещо за него или някой негов цитат щеше да разбереш.....
Нямате си и на идея какво е сатанизъм нали.....затова така говоритеЧел съм дотатъчно много за да зная че един сатанист,никога няма да тръгне да възхвалява злото,да убива и да извършва кощунства.
Сатанизъм,християнство,юда изъм,мохамеданство - ЛАЙНА !
Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !
и кат сте такива големи сатанисти кви ги диркате в teenproblem? идете във форумите на satanismbiz (май така беше)смешници... сигурно сте от онея дет "никога не са вярвали, че има Бог" и днес решили, че автоматично минават за сатанисти...
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Прав си.Първоначално написано от k`man
Има различни сатанистки секти, като че ли най-безобидната е тази на Антон Лаявей(може би ще е по-уместно да го нарека светски сатанизъм,в който няма кървави ритуали и подобни глупости),но има и други ,които са опасни(човешки жертвоприношения,масови оргии ,извършване на полов акт с животни и всякакви подобни извращения),абе за мен сатанизмът си е пълен шит(не че това не важи и за другите религии).Не мисля че е редно зрели хора в 21 първи век да се занимават с неща свързани със Сатанаил и компания.
Аз съм чувал,че сатанистите,се делят на 2 - които вярват и които не .. в дявола !Обаче то пък няма логика ?! Някой може ли да поясниПървоначално написано от lsd43
![]()
Ами едните са по-скоро антихристи смисъл мразят християнството и всичко свързано с него,но не вярват в сатаната.Първоначално написано от Ендо
Другите са си чисти луди хора,които вярват ,че ако служат на рогатият червен задник,ще получат власт.
Да ,това беше мерси
P.S. М/у др какво е това на аватара ти![]()
Тор-Норвежкото божество на гръмотевицитеПървоначално написано от Ендо
![]()
Абе защото малко ми заприлича на Один,ама както и да е![]()