Аз съм политеист. Демек езичница съм и не ме е срам да си го призная . Отностно въпроса ... не, не съм сатанистика, но в сатанизма няма нищо лошо. Ако влезете в някой сайт и се разровите за същината на религията на сатанистите, ще видите, че всъщност това не е анти-християнска релгия, а е най-обикновена религия като другите. Не вярвам в това, че колят хора, правят масови оргии, посветени на Сатаната и после убиват някакви и т.н. Имат си ритуали, които правят просто, но са безобидни. Не са лоши хора ... поне като такива не ги определя религията им, чела съм някои неща. Е, все пак гледайте да не ги ядосвате, защото не намират нищо лошо в черната магия и никак не си поплюват. Ако трябва да избирам между християнство и сатанизъм, ще избера сатанизма. Като религия тя дава лична свобода на индивида и го кара да бъде себе си. тя възпитава силни хора, а не завищащи, невзрачни, глупави, наивни, малки, ревящи и УЖ много милосърдни копеленца, както прави християнството. Това за мен я прави далеч по-стойностна. Между Бог и Сатаната да избирам. Ми кой бог имате предвид? Ако е оня Ристос, сичко предпочитам пред него и оная измет баща му