не мога да коментирам кой какъв е.първо това е въпрос на личен избор и второ никой няма право да съди другите за същия този избор.аз ако трябва да съм честна незнам в какво вярвам.християнка съм,почитам Бог.за мен той олицетворява сила,която поддържа баланса на този свят,който твърдо и упорито се устремил към самоунищожение,и която отговаря на злото със зло,а на доброто-с добро.незнам дали това изобщо е истина или е мойта истина,в която аз искам да вярвам,и въпреки това вярвам.
доколкото въпроса със сатанизма-хаучните факти говорят достатъчно.за мен църквата най-голямата и древна мафия.във Ватикана е скрита истината за цялата история на света,истината за Христос и Мария Магдалена,тяхното поколение и истинския предател.според Евангелие от Юда-той не е предателя,а най-добрия приятел на Христос.казва се още,че в навечерието на Тайната вечера,той е поел отговорността да поеме омразата и озлобление на хиляди поколение след него,изпълнявайки молбата на Христос,за който се казва,че е знаел съдбата си и това е било последното му желание към най-видния му апостол(информацията е от срантително скорошен брой на National Geographic).
а доколкото т.нар Сатана-не съм чела достатъчно информация,за да коментирам тази религия.това,което знам,е легендата за падналия ангел Луцифер,който бил изгонен от рая,а Бог му отнел крилете,символ на небесното царство.