.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Сташен good or bad

Значи ето какъв ми е проблема. Както и да си говорим... страшен съм! Не грозен, а страшен - има разлика! Много момичета неискат да се доближат до мене, смятайте! Моите набори също предпочитат да не се згъстяваме. Това много ми пречи да си намеря момиче! Иначе на характер съм много точен, казвали са ми го най-близките ми приятели, ама какво да направя като се запознавам с различни хора! Малко съм прееб.. Попринцип се държа малко тип Вин Дизел, само дето не съм милионер секс-символ Smile Някакви идеи? Макар че страха вдъхва респект! Което пък кара част от хората с които се запознавам да ме уважават без причина! Ама когато ви казвам че съм страшен, значи че съм разплаквал момиче с поглет! Аз не се определям като чудовище, ама явно в очите на хората съм така, баси чепа...

Мега фен Аватара на Blab

сега съвсем няма да мога да заспя...

"Страшен" е тежкодишащ дядо с брадва.
    "Страшен" е и подсвиркващ си в тъмното мъж, щракащ със запалка.

Не мога да разбера кое ти е страшното?

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...

Re: Сташен good or bad

Цитирай Първоначално написано от dogon
    Ама когато ви казвам че съм страшен, значи че съм разплаквал момиче с поглет! Аз не се определям като чудовище, ама явно в очите на хората съм така, баси чепа...
    Защо ли си я разплакал...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    pLaZmA wOrLd
    Пич няма грозни,красиви,страшни и т.н
    Ще си намериш момиче повярвай ми,която ще ти оцени твоят характер защото след това той е най-важен

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Не мога да разбера какво точно ти е страшното...
    Например,че имаш змийски поглед?Или нещо друго не знам какво да кажа...

Дай малко по-подробно описание, че ми стана интересно...
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ръгни снимчица да те видим

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    По-добре да не го прави...ще вземе да изплаши някой (:

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Спокойно, за всеки влак си иа пътници, дори и за влачето на ужасите.

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    По-добре да не го прави...ще вземе да изплаши някой (:
    хах ама не мисля че е толкова страшен смис до сега не съм виждала човек който като ме погледне и после 2 седмици да не спа от страх

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    За всяко нещо си има първи път...

П.П дай наистина снимка

хайде седим си и чакаме снимка

Град
    Враца
    Офффффф, с един приятел говорихме колко са жестоки днешните деца... И наистина се убеждавам, че е така... Ясно е, че няма да ви постне снимка... Защо трябва да му се подигравате... баси хората има тука... Не мислете, че вие сте най - великите... Човека има проблем и го споделя... пфффф... По темата: Не мога да разбера как не си грозен, а си страшен??? Да не си някакъв в черно облечен, с 8459654 пиърсинга и т.н? Ми просто промени стила си, не знам точно в какво се крие "страшноста ти". Айде Успех...

ми аз не му се подигравам и не мисля че някой трябва да се подиграва с външния вид на даден човек просто исках снимка защото не ми се вярва да е страшен

Град
    Враца
    ми аз не му се подигравам и не мисля че някой трябва да се подиграва с външния вид на даден човек просто исках снимка защото не ми се вярва да е страшен
    Ок, не исках да прозвучи така грубо...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Верно дай снимка, че ми стана интересно и на мен. Иначе ше си намериш момиче не бой се. За всеки влак си има пътници

Животът е адът описан в Библията!

Аз така или иначе снимка няма да кача, защото незнам кой разглежда форума Ще ми подрони самочувствието, ако някой познат ме види да пиша че съм страшен, ще ме споменават цял месец! Може би това което предизвиква страх са хормони! Нали знаете животните надушват страха. Може просто аз да отделям повече от тези вещества! Незнам... Сравнявам се с героя от последния филм на Джони Деп, бръснаря Суини Тодд!

не се сдухвай много ако не си грозен ... как ще си страшен .. сам казаваш че не си грозен ... не че мога да ти вярвам де ... но все пак ... не е проблема във вида ти, а във собственото ти възприятие за самия теб
    иди на психолог

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Спокойно, за всеки влак си иа пътници, дори и за влачето на ужасите.
    + 1
    Don't worry, be happy!

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Сташен good or bad

Значи ето какъв ми е проблема. Както и да си говорим... страшен съм! Не грозен, а страшен - има разлика! Много момичета неискат да се доближат до мене, смятайте! Моите набори също предпочитат да не се згъстяваме. Това много ми пречи да си намеря момиче! Иначе на характер съм много точен, казвали са ми го най-близките ми приятели, ама какво да направя като се запознавам с различни хора! Малко съм прееб.. Попринцип се държа малко тип Вин Дизел, само дето не съм милионер секс-символ Smile Някакви идеи? Макар че страха вдъхва респект! Което пък кара част от хората с които се запознавам да ме уважават без причина! Ама когато ви казвам че съм страшен, значи че съм разплаквал момиче с поглет! Аз не се определям като чудовище, ама явно в очите на хората съм така, баси чепа...
    Чак пък страшен!От мен бягат хората в тъмното,едно време в залата стояха далеч от мен,а непознатите ме чакаха да си свърша тренировката и тогава да почнат те.И момичетата спичаха и аз дори веднъж се стреснах от себе си като се видях в профил в огледалото а един път гледах клип на телефон от ляото някав тип остриган с тъмни очила и потник кара и викам бахти мутрата заглеждам се това съм аз.
    Да си страшен не е което трябва да показваш пред момиче/жена,ти трябва да си нейната упора,нейната стабилност,всичко което иска и човека който да я защити от околния свят.Ако се усмихваш пред нея и бъдеш мил с нея и не се научиш да и даваш и казваш това което иска нямаш шанс в живота!
    Това не са думи,това е моят опит!
    А приятелите,те трябва да те уважават,защото някой ден може да посмеят да опитат да вземат твоето-момиче,пари,коли,могат да опитат да се ебават с теб и не трябва да им позволяваш!
    Аз живея като вълк единак бил съм и главатар на глутница,само че глутницата се оказа банда пумяри,които сега не искам да виждам!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Аз така или иначе снимка няма да кача, защото незнам кой разглежда форума Ще ми подрони самочувствието, ако някой познат ме види да пиша че съм страшен, ще ме споменават цял месец! Може би това което предизвиква страх са хормони! Нали знаете животните надушват страха. Може просто аз да отделям повече от тези вещества! Незнам... Сравнявам се с героя от последния филм на Джони Деп, бръснаря Суини Тодд!

Хормоните не могат да се долавят от другите индивиди чрез обоняние . Хормоните водят до излъчване , чрез потта на феромони .Мъжките феромони, ако са от силен мъжки индивид , с добра концентрация на тестостерон , могат да успокоят жената . Друго няма ...

Направи си реална оценка на външното състояние и възможностите му . После се оглеждай за момичета на твоето ниво . После им покажи , че си "печен" и ги чукай ...

Друго не мога да добавя ...
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си