- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ей,момичета...?
Първоначално написано от slun4ice
da de az ne poiasniavam ta kato pravite seks bez prezervativ i momcheto kato trugne da svurshva i dali vi haresva da vi svurshi v ustata i gultate li
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
еми предполагам че е вярно , Няма как да знам))
в повечето случаи предпочитам,да свърши някъде по тялото ми отколкото в устата ми(гнуслива съм),а и на тях им е няъв кеф да свършат на кръста ми където имам татусче?
Ако искаш да разсмееш Бог,
разкажи му плановете си!!!
Mda prosto ne se setih za6toto ne go praktikyvam...Niama niakakva pri4ina prosto ne se e sly4ilo ina4e ne bih imala ni6to protiv.Първоначално написано от padnal_angel
6to da nesi priznavame az sam momi4e i sam go pravila i nevijdam kvo lo6o ima v tova
Taq misul q cheta na nqkoi na podpisa i ne moga da q shvana. Kakvo se iska da se kaje ?Първоначално написано от TH33N
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
ne bih gulata![]()
![]()
ako durji dobre da se predstawi.... shte, ne shte ...Първоначално написано от Psychopath*
![]()
За гълтане на спермата ли става дума?
Ха моята си я гълта и няма проблеми с това , ама аз да питам колко от силния пол целуват момичетата си след като са свършили в устата им![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
az ne moa... celuwam gi nasqkyde po liceto i ot krysta nagore, ma otbqgwam taktichno ustata tochno po taq prichina........ basi shita![]()
Moia me celyvaПървоначално написано от love_girls
![]()
Ami az mnogo obi4am da mi svur6va v ustata.Vinagi sled svirka,a sled sex ili v men ili v ustata..poniakoga i po gurdite ili dupeto.
P.S. vzimam protivoza4atu4ni
pliuq![]()
i moq si me celuva :PПървоначално написано от slun4ice
И моят мъж няма проблем с това. Даже с език се целуваме!Първоначално написано от slun4ice
Понеже в един форум имаше тема за гълтането на сперма и там мъжете се отвращаваха от въпроса на жените "ние гълтаме , а вие защо не ни целувате след това , нали си е ваше".Първоначално написано от krem4et0
Радвам се че момчетата ви целуват , но исках да чуя мъжко мнение. Аз лично нямам проблем да си целуна приятелката след такова нещо![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Е, сега мъжа ли да го напише? След като ме целува, значи не му пречи!
sex samo s guma, ako nqma guma nqma sex!!!
i ne ne galtam ama i ne duham taka4e se taq![]()
+ 1Първоначално написано от aanitogb
![]()