- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прически!!!
Имам много гъста и чуплива коса, обикновено ми я филират яко като отида на фризьор и става по добре, понякога и я изправям, ама може ли някой да ми предложи някаква прическа??? Щото примерно като съм 1ва смяна, сутрин нямам време да си изправям косата, пък и 2ра да съм, не си я изправям всеки ден все пак.... Обикновено си прибирам косата с фибичка назад (попринцип най ми отива когато косата ми е назад, бивам и с бритон настрани, ама трябва да е изправен, иначе не седи добре), като понякога взимам по-малко коса, и слагам малка фибичка, а друг път използвам такива, като малки шнолки и прибирам по-голяма част коса. Ама просто ми омръзна да ходя така, а и косата ми нестава за всяка прическа, защото както казах ми е мн гъста! И чуплива. Моля предложете прически, може и снимки да пуснете...![]()
Дааа, и моята е такаваТака че давайте предложения
![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Dam i moqta e baq chupliva...Znachi 6om kazvash che ti otiva nazad znachi slu6ai...Bez da si izpravq6 kosata si q vdiga6 na opa6ka visoko ,leko q tupira6 da stane golqva buhkava kydrava topka posle leko q uviva6 i stava mn simpati4en kok razro6en...Nz na men mn mi otiva...Drug variant s pqna q nama4kai gotinko stava...Ako se setq ne6to drygo 6e pi6a...Ne obqsnqvam mn dobre sorry a i nqmam kirilica...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
тва с пяната все се каня да го пробвам...... а тва за кока мн не го разбрах..Първоначално написано от sweatkiss
ама все пак мерси за предложенията!
![]()
хораа, напоследък рекламират един шампоан на Глисс за изправяне на косата, измиваш се и до 24 часа косата ти се изправя, мене ми е много чудно как ше стане тва, някой пробвал ли го е тоз шампоан??![]()
Първоначално написано от fluffka1
аз не вярвам.
мен за сешоара тия дето са,не ми действат,пък кво остава без нищо?
ако ставаше косата такава като на рекламите,нямаше да има полза от преси.
Айде бе хора, няма ли да пуснете някой идейка?![]()
Ами освен да се връзваш,да слагаш фибички или диадеми не виждам друг бърз и лесен начин...Дай снимка на косата ти,може да ми хрумне нещо. =)
ффффффф това с пяната и кока е смешна работа, грозна!!! после като одърпани са ви косите, мазни и мръсни, така изглеждат. всеки косъм си знае неговото. щом имаш гъста и чуплива коса най лесното е или да подчертаеш къдриците или да се възползваш от гъстотата и да я изправяш-ако имаш хубава преса и ползваш стилизиращи продукти няма да ти се налага всеки ден да я гориш, а просто след всяко миене на косата.
къдриците подчертавай с балсам без отмиване-специален за къдрици, а за правата коса изолзвай кристали или силикон за коса.
Good girl gone bad
правиш си една рибакост назад... вечерта като си лягаш...и сутринта си готова![]()
^ Много яко се получава това с рибената кост, ама аз нямам никаква представа как се сплита...![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
'Първоначално написано от fluffka1
Само ще ти смачка косата!! Смисъл..не я изправя, а разваля къдриците.
Аз си купих такъв (не на Глис, по-хубав) .. Изхарчих 30 лева само за него, без да прочета за какво е. Доверих се на глупавите фризьорки... Ама пак си намира приложение - преди да се изправя с него се мия..
за изправянето...пресата ми бива, ама не е от най-хубавите и изплзвам кристали, а за балсама за къдрици, мисля че няма да стане, мойта коса не е чак къдрава, просто се чупи на където й скимне.Първоначално написано от toy
мерси все пак
az su6to sum s mnogo ama mnogo gusta i dosta chupliva kosa. edinstvenoto re6enie za neq bez da se gori s presa e da ne se reshi i sus spec balsami (s i bez izmivane), maski i kristali prosto da se oformqt kudricite i da q ostavish da poraste dylga, za da teji i da nqma tolkoz mnogo obem![]()
Регна се, за да ъпнеш тема от 21-ви Април 2009? При това пишеш на латиница.........![]()