.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България

Преса в корените, топиране или сешоар за повече обем?

Косата ми е много слаба и слепнала. Няма никакъв обем и постоянно трябва да й правя нещо. А кой от тези начини - топиране, преса в корените или сушене чрез четка и сешоар мислите за най-малко вреден за косата. Резултатът е горе-долу един и същи, само че при топирането е по-краткотраен. А иначе, ако си правя косата на "вафлички" в корените, ще я оставям да си изсъхне по естествения начин. Ако пък изпозвам кръгла четка и сешоар си поизправям и останалата коса и стои много хубаво! Аз клоня към сешоара, ама да не я увредя много?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami az da ti kaja i pridavam obem s 4etka i se6oar i savsem leko q topiram ako q izpravqm s presa,q izpravqm ve4e nadolu po dalijanata ne i v korenite,makar 4e az li4no obi4am da hodq kudrava-na4upena s difuzer!

Защо не прбваш след като е изсушена да и сложиж малко лак за коса и да я оформиш с кръгла четка(като преди това си употребила подходящ балсам за коса).Така обикновенно се постига желания обем. .Btw Това с пресата в корените е мн вредно за косата и не е особенно препоръчително
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

pff moqta kosa ne moje da se topira ne6to....

Голям фен Аватара на sapphirr
    всяко неестествено нещо вреди малко или много.аз използвам пяна,но така или ина4е имам достатъ4но обем,така 4е незнам до колко ще ти помогна с този съвет.

Еми аз мога да те посъветвам да я топираш и да и сложиш малко лак, след това да я дооформиш.. за друго не се сещам, което съм пробвала... предполагам, че и със сешоар ще постигнеш добър ефект, но ще е по- дълготрайно с лак.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

az probvah "вафлички" в корените i efekta e super no 100 % vredi na kosata

Град
    София, България
    А чакайте да ви питам тук - на повечето пяни за коса пише, че защитават косата от вредното влияние на сешоара. Според вас по-добре ли е да слагам пяна (ефекта е по-добър) или тва е повече вреди на косата?

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    МмМм защо си изтощавате косите така бе моми4ета? Просто запо4ни да и правиш маски,редовни ка4ествени и когато косата е хубава тя е и с обем и няма нужда от излишни манипулации
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    МмМм защо си изтощавате косите така бе моми4ета? Просто запо4ни да и правиш маски,редовни ка4ествени и когато косата е хубава тя е и с обем и няма нужда от излишни манипулации
    Тука не съм много съгласна, че косата ако се поддържа има обем. Защото аз преди половин година не си сушах косата със сешоар и въобще никак не съм я третирала, напротив - поддържах си я с маски и балсамчета, но какво от това пак си беше сплескана, тънка като перушина и без никакъв обем!
    Така че при мен е неизбежно, винаги трябва да си придавам обем по някакъв начин.

Град
    V.Tyrnovo
    ami az na moita sled kato q izmiq i slagam edno balsam4e ot AVON deto e za obem...slagam samo s korenite malko i go razpredelqm ravnomerno Posle su6a s glavata nadolu i sled sresvaneto povdigam s greben!No povdigam ne topiram! i da ti kaja za toq krem 4e e malko otnositelno 6toto moi fr kazvat 4e stavala na kle4ki Moita ne stava no nz qvno trqbva fines za nanasqneto Ina4e az taka postigam obem Rqdko se topiram i izpolzvem presata
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Моята прическа в момента изисква обем.Фризьорката ми каза с вафличките,обаче броиш някъде до около 10 и не вреди чак толкова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си