.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

пална мъгла

Значи моя проблем е такъв преди време взех номера на едно момиче при условие нищо ангажиращо слет втората среща нещата се обарнаха на 180 градуса на мен много ми допадна и казах какво чуствам кам нея ок слет това и на 3 среща преди да си я оспратя прет тях в колата пак приказвахме сас нея за това и посегнах да я целуна и в последния момент тя се драпна малко и ми каза че е обаркана и че и трябва време да помисли добре аз и дадох 3 дни при условие после да пием кафе и да се исясним напално(тя си има приятел от друг град но не го обича това го знам от сигурен истучник) на последното кафе я питах ти сас приятелят си как се чустваш и искарваш и тя ми орг. че от скоро време го е драпнала на страна питах я а със мен хубаво ли ти е и тя ДА. дадох и седмица време да мисли и утре е последния ден аз сам и пратил само 2 смс пред това време нз какво да очаквам утре ако се обади изобщо спорет вас ще я падели или не

Голям фен Аватара на sapphirr
    ми след като срока още не е изтекъл няма място за параноии.в товя слу4ай нещата опират до търпение.ако си търпелив това ще те издигне в о4ите и предварително.така 4е не палай,моми4ето е объркано,ако и дадеш разбиране ще улесниш и решението и.

Да ти имам пунктуацията!

не разбрах какво трябва да значи това най-накрая- ще я падели или не ?!?!?!?!?!

Остави момичето да си размисли.Щом още не е свършил поставения от теб "срок за размисъл" просто чакай,а не се панирай.

дано СМС-ите да са написани по-добре от това тук....
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

Град
    И аз незнам вече къде живея ..
    [quote="анонимка"]Да ти имам пунктуацията!

не разбрах какво трябва да значи това най-накрая- ще я падели или не ?!?!?!?!?!

Остави момичето да си размисли.Щом още не е свършил поставения от теб "срок за размисъл" просто чакай,а не се панирай.

дано СМС-ите да са написани по-добре от това тук....[/quote
    Аххах ще ме умориш :P

sig e iskal da kaje '6te q bude li ili ne?"
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

ами , като се има предвид колко си НЕГРАМОТЕН, нищ чудно да не я "бъде"

Град
    И аз незнам вече къде живея ..
    Цитирай Първоначално написано от soulripper

хахха +1

Цитирай Първоначално написано от soulripper
    Има такава възможност! Ние момичетата(поне повечето) се се лепкаме на интелигентните( за твоя съжаление),поне ще има за какво да си говорим с тях и да си пишем СМС-и като се разбираме По думите ти само я питаш харесваш ли ме и някакви такива.Успокой се! Ако наистина те харесва няма да пропусне шанса да е с теб И тези 'срокове за размисъл' според мен са много глупаво нещо...дадох и един ден..3 дена...15 дена...какви са тия простотии?! Един наистина сериозен разговор си разкривате чувствата и начина по който искате да продължите-като фр или нещо повече
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

Изчакай до утре и сам ще разбереш. Ние неможем да знаем точно как стоят нещата между вас, за да преценим както трябва
    ~!1912!~

ЕБАХТИ МАЙКАТА И ПРАВОПИСА !
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Мега фен Аватара на sasha_90
    "Малко" ти е зле правописа.
    Дал си и срок,който не е изтекъл.Моят съвет е да имаш търпение.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Нито сме й в главата нито в сърцето! Изчакай до утре..щом си изтраял до сега значи и утре ще успееш.А ако се получат работите се научи на малко повече търпение и компромиси-ще ти бъдат доста полезни!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Дай първо и аз да ти се скарам за правописа, научи се да пишеш А сега по темата - търпение му е майката

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    ми след като срока още не е изтекъл няма място за параноии.в товя слу4ай нещата опират до търпение.ако си търпелив това ще те издигне в о4ите и предварително.така 4е не палай,моми4ето е объркано,ако и дадеш разбиране ще улесниш и решението и.
    Absolutno!!!
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Цитирай Първоначално написано от lovely-one
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    Absolutno!!!
    пич ако говориш пред нея по начина по които пишеш отсега знам отогвора ... а саа сериозно - не искам да бъда песимист но смятам че ако те харесва толкова да не е имало и 1 ден чакане ...не знам дано не съм прав но и да се окажа - keep walking

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си