- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дали 6те се изненада??????????????
Хубаво звучи, на мен лично много ми харесва като идея![]()
Животът е адът описан в Библията!
Ето поне един човек който разсъждава като менПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
абе лошо няма.. виш тва с цветята не е лошо, ама е някък си изтъркано...По-добре и направи нестандартна изненада... нещо, което наистина би я заинтригувало![]()
![]()
![]()
keep on rising... ;]
ееее това наистина не е добреПървоначално написано от nempoB
но има още време до 14-ти
не се отчайвай
може пък да си променят решението..кой знае
![]()
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
Надявам се да е така .. понеже имах планове за вечертаПървоначално написано от анонимка
Има още един вариянт но ми е малко неудобно .. Мога да звънна на родителите и ,за да им кажа ,че дъщеря им е в сигурни ръце и ще им я върна жива и здрава
![]()
Надявам се да е така .. понеже имах планове за вечертаИма още един вариянт но ми е малко неудобно .. Мога да звънна на родителите и ,за да им кажа ,че дъщеря им е в сигурни ръце и ще им я върна жива и здрава
[/quote]Е добре е,но това,когато няма друг изход
![]()
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
Цвете!![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Е естествено бе пилеПросто ми е супер гадно некво и обмислям всевъзможни начини ..
30?! Четно число цветя не се ли носеха за др поводи доста по неприятниПървоначално написано от nempoB
![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
Ако на мен ми се случи такова нещо 100% ще си помисля, че все още спа. Но иначе като идея не е лошо. Айде късмет! :P
МноГо МиЛо НеЩо На МеН Още Не Са Ми Го ПраВиЛи Но Мн Ще Се ЗараДфаМ аКО СтаНеПървоначално написано от alex4o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Мисля, че той питаше дали е добра идеята за цвете, рано сутрин пред тях или плюшена играчка (според мен цвете е по-добрия вариант), не е нужно да си романтична натура, за да се зарадваш на мил жест... така, че според мен смело действай.. пък каквото стане.. можеш само да спечелиш.. може иПървоначално написано от sapphirr
да получиш...
Ей мерси хора супер съм ви благодаренАма ло6ото е 4е ме е срам много и 6те пратя не6то по куриер,Мерси на вси4ки
i az iskam takova gadje :P
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
ideqta ti e super !davai napred :P
прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!