.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Hybrid View

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Хубаво звучи, на мен лично много ми харесва като идея

Животът е адът описан в Библията!

Град
    И аз незнам вече къде живея ..
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Хубаво звучи, на мен лично много ми харесва като идея
    Ето поне един човек който разсъждава като мен

абе лошо няма.. виш тва с цветята не е лошо, ама е някък си изтъркано...По-добре и направи нестандартна изненада... нещо, което наистина би я заинтригувало
    keep on rising... ;]

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Страшно приятно е... КОгато направихме 6 месеца приятеля ми ме изненада рано сутринта/1ва смяна бяхме/ с цвете.. беше дошъл пред нас и ме чакаше.Невероятно мило е.Мисля че ще се зарадва
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Цитирай Първоначално написано от nempoB
    Цитирай Първоначално написано от анонимка
    Незнам за тоя пич който пусна темичката но аз това ще го пробвам
    Макар че миналата седмица и пратих цветя
    Ехе браво на теб Ти си някакъв луд романтик май това е хубаво,поне не се срамуваш да носиш цветя на момиче,както някои момчета..ужас..как ще ги е срам от това , не разбирам?!

Междудругото позна но явно някои хора него оценяват Приятелката ми туко що ми сервира ,че няма да можем да излезем на ресторант понеже тяхните не я пускат (на 17 е )
    ееее това наистина не е добре но има още време до 14-ти не се отчайвай може пък да си променят решението..кой знае
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

Град
    Незнам за тоя пич който пусна темичката но аз това ще го пробвам
    Макар че миналата седмица и пратих цветя
    Ехе браво на теб Ти си някакъв луд романтик май това е хубаво,поне не се срамуваш да носиш цветя на момиче,както някои момчета..ужас..как ще ги е срам от това , не разбирам?!

Междудругото позна но явно някои хора него оценяват Приятелката ми туко що ми сервира ,че няма да можем да излезем на ресторант понеже тяхните не я пускат (на 17 е )
    ееее това наистина не е добре но има още време до 14-ти не се отчайвай може пък да си променят решението..кой знае
    Надявам се да е така .. понеже имах планове за вечерта Има още един вариянт но ми е малко неудобно .. Мога да звънна на родителите и ,за да им кажа ,че дъщеря им е в сигурни ръце и ще им я върна жива и здрава

Надявам се да е така .. понеже имах планове за вечерта Има още един вариянт но ми е малко неудобно .. Мога да звънна на родителите и ,за да им кажа ,че дъщеря им е в сигурни ръце и ще им я върна жива и здрава [/quote]Е добре е,но това,когато няма друг изход
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цвете!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Е естествено бе пиле Просто ми е супер гадно некво и обмислям всевъзможни начини ..

Радвам се че ви хареса Просто съм правил такова нещо и цялото училище и завиждаше понеже и пратих 30 рози
    30?! Четно число цветя не се ли носеха за др поводи доста по неприятни
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ако на мен ми се случи такова нещо 100% ще си помисля, че все още спа . Но иначе като идея не е лошо. Айде късмет! :P

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от alex4o
    Цитирай Първоначално написано от Бай Хихон-колко цял бидон
    ами няаме радио ама ми се иска да е не6то по ли4но не пред класа
    в такъв случай направи това,което си замислил + това,което вече преди мен казаха..покани я и на среща ..много ще се зарадва :P Успех !
    МноГо МиЛо НеЩо На МеН Още Не Са Ми Го ПраВиЛи Но Мн Ще Се ЗараДфаМ аКО СтаНе
    OnLy God CaN Judge Me !

Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    е,аз мога да ти кажа,4е ако съм си легнала полумъртва от умора и съм се добрала до леглото на 4 крака..иии ми зацвили някой под прозореца с4итай,4е най-много да отнесе някоя саксия.
    1во не съм романти4на натура и 2ро хобито ми е спане,само тогава не ме занимават с простотии и си по4ивам...и не само аз съм на тва мнение,доста народ разсъждава така ,sorry dude!
    Мисля, че той питаше дали е добра идеята за цвете, рано сутрин пред тях или плюшена играчка (според мен цвете е по-добрия вариант), не е нужно да си романтична натура, за да се зарадваш на мил жест... така, че според мен смело действай.. пък каквото стане.. можеш само да спечелиш.. може и да получиш...

Ей мерси хора супер съм ви благодарен Ама ло6ото е 4е ме е срам много и 6те пратя не6то по куриер,Мерси на вси4ки

i az iskam takova gadje :P
    МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!

Град
    плевен
    ideqta ti e super !davai napred :P
    прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си