.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Садо Мазо ??

Извинявам се предварително ако има вече такава тема !!
    Въпросът ми е какво мислите за садо мазотото в секса , харесва ли ви или не ви харесва , и садо мазохисти ли сте или не ?? , аз лично съм садо мазохист !!
    Did You Hear About The Man , That Can't Be Destroyed ?!

http://stefanbloggs.aha.bg

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Мн яка теми4ка..накара ме да се замис.я за мн неща..ама де да знам ...всеки слу4ай не оби4ам да ме скубят брутално или да ме 6ибат с кам6ик докато правя секс...или поне не бих оби4ала,6тото не съм пробвала..ама тези същите неща които споменах оба4е в ммн по ясни граници-т.е. леко подрупване за косата,използване на малко сила(не насилие,а просто по СИЛНи движения) направо могат да ме побъркат...мисля 4е съм малко мазохистка,но НЕ и садо-мазохистка-в никакав слу4ай

аз пък мога да истърпя всяква болка , да ме дерат с нотки , да ме скубат , дори и да си забиват ноктите в мойта кожа

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    aбе то и аз мога да я изтарпя болката,ама няма да ми подейситва вазбужда6то или сексуално в никаф слу4аи,,,ако е брутална

не говоря чак за брутална болка , ама например ако те ускубя както каза ти , би трябвало да си знам силата и как да те ускубя нали ? , а пък ти ако ме одереш ще си направиш сметка как да ме одереш нали ?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ами в твой интерес е да си преценяш силата,щото ина4е ще те превъзпитам за норматив ама тва аз дали ще си ппреценя моята зависи от добро поведение и заслуги :P

xaxaxa , dobre kazano

Мега фен Аватара на amatorium
    Q i az shte se nabutam tuka mejdu shamarite, che mi stana interesno
    Eating isn't cheating - Arnold

Сбъркана работа...
    we give it all.

ами според мен не е мноу възбуждащо да те бият с камшик
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Град
    там където мечтите стават реалност
    Бих се изкефил на леко одраскване по раменете,врата,гърдите,раз ира се,по гърдите и врата по-лекично,че...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

да ме дерът,хапят,смучат да ама да ме бият с камшик или някво такова нещо НЕ.......
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

хихихи може аз да съм извратена,но много обичам да ме заключват (ръцете заключени с белезници или завързани с колан за леглото ) и да ме хапят..ама не много силно де,чак да пусне кръв ами..колкото да ме накара да полудея! Аз пък много обичам да драскам (веднъж заврях нож в гащите на приятеля ми,за което много,ама МНОГО съжалих!(Sry мило!))..също много си падам мен да ме драскат (ох мн ме кефи!) и да ме пляскат по дупето(ама пак не мн силно)..айде стига толкоз,че ако продължа може да си помислите,че съм доста извратена

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    и аз искам така... да ми заключат ръцете с белезници и да правят с мене квото искат ама малко ме е страх..

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

Цитирай Първоначално написано от BrokenHeart
    и аз искам така... да ми заключат ръцете с белезници и да правят с мене квото искат ама малко ме е страх..
    Ела в Бобов Дол и че ти излекъвам страха , ще видиш че нема нищо страшно :P :P :P

ако вярваш на човека,с който си няма нищо странно..но удоволствието е гарантирано

Мега фен Аватара на amatorium
    Kogato ne poznavash choveka dobre e oshte po-zabavno obache. Adrenalina e na MAX
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен
    spored men ti si idot,no ne e po temata!obi4am grubi4kiq sex bolkata sa6to no do opredelena granica!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

ghostwisper и на мен ми се е искало да ме вържат и не ме страх ама леглото ми е малко кофти. Иначе аз съм вързвала приятеля си. Готино изживяване е. Иначе по темата май всеки обича понякога малко грубости, но то тва ней точно садо мазо

ми според мен найстина понякога на всеки му харесва някой да прилага повечко сила върху него :P не говоря за болка,а просто малко по груби движения дори и това да те завържат за леглото...но това не е садо-мазохизам
    Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!

хм...последната такава тема беше скоро...
    както казах там така ще кажа и тук че ниото съм садистка нито съм мазохистка не ми харесва начина на изразяване на това "изкуство" за някои хора......не ми харесва да има някой доминираш с камшик в ръка....също не ми харесват раните начини за връзване с вериги или с онези виниловите костюми и разни неща в устата като конете... просто не съм привърженик....
    сега да си завързан с шал за леглото няма нищо общо според мен с това да те връзват с вериги(мое мнение)
    също и малко по-грубия секс не е каквото да те шибат с камшици...всяко нещо си има граници.........
    май си заплетох приказките
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Мега фен
    Град
    SF

Муахахаах..
    Пи4, невероятен си!
    Тва автор4ето де..
    И квооо? Зна4и викаш оби4аш да те скубят и да си "забиват ноктите" и си "садо мазохист", мм?

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Термин садо-мазохист-няма.
    Има събмасив,доминант и суингър.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    София
    az ne sum golqm po4itatel na sado mazato daje ne go razbiram za6tot trqbva da ima takova ne6to ama i predpolojimo e 4e ne sum sado mazoxist

Цитирай Първоначално написано от SINDEL

Муахахаах..
    Пи4, невероятен си!
    Тва автор4ето де..
    И квооо? Зна4и викаш оби4аш да те скубят и да си "забиват ноктите" и си "садо мазохист", мм?
    Да !!! 100%-тов :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си