.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Помощ за един филм

Не знам кво ми щукна ама се сетих за един филм и сега да се изям не мога се сетя как се казваше. Помня, че съм го гледал по ТВ преди доста време, може би преди 7-8 години. Ставаше дума за някакво семейство дето отива на почивка в някво село. Оказва се че всичките жители на тва село са некви изроди, хранят нормалните хора със специални храни в резултат на което те се превръщат в растения (ако не се лъжа) и местните с тва се хранят Уж хорър ама имаше няква нотка на простотия вътре, не знам кво ми щукна. Помня и финала, някои от тях се спасява и се връщаха, накрая едното момченце го дават у къщата му, намира някакво листче на което пише "мама е много вкусна" Ако някой се сети за кой филм става дума да метне едно заглавие насам

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    хахаххах извинявай 4е не пиша по темата,но за сметка на тва снимката отдлу с мангалите ме разцепи

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    хахаххах извинявай 4е не пиша по темата,но за сметка на тва снимката отдлу с мангалите ме разцепи

И все пак, някой да си има хабер за кой филм става дума

Edit: Troll 2 се казвал филма

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    +1
    Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж

Град
    Blagoevgrad
    tva i na men mi e poznato ama ne moga da se seta kak se kazva6e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си