Здравейте!Реших и аз,да споделя своя "проблем"!Всяка година,няколко дни преди "Свети Валентин",
се разделям с момчето,с което съм била до този момент.И така все не успявах да усетя "вкуса",
на този празник!По някаква случайност,в момента имам приател.Но той така и не отвори дума,за празника.По този повод
не му купих и подарък.Вчера той,загадъчно ми каза,че :"може би скоро ще се видим"(от различни градове сме).Но аз не мога
да разчитам на това "може би".За сега смятам да си замълча и да видя кога ще се сети.Незнам как по-сделикатно да му намекна...
Може би е подготвил изненада за мен...а може би не!А аз нищо не му купих.Ще ми стане доста неловко.От една страна,
ако му купя подарък и той не дойде,ще изглежда,че като глупачка съм се насявала,а от друга-дойде ли ще изглеждам адски тъпо без подарък!!!
Нямам и пари за нещо голямо и разкошно,по простата причина,че не събрах а и сестра ми има р.ж.д на другия ден...Приателките ми казаха,че ако дойде
и аз нямам подарък,просто да излъжа нещо...Но защо?Именно неговите тайни в момента ме побъркват!!!