- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Заместник-директорката!
Иска да ме праща на изпит по един предмет за ПЪРВИЯ СРОК,защото имам една оценка,но не съм единствената с една оценка! И твърди,че учителката ми не може нищо да направи,с други думи нямала право да ми пише срочна оценка,ако имам само една оценка по предмета,но има още 3ма такива от класа-няма значение,заместник-директорката ще подлага мен на изпит! Има ли законото право?! Аз не мисля. !
И как да се измъкна!?
Ами щом имаш една оценка има пълното право да те прати на изпит,но и кажи,че и другите щом имат по една оценка трябва да ходят на испит.И аз в четвъртък съм на испит по математика макар че имам 17 присъствия за първият срок като се има предвит че имаше и стачки.
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Слушай сега внимателно,това е много готино,много задълващо и много драстично решение на твоя проблем.Първоначално написано от psihqsala
Но трябва да се покажеш като интелигентен/на както и твоите приятели,отивате в телевизията,обяснявате какъв е проблема,посочвате учителската стачка като причина,без значение дали е вярно,но трябва да сте убедителни и после даскалите падат на колене пред вас и ви пишат оценките!!!
Може дори да вземете родители за подкрепа и те да предупредят директорката това което предлагам аз и ще видиш как лошата директорка почва да моли за милост!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Тва с медиите е малко налудничаво и до никъде няма да се стигне. Айде бе аджеба,някви идеи как да докажа,че няма право![]()
хахахахахахахаааааааааааа аааааааааааахахааххахахах аахПървоначално написано от vamp
хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха ха
хахахаххахаххахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха ха
Мале да знаете колко мн се смях на ващи тъпи идеи..просто нямам думи..
1-во и аз да бях щях да направя така.. щото така ти се пада.
2-ро има пълно право да го направи има го в закона... вписано..
както и в правилниците за изпълнението на закона и указите от МОН..![]()
3-то др път да знаиш да влизаш или да не влизаш в 4асовете .. когато трябва :П
4-то успех..![]()
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!
За час по БЕЛ ли става въпрос,Наминче? Не мисляПървоначално написано от namina
Ти знаеш ли кво е иСпит...такава дума къде си чувала...или нещо се бъркаш с иЗпит... Пфууу....мноо се дразна така...
![]()
Има право да те оставя на изпит. Ако нямаш 3 оценки не можеш да имаш срочна, освен ако предмета не е ЗИП. Но там пишат само годишни оценки и ако не се лъжа за цялата година трябва да имаш 4...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ако имаш само един ден в седмицата този предмет няма да имаш оценка , но без оценка би трябвало да ти одлжът срока ако си била болна или оцъствала по някакви основателни причини!
"Отърви се с 100 лева алкохол цветя и тн сутринта в учителската и така почерпи ги тия хора !"