- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е SWASTICA...хи-хи
Вярно ли е че имаш фетиш към щрауси?
А че си завършил Бизнес администрация на едър крилат добитък в силистренския клон на Оксфорд?
а де еба в грозния пингвинкси задник,мълчи,дейв си знае,ти трай,т'ва е,начукай си го,ти се излагаш щоту незнаеш защо стаа върпос и отговаряш! (:Първоначално написано от belerofone
Fuck like a star !
Дали знам или не , мога аз да ти кажа...Ти нямаш това право...Първоначално написано от SuicideBitch
Вдигни малко летвата с псувните....Никакъв те няма....
Научи се и да пишеш грамотно когато се бъхтиш с такива думички , които си чул по филмите...
Айде отиди да научиш още нещо , което може да ми напишеш...
Поздрави...
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Омг...![]()
20 и кусур страници!!!
За много по-стойностни потребители нямаше и половината бе!
Аз всъщност и една страница не съм прочела от тая тема де...тоз не ме интересува...
What you give is what you get!
Нее определено незнаеш закво стаа въпрос ,вервам ми :РПървоначално написано от belerofone
иначе на съм на състезание по литература . не се прави на умна (: не сИ!
бтв момиче съм с леки отклонения :3 мър
Fuck like a star !
Кой е въобще swastica,явно аз съм назад със "звездите" във форума![]()
А що го храните толкова?
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
щото са глупави (: и дейв знае как да се гаври с тях лол. :ДПървоначално написано от DjBaloon
Fuck like a star !
а бе нз днеска се ръгнах във форума и т'ва дето го видях беше ЛОЛ :РПървоначално написано от Psyhicx
Fuck like a star !
Ако си момиче , опазил ме Господ от хора като теб....Видимо тъпотията е връз определени индивиди повече....Първоначално написано от SuicideBitch
Ако смяташ , че не знам , кажи на всички истината...В противен случай си затваряш устата и мълчиш...
усмихвай се (: не се впрягай толкова,умните хора изглеждат толкова глупаво :РПървоначално написано от belerofone
истина , хаха lol
Fuck like a star !
И с това доказвш какво по-точно...Първоначално написано от SuicideBitch
Нямате си работа.. за големи глупости спорите![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
знам :РПървоначално написано от DjBaloon
Fuck like a star !
ne ti i trqbva da 4ete6, palna zaguba na vreme..Първоначално написано от Desi_etnies
li4no men slabo me interesuva toq debil.. predlagam da pusnete tema za nqkoi dr potrebitel, i da se pridarjame kam parvona4alnata ideq- da go opoznaem, zadavaiki vaprosi, qvno toq slu4ai e bil izklu4enie, 6toto e spe4elil nenavista na mn forumni idioti :d
Простотията просперира.
Айде сменете човека с някой по-умен...
Кажи кой след като знаеш кой е умен и кой не....Може направо да изкараш едно списъче и да гласуваме....Първоначално написано от Мо6no
Първоначално написано от extreme_
![]()
Той е добър и иска да помага на тийновете в тийнпроблема..![]()
London Tipton
Първоначално написано от SWASTICA
![]()
Нищо няма да кажа..
London Tipton
Какво можеш да кажеш на истината...Поне прави опит...Похвално...Първоначално написано от Your Nightmare
SWASTICA, според снимките ти си на не повече от 18-19. Дали си на 26 си е твоя работа. Но искам да те попитам нещо: Каква е целта в живота ти?
Защо го раздаваш на бог?/и преди да си ми направил забележка омишлено е с малка/
London Tipton
Ъъъъ,друг ми беше смисъла на въпроса,но нищо (:Първоначално написано от SWASTICA
London Tipton