- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е SWASTICA...хи-хи
Искам и аз на кафе със Свастика. Ще пием Дъмпъл и ще пушим пури тазсъждавайки над екзистенциалните въпроси. Ще имам възможноста да надникна в личната му карта също![]()
Може дори да ми спаси живота, ако се задавя с някой бадем...
Grumpy old madman
Това не е проблем за Свастика. Той ще ме спаси от удавяне тогава. Аз Дъмпъл и без това не уважавам има оцветител, баси измамниците.Първоначално написано от exploitedteen
Grumpy old madman
Мдам на малкото етикетче на гърлото на бутилката (отзад) си пише Скоч +
карамален оцветителн (caramel coloring) познато като Е150 има го и в колата. Мамят хората! Колатя с това я боядисват кафява, а на уискито придават цвят. Мошеници.
Свастика, защо подяволите слагат оцветител на Дъмпъла? Защо?
Мисля, че е от бъчвите, които купуват. Явно в тях е отлежавал нискокачествен бърбън и не пускат боя. А твоето менеие какво е?
Grumpy old madman
ъ?Първоначално написано от bboy_bunker
Grumpy old madman
Първоначално написано от quench
Куенчи,не аз - той претендира,че е всемогъщ и никога не прави грешки.Тъй че няма какво да ми се караш,ще продължа да му се смея.![]()
![]()
And so the lion fell in love with the lamb...
така ли? а да дойда да ти изтрещя един - от тва няма по-добър довод в спора рофлмао![]()
не, сериозно - тва е най-тъпото нещо, да се ебавате за езика - в смисъл, размивате хубавите гаври с разни лексикални и граматически простотии
кой ти го гледа тва, ние сме модерни хора....
^^ела ми изтрещи 2![]()
![]()
And so the lion fell in love with the lamb...
Стига спам бе!
Свастика, ходил ли си на концерт на Веселин Маринов? Фен ли си му? Голям е нали? Раздава се!
Grumpy old madman
Айде сега. сестра ми е на 31, но за сега живее у дома. разведе се и няма къде да отиде. до 26 също живееше в къщи(преди да се омъжи), защото следваше и караше доктурантура. А със стипендия от 200 лв не можеш да си самостоятелен. да, ако работиш е друго, но има доста хора на 20 и отгоре, които не работят, следват и съответно живеят с родителите си. 1 мой познат е на 27, има си работа и добри доходи, но живее с баща си(майка му е починала). какволошо има в това?Първоначално написано от Fuckin'Hostile
кремче, благословен е тоя, дето може да живее с родителите си и да се понася с тях
няма лошо, разбира се, но не всички могат да издържат
Каникулитус дирникус и вечният експлоатиран тийн осраха всичко.. Не само темата, но и форума... Няма място, където да не сте флъдили.
Ако някой заслужава бан, то това сте вие...
пиши на pop@armenia.org !Първоначално написано от bboy_bunker
Grumpy old madman
Е, и да се оплача никой няма да те банне.. ти си Форумният пазач, на всяка манджа мерудия, на лайното мухата и т.н. и т.н. Твойто присъствие тук е вечно и непреходно.. Ти си избраникът за Ключа на форума, дори Аллах и Хор ти се кланят, защото огравяш всяка тема с невероятните си коментари... Ех, моят георой !![]()
Кой е твърдял подобно нещо? Сестрата ще се мести в 1 апартамент напролет, ма той не е нейн, а е на нашите пак.......не зная кой човек под 30 може да си позволи собствено жилище.Първоначално написано от quench
Мда, и по тази причина споменах, че ако човек ИМА ДОБРА РАБОТА (както се похвали младежа). Много ясно, че докато студентстваш да си живуркаш при родителите е най-яко.Първоначално написано от krem4et0
Saatana vittu perkele hate crew!
що да не пише, бе? ти що пишеш в тая тема? що пишеш във форума?Първоначално написано от bboy_bunker
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Свастика ще излезем ли не разбрах последно?
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Млъкни като не знаеш за какво става въпрос... имам предвид да се пише ПО ТЕМАТА... аман от посерковци..Първоначално написано от _SL_
ми че те си обсъждат свастицата бе...кво толковаПървоначално написано от bboy_bunker
пък и винаги има офтопик...по твоята логика трябва да се банне 90% от форума
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
exploitedteen, написах тези неща тук преди да пиша там.. така че не проявявай великия си хумор...
бесете ни бе...никой не ви е спрялПървоначално написано от bboy_bunker
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни