- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е SWASTICA...хи-хи
Като е някъф лешпер на 15, що да е проблем, че живее при техните, а не на друго място?
Hint! Смея се на Свастика, какъвто се изкарва тук, не ми дреме какъв е в действителност![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
тъй по-добреПървоначално написано от Boot
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ой,кой ни бил на стола. :P
Защо си мислиш,че ще ти се вържем на глупостите?Защо си избра да си точно на 26?На колко си?(тук съм сигурна,че ще излъжеш,но профилактично питам)Има ли три изречения,които да не са плод на въображението ти?
Това за сега,с предчувствието,че това няма да ми е единствения пост в темата.![]()
edin edinstven vapros za6to sled samo edin moi komentar za tvoqta li4nost ti se opita da mi iztakne6 kolko velika li4nost si i kolko nis6a sam az a i da gledam 4e kazva6 4e se zanimava6 s reklama a na men iztakna 4e se zanimava6 s psihologiq![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Възбужда ли те сексуално да се изкарваш велик тук?
Grumpy old madman
Неистов въобще няма това значение.. Използва се за крайности като например "неистов труд" т.е много тежък труд..Първоначално написано от SWASTICA
Хлапе, вземи понаучи нещо и не се излагай..
1.Като гледам твоето силно желание да се покажеш по-велик от всички ,по-знаещ и разбиращ - ти ли си доминиращият в секса или просто избиваш комплекси защото ТЕБ те пляскат?![]()
2. Извратен ли си сексуално?/по-точно какво разбираш ТИ под извратеност/
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Еййй, изпревари ме!Първоначално написано от _Becko_
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Swastica, ich habe erst jetzt bemrkt, dass bei Angabe von dir beherrschten Sprachen Deutsch gar vor Bulgarisch steht. Also w
Grumpy old madman
хаахаххахах егати филмитеПървоначално написано от SWASTICA
![]()
![]()
![]()
![]()
някой е карал с висока скорост и ти си се забил ЧЕЛНО в него ?!?!?! И така си ги СПАСИЛ ?! Ако беше така - и 2-те коли да са на кайма !
Ти виждал ли си катастрофа от скорост 50км в час какви последствия причинява на автомобила и на пътниците ? Пфффф.... я заключвайте тая тема.. пълна пародия !
Ми аз си спомням(или паметта ми изневерява),но си спомням,че имаше една тема,мисля че беше в Училище или У дома в която ти доколкото си спoмням беше написал,че искаш да се самоубиваш,обаче пишеше че си 6ти клас.Казвaше че нямаш никакви приятели...и т.н.
Отново обаче казвам,че не съм сигурна,че ставаше въпрос за теб.
А въпроса ми е на коя дата си роден(друго сега не ми идва наум).![]()
Ти назе няма ни залъжеш,откажи се.Я виж...какъв талант имаш сам да се залъгваш.![]()
Първо да кажа на сички сладури да престанат да се цитират един друг..Темата е за въпроси и отговори,без излишен флууд моля : )))
После да спомена че за разлика от другите аз нямам отрицателна нагласа към тебе : )) Имам няколко въпросчета,дано ми отговориш : ))
1)Надяваш ли се ..и ако да...за какво : ))
2)Досега открил ли си човек,с когото интересите ви се препокриват .. (независимо момче ( за просто приятел) ..или момиче (за връзка или за приятелство..)
3)Имало ли е моменти,в които сякаш...ъм...ше гръмнеш..прочетох внимателно постовете ти дотука и в един имаше описани доста кофти случки за толкова млад човек : ))
4)Харесваш ли Еминем : ))
5)Коя е основната ценност,която не би предал за нищо : ))
Засега тва е от мен...Със здраве...и до след...хмм няколко страници : ))
Прав си,има само лъжи.Първоначално написано от SWASTICA
Това за братовчеда...ахахахахаха,тъ кмо като те разкриха,мислех да напиша,че така ще се измъкнеш.
![]()
![]()
![]()
[quote=Canis_Dirus]Swastica, ich habe erst jetzt bemrkt, dass bei Angabe von dir beherrschten Sprachen Deutsch gar vor Bulgarisch steht. Also w
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Аз пък ти казвам, че си тъп...Първоначално написано от SWASTICA
[quote=SWASTICA]
[u]In welche Form hast du deine Liquide Mittel? Ist die EZB nur eine in den H
Grumpy old madman
Та...
Мусака правиш ли?
За мусаката като цяло?
Последно на какви години си?
Друсаш ,нали...
За наркотиците?
Eдин глас ,глас ли е?
Опитваш се да въплатиш в себе си колко личности по-точно?
Защо?
Май съм проспуснала много нещо ...
и все пак-какво ти е великото на теб,млади човече?
Какво време се пазят съдебните решения, с които се признават родителски права,и ако делото е отминало къде къде да търся решението...
Кажи ми нещо за последно.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Мислиш ли да продължаваш да се заяждаш за щяло и нещяло и да лигавиш всяка тема, в която участваш, защото ми направи впечатление че доста хора се оплакват, а моята роля принципно е да удовлетворя молбите им.
След като отговориш на machoka се надявам да отговориш и на въпросите ми от 4-та страница.
Лесно ли се депресираш?
Правил ли си опит да сложиш край на живота си?
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Сигурен ли си, че скоростта е била 67км/ч ? Може да е била 66 или 68.. как реши да измислиш точно това число ?
Значи си на 25. Слаб си в математиката доста. Не е само английскияПървоначално написано от SWASTICA
![]()
Grumpy old madman