.
Затворена тема
Страница 3 от 11 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 251
    Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Като е някъф лешпер на 15, що да е проблем, че живее при техните, а не на друго място?

Hint! Смея се на Свастика, какъвто се изкарва тук, не ми дреме какъв е в действителност

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Като е някъф лешпер на 15, що да е проблем, че живее при техните, а не на друго място?

Hint! Смея се на Свастика, какъвто се изкарва тук, не ми дреме какъв е в действителност
    тъй по-добре
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ой,кой ни бил на стола. :P

Защо си мислиш,че ще ти се вържем на глупостите?Защо си избра да си точно на 26?На колко си?(тук съм сигурна,че ще излъжеш,но профилактично питам)Има ли три изречения,които да
    не са плод на въображението ти?

Това за сега,с предчувствието,че това няма да ми е единствения пост в темата.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    edin edinstven vapros za6to sled samo edin moi komentar za tvoqta li4nost ti se opita da mi iztakne6 kolko velika li4nost si i kolko nis6a sam az a i da gledam 4e kazva6 4e se zanimava6 s reklama a na men iztakna 4e se zanimava6 s psihologiq
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Възбужда ли те сексуално да се изкарваш велик тук?
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Каза че се описваш с думата неистов- как така неистов, в какъв смисъл? Защо мислиш, че тази дума ти подхожда най-много? А можеш ли да се опишеш с десет различни думи? Подхожда ми, защото ме определя. Неистов -безумен, обезумял, луд, френетичен буен, игрив, палав, необуздан, невъздържан, разпуснат, поривист, разпален, пламенен, ентусиазиран, темпераментен, яростен, побеснял див, бесен. Имат 10, нали?
    [/b]
    Неистов въобще няма това значение.. Използва се за крайности като например "неистов труд" т.е много тежък труд..

Хлапе, вземи понаучи нещо и не се излагай..

1.Като гледам твоето силно желание да се покажеш по-велик от всички ,по-знаещ и разбиращ - ти ли си доминиращият в секса или просто избиваш комплекси защото ТЕБ те пляскат?

2. Извратен ли си сексуално?/по-точно какво разбираш ТИ под извратеност/
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Братя или сестри??? Нямам.
    Ха хванах те!!! Помня в една тема пак се беше излагал нещо и ти се отдума, че брат ти е влизал тук с твоя ник!!!
    Еййй, изпревари ме!
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Написа ли нещо вярно в тая тема?
    we give it all.

Swastica, ich habe erst jetzt bemrkt, dass bei Angabe von dir beherrschten Sprachen Deutsch gar vor Bulgarisch steht. Also w
    Grumpy old madman

Интересно ми стана как по-точно спаси тези 7 човешки живота? С колата си. Бях на почивка в Смолян, там има голяма пропаст, бях спрял (непосредствено до пропастта)д а изчакам един мой колега и видях как лек автомобил кара с доста голяма скорост към пропастта, видях, че човека зад волата крещеше, личеше, че всички са уплашени и реших да се ударя челно в нея, незнам защо така реших, дори незнаех защо говърша, но ме изпляска челно и след това се разбра, че имал проблем със спирачките и скоростаната кутия
    хаахаххахах егати филмите

някой е карал с висока скорост и ти си се забил ЧЕЛНО в него ?!?!?! И така си ги СПАСИЛ ?! Ако беше така - и 2-те коли да са на кайма !
    Ти виждал ли си катастрофа от скорост 50км в час какви последствия причинява на автомобила и на пътниците ? Пфффф.... я заключвайте тая тема.. пълна пародия !

SWASTICA,много добре знам на колко години си.Това,че се правя на луда,не означава,че не знам някои и други неща за теб.
    Вероятно съвсем умишлено се опитваш да ни дразниш и(за жалост) го постигаш.
    Всъщност сега е момента в който споменах истинската си възраст
    ти сам вярваш ли си?

Ми аз си спомням(или паметта ми изневерява),но си спомням,че имаше една тема,мисля че беше в Училище или У дома в която ти доколкото си спoмням беше написал,че искаш да се самоубиваш,обаче пишеше че си 6ти клас.Казвaше че нямаш никакви приятели...и т.н.
    Отново обаче казвам,че не съм сигурна,че ставаше въпрос за теб.
    А въпроса ми е на коя дата си роден(друго сега не ми идва наум).

Град
    на стола
    Ти назе няма ни залъжеш,откажи се.Я виж...какъв талант имаш сам да се залъгваш.

Първо да кажа на сички сладури да престанат да се цитират един друг..Темата е за въпроси и отговори,без излишен флууд моля : )))
    После да спомена че за разлика от другите аз нямам отрицателна нагласа към тебе : )) Имам няколко въпросчета,дано ми отговориш : ))
    1)Надяваш ли се ..и ако да...за какво : ))
    2)Досега открил ли си човек,с когото интересите ви се препокриват .. (независимо момче ( за просто приятел) ..или момиче (за връзка или за приятелство..)
    3)Имало ли е моменти,в които сякаш...ъм...ше гръмнеш..прочетох внимателно постовете ти дотука и в един имаше описани доста кофти случки за толкова млад човек : ))
    4)Харесваш ли Еминем : ))
    5)Коя е основната ценност,която не би предал за нищо : ))
    Засега тва е от мен...Със здраве...и до след...хмм няколко страници : ))

Град
    на стола
    Няма плод на въображението ми
    [/b]
    Прав си,има само лъжи.

Това за братовчеда...ахахахахаха,тъ кмо като те разкриха,мислех да напиша,че така ще се измъкнеш.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    [quote=Canis_Dirus]Swastica, ich habe erst jetzt bemrkt, dass bei Angabe von dir beherrschten Sprachen Deutsch gar vor Bulgarisch steht. Also w
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

[u]
    Неистов въобще няма това значение.. Използва се за крайности като например "неистов труд" т.е много тежък труд.. Най - вероятно си професор? Аз ти казвам, че има това значение.
    [/b]
    Аз пък ти казвам, че си тъп...

[quote=SWASTICA]
    [u]In welche Form hast du deine Liquide Mittel? Ist die EZB nur eine in den H
    Grumpy old madman

Та...
    Мусака правиш ли?
    За мусаката като цяло?
    Последно на какви години си?
    Друсаш ,нали...
    За наркотиците?
    Eдин глас ,глас ли е?
    Опитваш се да въплатиш в себе си колко личности по-точно?
    Защо?
    Май съм проспуснала много нещо ...
    и все пак-какво ти е великото на теб,млади човече?
    Какво време се пазят съдебните решения, с които се признават родителски права,и ако делото е отминало къде къде да търся решението...
    Кажи ми нещо за последно.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Мега фен Аватара на machoka
    Мислиш ли да продължаваш да се заяждаш за щяло и нещяло и да лигавиш всяка тема, в която участваш, защото ми направи впечатление че доста хора се оплакват, а моята роля принципно е да удовлетворя молбите им.

След като отговориш на machoka се надявам да отговориш и на въпросите ми от 4-та страница.

Лесно ли се депресираш?
    Правил ли си опит да сложиш край на живота си?
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Сигурен ли си, че скоростта е била 67км/ч ? Може да е била 66 или 68.. как реши да измислиш точно това число ?

въпроса ми е на коя дата си роден(друго сега не ми идва наум). 26 ноември 82
    Значи си на 25. Слаб си в математиката доста. Не е само английския
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си