Първоначално написано от
SWASTICA
Кажи ми с по една дума за всяко - какво си постигнал, та се мислиш за нещо повече? Никога не съм отварял учебници. Спасих 7 човекшки живота, печелил съм 1 ви места в състезания. Не наранявам хората, не ги обиждам, никога не бих казал на едно момиче, че е грозно, ако ще и баба Яга да е. Не се събирам в компании и не пия. Не пуша. Не се дрогирам. Имам си добре платена работа. Не о всички, но от доста ....
7 човешки живота - За това те поздравявам. Не знам по какъв начин си ги спасил, но да речем, че няма значение.
1-ви места в състезания - Не си единствен. И другите печелят.
Отношението към момичетата - това те прави специален, но не може да е причина да се самовъзвишаваш.
Не се събираш в компании и не пиеш - това не те издига над нивото на хората, които го правят.
Не пушиш - аз пуша. Себеоценяването ми не се осланя върху това.
Не се дрогираш - пак не си единствен.
Имаш добре платена работа - много хора имат, но не са тръгнали едва ли не да коригират Библията.
Повечето няща, които си написал са пороци или + за възпитанието ти, като изключим спасяването на 7 човешки живота. Аз те питам какво си постигнал до момента, та се мислиш за нещо повече? Не говоря са конкретния ти статус. От какво си натрупал опит? 2 въпроса, на които се надявам да отговориш.