- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е SWASTICA...хи-хи
Селю aka eu.hyricane и Повервин aka
SWASTICA ще се бият ахахха смех...
Абе вие от провинцията сте големи биячи, мама му стара...
selio e maika ti, i az ne se biq..Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Значи или ядеш много бой или си някъф форумен отворко... на живо мишок в чизми![]()
А нали във всяко едно твое мнение, наблягаше на това колко много уважаваш чуждото мнение и как всеки има право на свое собствено...Какво стана, а? Откъде ти дойде на акъла, че имаш свои собствени теми? Ти пък съсвсем се възгордs като те сложиха на стола и те оплюха всички, а?![]()
dosta si metilqv i ti.. kazvam 4e ne se biq, ako qm boi, pak si e edin vid biene.. ot 5 godini ne sym se sbival, smqtam, 4e problemite trqbva da se razre6avat 4rez govorene i postigane na konsensus.. ako tova me pravi mi6ka, zna4i sym si takav ^^Първоначално написано от Fuckin'Hostile
ama qvno si bavnozagrqva6t, pak 6te ti obqsnq.. ne sym KAZVAL 4e 6te go biq.. pitah go dali imam 6ansove da go svalq.. tova e vapros, moron, i svastikata be6e dlajen da otgovori.. ako iska6 mi prerovi si4ki postove, edin pyt ne sym kazal "ai da se sre6tnem na jivo, 4e da ti 4upq glavata"..
sadak
Какво е било отношението на съучениците ти към теб в ученическите ти години![]()
sega e maksimum na 18 spored menПървоначално написано от Emo Doll
е то това е друг въпрос...когато и да е било, искам SWASTICA да ми отговори на въпросаПървоначално написано от eu.hyricane
![]()
ve4e otgovoriПървоначално написано от Emo Doll
![]()
Вид биене си е, ако преди да почнеш да ядеш бой си дал отпор, иначе никво биене не - ядене е самоПървоначално написано от eu.hyricane
Значи к'во излиза - във форума много риташ срещу ръжена,
иначе консенсуси постигал...
Чел съм ти глупостите и повечето пъти се изказваш доста крайно и агресивно.. псуваш, не знам с това какъв консенсус може да постигнеш освен някой шамар![]()
А поради каква причина? просто съучениците ти са били кухи шматароци или са си имали причина да имат такова отношение? И какво по-точно да разбирам под отвратително?Първоначално написано от SWASTICA
аха...тва е злекакво мислиш за фешънщината?
С колко завърши по английски език?![]()
Вие сте луди с тия 22 страници бе![]()
80% sa samo psuvni i sporove i mass quoteПървоначално написано от Madness
тва не ти пречи и ти да си фешънче,м?Първоначално написано от SWASTICA
Оф,човече,вече сам се оплиташ в лъжите си![]()
Как виждаш ДОВЕРИЕТО по принцип и доверяваш ли се на някого?
Какво е приятелството за теб?
Считаш ли се за човек с дефицити?
Някой помагал ли те е за нещо?
Лъжата друг начин ли е да спечелиш войната?(не те упреквам в лъжа)
Това са единствените 5 въпроса , които ще задам.Винаги можеш и да не ми отговаряш.
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Казусът е нерешим...Казах , че ще задам само 5 въпроса и няма да питам повече , но от отговрите ти човек научава неща , които най-вероятно не бе искал да бъдат узнати.Първоначално написано от SWASTICA
На 26 си стигнал до изводи , които нараняват , и които обричат.Единствено се надявам да не си извървял този път по болезнения начин.
Няма да е форума този , който ще променя света , нито пък хората в частност , но не всеки и всичко е поставено под общ знаменател.Прочети хората...
ДЕЙВИД!!
К'ВИ СА ТИЯ ГЛУПОСТИ , ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА НЯМАШЕ 18 А СЯ СИ НА 26 лол...
ПРЕДИ ГОДИНА СИ БИЛ В ЧУЖБИНА ?! ХаХХхА ДА АМА НЕ СИ...ЗАЩО СЕ ГАВРИШ ТАКА С ХОРАТА БЕ!!!
Fuck like a star !
Забелязвам ,предизвикваш небивал интерес у публиката.
Завладя 'ефира' мигновенно,без значение ,че в отговор на всичко получи доста негативни мнения.
Какво те привлича в числото 26?
Осъзнаваш ли колко много всъщност е това и от къде тоя стремеж да порастнеш бързо?
Какво си намислил за събота вечер?
Какво правиш в момента?
Личи ли си,че АЗ нямам какво да правя в момента?
...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Нищо конкретно не казваш....Ако пишеш упреци , пиши го на ЛС...Първоначално написано от SuicideBitch
Очевидно много се навъдиха , които пазнават СВАСТИКА...Това са ТЕ...
луси луси луси хахаПървоначално написано от SWASTICA
Fuck like a star !
Излагаш се....Усещаш ли или е необходима подкрепа на мнението ми...Първоначално написано от SuicideBitch