Здравейте,отдвана следя форума...но днес,реших да се регна!Та,искам да попитам за вашето мнение...защото наистина ми писн вече!От 2 седмици,живота ми се усложни ужасно много!Преди две седмици...вечерта,усетих някак странно чуство в гърдите...всякаш сърцето ми спираше за момент...,а после, пак започваше...но по-силно/рязко!Казах,на нашите..и те ме заведоха на лекар...(това се случва вечерта)...Той ми направи кардиограма,и се останови...че имам "Камерни Екстрасистули"...от там,на следващия ден,ходихме на кардиолог...от там,ми правих някакви изследвания...нова кардиограма,сложиха ми холтер-за 24 часа и т.н.!Всичко,яно идва,от това,че имам наднормено тегло,....ъъъ...но съм и доста висок...1.90...и съм момче на 15 години...почти 16!Междувременно аз се поуплаших доста...и намалих храненето си...ДРАСТИЧНО!...Започнах,да преживявам с по 1 ябълка на ден И за 10-тина дни...свалих 6 килограма!Днес бях на ендокринолог,който реши да ми прави още хиляди изседвания,сред които...снимка на глава!?!Което според мен,е абсолютно ненужно!Иии...след тези 2 седмици ходене по мъките...реших,да се допитам до форума,в който се намира решение,на какви ли не проблеми!!! Според вас,нужно ли е,да правя тези нови изследвания...иии абе,като цяло...дайте си мнението по въпроса!
Мерси на всички,които са прочели моя роман...