.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

рак и глупавите последици от лечението

Такам...малко ми е тъпо,4е питам подобни неща,но...
    Почвам от началото-на 15години съм,момиче,2007ма разбрах,4е имам рак/не някакво образувание,а рак от които се мре/... Назна4иха ми химиотерапия и слид това лъчетераия с 90% шанс за оздравяване/поне така казват/...
    О.К.,ама щибаната ми коса падна,продължавам да ходя на даскало и за сега нямам проблеми-съу4ениците ми не знаят нито за болеста,нито за перуката. Лятото оба4е ще ходим на екскурзия и ми се ще ве4е да съм си с истинската ми коса. . Има ли някакъв на4ин я накарам по-бързо да расте? Запо4на преди 1 месец,но ми се струва мн бавно...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Mili4ka,pyrwo iskam da ti izkava pylnata si podkrepa w dylgiq i my4itelen proces na ozdrawqwaneto-znam 4e edwa li ti puka za podkrepa ot nepoznata,no wse pak se nadqwam da ozdrawee6 i da izvivee6 radostnite godini,koito vseki mlad 4ovek zaslujava.No po vaprosa ti-ne mislq 4e ima na4in da nakara6 kosata si da raste po-barzo.vse pak tova e rezultat ot himio-terapiqta i dokato tq prodaljava,kakto i celiq ozdravitelen proces,tq nqma da se vliqe ot drugi van6ni faktori....naistina ti jelaq uspeh!

darla_f,мерси за подкрепата
    аз химията я спрях приди месец-косата по4на да расте,но бовно...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami..pak mislq 4e nqma kozmetika,koqto d apodpomaga rasteja na kosata...no vse pak potarsi v google

Супер фен
    Хининова вода.....(мисля, че така се казваше - извинете ме, ако съм объркала точното име)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си