- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- CDs се мият?
вярно ли е 4е дисковете могат да се мият с вода?
![]()
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Да, можеш дори и с веро да го измиеш, нищо няма да му стане на диска.
ami az vednaj bqh zabravila edni diskove na prozoreco...vzelo 4e zavalql dajd a diskovet ebili obarnati ot laskavata strana-ba6 kadeto ne trqbva...kato gi namerih vposledstvie bqha na kapki.az samo gi izbarsah s mek parcal i te si varvqha nared nqma6e problem,za6toto ne sa nadraskani....taka 4e nz moje i da moje,
moje i da ne moje
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Уау, тва е интереснотрябва да пробвам
![]()
Мии ги с веро и вода ама да не земеш да използваш и телчето за тенджари :P
Мажеш ги с паста за зъби (от лъскавата страна) чакаш 10-15минути миеш го и го бършеш -> махат се драскотините.
Има и един трик с водка, ама той излиза много скъпе =)
Я кажи за трика с водката
Тва с пастата го знам, и е много добро.
Иначе, дам, могат да се мият, няма никакъв проблем.
BOTEV FOREVER!!!!!!
#6_a_6
#Botev_forever
#bia4i
Have a Nice Chat!!!!!!
за драскотините освен тва с пастата и водката има и един с банан ама не си го спомням точно как беше абе вав vbox го има
Аз доста пъти съм си ги мил като имат отпечатъци по тях
Нов човек съм
Как ще се преебат като ги миеш ?
И да има наистина е глупаво ако ги мушнеш в ЦД-то мокри, но това са единични случайСмисъл, то на самият диск има знак, по него даже и капки да няма, колкото и сляп да е човек все ще види този знак
А иначе Цеко, то да ти кажа като се мият дисковете се чистят до една степен, и по-замърсените след едно изчистване тръгват![]()
Мисли в краен случай! Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш...
Най-добре казаноПървоначално написано от Dosko
.Няма такова нещо като прецакване след миене,е има ако си ги жулил,жулил,търкал и т.н.
Нов човек съм
то не става вапрос да го миеш с габата за чините от грапавата страна или телчето а просто леко с вода абе кви са тия хора каде пишат такижа глупости бе и аз пиша от време на време ама тука има бати уникатите
1pat preinstalvax wina na 1 priqtel i diska zabiva6e ne6to pri formatiraneto mnogo se qdosax za6toto za 3ti p1t zabiva![]()
a tova ne6to pri men e ne pozvoleno, ta dei de izkarax go xvarlix mu 1 mazna xra4ka i poznaite kfo stana?
![]()
![]()
![]()
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
И сега що спряха двата реактора в Козлудуй,а?Първоначално написано от ceko_potter
Базикам се.
![]()
Хахаха
Диска може да го измиеш с вода - без проблем
Друг е въпросът дали ще върви след това.
П.С.
Някой много яко се е изграврил с теб.
♠ The Nuts! ♥
Да Любчо, само дето тоя дет ти е казал, че след вода диска не върви се е бъзикал с тебПървоначално написано от Lub4o**
Пробвай, от опит глава не боли, пък после кажи какво е станало
Аз лично ти давам гаранция, че ще тръгне![]()
Мисли в краен случай! Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш...