.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    А дали ще бъде сладко да му подаря един огромен балон с хелий във формата на сърце.... Ходим от две седмици

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Най-добре медальона.Ние момчетата не се радваме чак толкова на плюшеи играчки.Бонбоните ще ги купеш и ще се изядат а медльона ще е спомен който винаги ще му напомня за теб.

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Най-добре медальона.Ние момчетата не се радваме чак толкова на плюшеи играчки.Бонбоните ще ги купеш и ще се изядат а медльона ще е спомен който винаги ще му напомня за теб.
    Дам.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Ужас, как мече, бе?! Аз, дето съм момиче, ако някой, независимо кой, ми подари плюшена играшка го мятам през прозореца /получи се двусмислица, но разбирайте и двамата/, па камо ли горкото момче. Най-хубаво е калъфка за възглавница, възглавница, чаршаф, камъчето с името ти, бонбонки... Нещо, от което да има смисъл. Така или иначе ще си даваш парите, поне ги похарчи за нещо стойностно!

Град
    somewhere over the rainbow
    Ми първото не е лоша идея,но аз лично ще зарвърля такова нещо след втория ден.Мечетата и възглавничките,както и плюшените цветя са за мо-ми-че-та момчетата не са им фенове независимо,че си ги пазят.За това едните са момичета,а другите момчета.Едно момче никога няма да ти легне на розова или червена плюшена възглавница и да си мисли за теб-това не си ти! Остават само бонбоните,за които можеш да си 100% сигурна че ще му харесат.

Цитирай Първоначално написано от gorska
    Ужас, как мече, бе?! Аз, дето съм момиче, ако някой, независимо кой, ми подари плюшена играшка го мятам през прозореца /получи се двусмислица, но разбирайте и двамата/, па камо ли горкото момче. Най-хубаво е калъфка за възглавница, възглавница, чаршаф, камъчето с името ти, бонбонки... Нещо, от което да има смисъл. Така или иначе ще си даваш парите, поне ги похарчи за нещо стойностно!
    Напълно съм съгласна. Аз също не обичам плюшените, лигави банални подаръци.На повечето момчета не биха им харесали.

А по темата може би камъка, щот бонбоните ша ги изяде и нищо няма да му остане за спомен.Но както вече казаха ти си го познаваш най - добре.
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си