- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- подарък за момче..??мече или възглавничка
А дали ще бъде сладко да му подаря един огромен балон с хелий във формата на сърце.... Ходим от две седмици![]()
Най-добре медальона.Ние момчетата не се радваме чак толкова на плюшеи играчки.Бонбоните ще ги купеш и ще се изядат а медльона ще е спомен който винаги ще му напомня за теб.
Ужас, как мече, бе?! Аз, дето съм момиче, ако някой, независимо кой, ми подари плюшена играшка го мятам през прозореца /получи се двусмислица, но разбирайте и двамата/, па камо ли горкото момче. Най-хубаво е калъфка за възглавница, възглавница, чаршаф, камъчето с името ти, бонбонки... Нещо, от което да има смисъл. Така или иначе ще си даваш парите, поне ги похарчи за нещо стойностно!
Ми първото не е лоша идея,но аз лично ще зарвърля такова нещо след втория ден.Мечетата и възглавничките,както и плюшените цветя са за мо-ми-че-тамомчетата не са им фенове независимо,че си ги пазят.За това едните са момичета,а другите момчета.Едно момче никога няма да ти легне на розова или червена плюшена възглавница и да си мисли за теб-това не си ти! Остават само бонбоните,за които можеш да си 100% сигурна че ще му харесат.
Напълно съм съгласна. Аз също не обичам плюшените, лигави банални подаръци.На повечето момчета не биха им харесали.Първоначално написано от gorska
![]()
А по темата може би камъка, щот бонбоните ша ги изяде и нищо няма да му остане за спомен.Но както вече казаха ти си го познаваш най - добре.
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..