- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите преди да си легнете ?
Тъй и тъй има тема за какво правите преди да станете... нека има и за какво правите преди да си легнете...
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
Първоначално написано от Angel_of^love
''силегнете'' , се пише отделно.
..: такам......много неща........уча,сеDа пред пц-то и гледам тв.....:...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ми оправям си леглото,обличам си пижамата,изключвам компютъра и цоп в леглото!![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
vzimam si du6, maja se s toaletno mlqko(az sum manq4ka na taq tema), i posle slagam nqkvo kuso potni4e i bam v 4ar6afite
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Къпя се, мия зъбките, сресвам си косата, оправям си леглото и![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Къпя се и гледам телевизия обикновено
emi predi da legna.... izclu4vam pc-to![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Чета или гледам филм![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
по принцип се къпя и си мия зъбките после гледам някой филм или чета книга и после заспивам ... понякога си правя обзор на деня![]()
No martini .. no party..
Ми седа пред компютъра![]()
Почти едно и също...
- Къпя се.
- Пия мляко с канела и мед.
- Слагам си крем.
- Звъня на Сашо (ако не си е вкъщи).
- Гледам ТВ и лягам.
Ам колко преди да си легнем?
Сутрин като си търся дреха или лист изсипвам всичко от пода и раклата на леглото,та вечер всичко това се връща с едно прецизно движение отново на пода.Изкопавам в тоя куп дрехи някой анцуг и (в случая) блузата на един приятел щото пижами почти нямам.изключвам компа...Ако съм в добро настроение си чета по история.
Лягам си и започвам да си мисля...за деня,за последния ми хубав секс,за някое парти,за някои хора ии заспивам.
Сресвам се,пишкам мия се и лягам
ами взимам душче,мажа се с хиляда кремчета и тн,обличам си нощничката,цопвам в леглото,включвам си телевизорчето ии то си боботи докато заспя...обикновено като се събудя сутринта то още е включено![]()
Мразя да се къпа преди да си легна, щот или трябва да стоя с мокра коса, или да си я изсуша със сешоар - и в двата случая заспивам много след времето, в което съм го била предвидила. o_O Зат'ва си слагам пижамата, оправям си леглото, мия си зъбите, слагам си някъв крем (ако не забравя) и после или чета някоя книга, или гледам телевизия докато не заспя. =]
A zavisi no nai-4esto ve4erta parvo u4a ako imam da u4a ili ako vse o6te ne sam
- posle si opravqm staqta i legloto, a dokato go pravq - -ako 6te imam natovaren den na drugiq den si prigotvqm drehite koito 6te sloja ili pone mislq kvo 6te slagam (4e dosta vreme otnema) i sa6to zadaljitelno mislq kakvo imam da var6a na drugiq den, i planiram kvo 6te pravq...
- zavisi ot nastroenieto moje da si printiram lekciite za drugiq den, dokato si opravam legloto, vmesto na sutrinta, 4e da sam gotova za lekciite, za6toto sutrinta vse barzam za6toto vinagi zakasnqvam
- sled kato si opravq staqta, zna4i e vreme da si pusna tv-to ili nqkvo film4e na pc-to i / ili 4eta kniga dokato filma si 6umi tam.
Podnqkoga se kapq ve4erta, no predpo4itam sutrinite da se kapq za6toto me razsanqva... no ako sam se kapala ve4erta, zna4i e vreme i za krema za tqlo
I nakraq sled kato vsi4ko mi e podredeno i gotovo za drugiq den cop v mekoto legalce i![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
аз си мия зъбките..очичките... чипкам се....чатя си... лягам си ... ииииии спя![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Първоначално написано от Taste the rainbow
offline forever!
и азПървоначално написано от Taste the rainbow
- Взимам си душ
- Мия си зъбите
- ОБличам пижамата
- Приготвям си леглото
- Изпивам 1 чаша вода, и си наливам друга да е до мен през ноща
- скачам в юргана
- почвам да го любя
- гледам телевизия - винагии Fox life или тв2
- към 1 часа си спирам телевизора .. почвам да гледам в тавана .. да мисля