- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите преди да си легнете ?
Чета или гледам някой тъпизъм, та да ми е по - лесно да заспя.
Мия си зъбките![]()
А след това гледам тв или чета книга или пуша![]()
Мия си зъбите, ако все още мога да гледам чета книгаили гледам ТВ.
Оправям си леглото,минавам през банята,обличам си пижамата,сядам за 10-15 минути на компа ,лягам си и ако не съм много изморена гледам нещо по ТВ-то , а ако съм изморена заспивам :P
Чета
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
ще има ли тема и кво правим на леглото![]()
амии преди да си легна си мия зъбите , чиста си лицето и грима , мажа се с 1-2 крема , гаса комп. и -
![]()
Bon Jovi - Always
Мии мия си зъбкитее![]()
:P
I have super powers i just don't wanna show you.^^
.......
акам![]()
![]()
сега сериозно : мия си зъбките![]()
Пишкам,пия вода,чета книжка,говоря по телефона
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Значи попринцип винаги съм навън, но през последнте 2,3 часа преди да си легна седя пред компютъра/гледам ТВ => взимам си душ (тогава си махам грима-ако има такъв, минавам със самобръсначката навсякъде профилактично, за да не позволявам на косъмчетата дори да се показват, мия си зъбите..къпя се) => пред PC седя докато ми изсъхне тялото => мажа се с разни лосиони u мазила => обличам се => понякога си изсушавам косата и тогава, ако съм достатъчно изморена лягам и заспивам на момнта, ако не чета малко книга/списание..гася нощнат лампа и boom..никой не може да ме събуди..![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Мисля си за моето момче и слушам музика на MP3-то
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Преди да си легна![]()
Изключвам компа обикновено![]()
.!.
емиии ... мия си зъбките ... чистя си грима от лицето ... обличам си ношничката ... взимам си телефона или mp4-to и си слушам музика ...![]()
Обикновенно около 2,3 часа преди да си легна съм навънка.Като се прибера се преобличам,взимам си душ,чистя си грима от лицето .. мм ям нещо евентуално .. седя на компа зависи ако много ми се спи или ако много късно съм се прибрала го пропускам или седя по 15 мин ии .. обличам си нощницата,взимам си телефона и слушалките ии се трупясвам ии слушам музика обикновенно преди да заспя или гледам тв .. зависи .![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Стоя на PC или гледам тв![]()
Последното нещо,което правя преди да заспя е да изпуша една цигара,отдавна ми е навик.
опраям си леглото и се прозявам... пускам плеърчето, пускам радио и слушам до сутринта![]()