- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите преди да си легнете ?
Ами преди да заспя си пускам на Katty Perry-last friday night и по средата на песента заспивам(Съвсем сериозно) по някога си пускам и различни пенси..
![]()
Гледам някой сериал.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Мия си зъбите,чета книга,гледам телевизия![]()
+1Първоначално написано от freegirl17
Баня,комп..чистя си лицето и в леглото.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Махам грима, взимам душ, мия зъби, стоя на компютъра докато "изсъхна", гася го, обличам си някоя широка и дълга тениска, връзвам си косата, слагам кремове на лицето и лосион/бутер за тяло, лягам, пускам тв-то и го нагласям да се изключи след 1 час... и по някое време заспивам. Лелее.. колко било дълго.
![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Посрещам слънцето.
Искам бодливата тел пред дома ви
с моята песен да скъсам.
Искам съседа, който се прави
на глух, да възвърне слуха си.
Минавам през банята, изключвам компютъра,
слагам си слушалките, пускам си музика и лягам :д
Мастурбирам, къпя се, мия си зъбите
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
казвам "добро утро" на баща ми и после право в леглото![]()
Хмм .. трия си грима, обличам си пижамата (ако я обличам, най- обичам да си спя по тениската с която съм била до преди малко), слагам си крем на ръцете, изключвам компютъра, най - често преди да заспя си чета, гася лампата, влизам във фейсбук от телефона, въртя се хиляда часа ии заспивам![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Минавам през банята,обличам си пижамата,чета/гледам телевизия и заспивам.
МОМИЧЕ!
Баня, слагам си крема за лице, ръце..гася компа.. лягам пиша смс и слушам музика..
![]()
awerw♥
Мия си зъбите и лягам да гледам телевизия![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
махам си лещите, баня
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
мия се или се къпя, мия си зъбките,реша си косата, изключвам пс-то и лягам
Минавам през банята и тоалетната. Оправям си леглото и домашния ми любимец. Изключвам компютъра и лампите навсякъде. Обличам пижамата или подобието на такава.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Връзвам си косата, чистя си лицето, обличам пижамата, седя на компа или чета книга
лягам и заспивам![]()
къпя се, чета книга ии заспивам![]()
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥