- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите преди да си легнете ?
Сядам на леглото ?
Първо минавам през банята ... малко на скайпа ,, ии към 3 заспивам![]()
Къпя се, мия си зъбките, сядам малко пред компа и после лягам![]()
нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!
гледам се в огледалото![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ами слушам музика,седя на компа,къпя се,мия зъбите и лягааам![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
Гледам телевизия,мисля си некви си мой неща и..заспивам
Гуша си котката и я реша![]()
Every man dies
But not every really lives
Да видим.... Прибирам се отвън, ям после отиам в банята, мия зъби и лице, взима си душ. Връщам се в стаята поседявам малко на компа (макс 5 минути). Изключвам го. Седя на прозореца и дишам "чист" въздух. И псоле - бам в кревата, пускам МП4-ката и слушам песни. Изключвам я и запсивам. И да.. вече към полунощ спа.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Душ
Мазилцата ми,миризливи![]()
някоя тениска....или на Fall out Boy ili na Weezer
Пускам си музика на компа ама тихо и си рисувам нещо или пиша в Блога ми
Нанам с големия лилав слон с пеещ задник![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
in defense of our dreams...
лягам,завивам се,слагам си слушалките,пускам любимата песен,гушкям мечето и свита на кълбо се опитвам да заспя,но съзнанието ми се пълни със сполени,очите ми се насълзяват и след един/два часа вече спя върху мокра възглавницатрябва да спра
![]()
мии оправям си леглото къпя се лягям гледам телевизия пускам си музика и си мисля за деня ми или нещо хубаво![]()
i'm wild and free and what do you want from me!?
ооо на компа си седяиии после си трия гримаа , слагам някакви мании за лицето
после се събличам иии си слагам една тениска ииии пльок в леглото да наня
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
изключвам пц-то преобличам се и в леглото.. :P![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Мия си зъбите,махам си грима и си слагам крем на лицето![]()
Прибирам се,къпя се,ако съм гладна ям нещо,после си взимам някоя интересна книга,пускам телевизора,лягам и ако съм много уморена заспивам бързо.Общо взето-скукаааааааа
Better DeaD,Than In Love ...
Гася пц-то,мия ръце,зъбки... и почвам да си броя овцете по тавана докато не заспя![]()
Огънят в сърцето пълни мозъка с диМмМмм!
обикалям си леглото по 10 пъти![]()
за да се пазя от кошмари
![]()
![]()
Какво време преди да си легна?Ако е 5 минути - си включвам телевизора и си обличам пижамата.Ако са 2 часа - се къпя, мия си зъбите, сядам на пц-то![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Слагам си много балсам за устни![]()