- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите преди да си легнете ?
Гледам телевизия.
Ама кога аз гледам, кога тя ме гледа..![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Мия си зъбите![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
гася компа,оправям си леглото обличам нощницата пускам тв-то правя го да се изключи след половин час ии след малко се унасямм и заспивам![]()
мия си зъбите, лягам и нагласям телевизора да се изгаси след половин час
Мия си тялото,изкл.компа..навивам ТВ-то![]()
Амии...къпя се, мия си зъбите, обличам си пижамата, оправям леглото, пускам си телевизора и го настройвам да ми се изключи след 30 мин. и запивам![]()
Бия една чикия...
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
слушам музика на мп3
Ако искаш да си отмъстиш на някого пожелай му да се влюби!
Баси маниачката.. Само като чета мнението ти и се комплексирам колко съм неподредена и мързеливаПървоначално написано от asi_basi
Ами по темата .. най-често си мисля ,опитвам се да си подредя обърканите глупости в главицата
А напоследък доразвивам журналистическите си "качества" като отбелязвам най-важното за деня .. Но си имам строго правило,без значение дали съм 1ва или 2ра смяна вечер не уча до повече от 9 часа
![]()
преди да легна на леглото сядам на леглото...![]()
![]()
![]()
времет0 тu uztuча
абе в тоя сайт всички момчета ли са толкова вманиачени чи*ибойци???Първоначално написано от ivanstef
![]()
![]()
![]()
времет0 тu uztuча
+1 и после гледам ТВ докато заспяПървоначално написано от DarinCetYy
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Мия си зъбаците и с нетърпение чакам да започне Семейство Симпсън![]()
Искам пак до мен да застанеш и кръвта ми пак да запалиш,две души в едно да се слеят,две сърца в едно да живеят ..
...ам... о.О гася компютъра и скачам ( буквално ) в леглото
If you love pink,
you stink
If you love black
you rock.
Disappear,
go away,
don't ask for me today,
just don't get in my way,
I didn't had a nice day.
Първоначално написано от FENKATAA
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
+1Първоначално написано от d3sincet0y
![]()
![]()
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Почиствам си лицето,мия си зъбките,сресвам си косата и отивам в страната на сънищата:P
гаса компа, сабличам се и умирам :P :P