- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите преди да си легнете ?
слушам музика хД..
ми нагласям AIMP-a да изключи компа кат ми свърши плейлистата
отиам до хладилника за последно да се убедя че няма нищо за ядене
отиам до WC ако са налага
ако съм на даскало на следващия ден си обличам дрехите дет ш нося и лягам
гася компа, мия зъбките и под завивките![]()
Мия си тялото, лицето,ръцете, зъбите.. Слагам си йогурд за тяло, балсам за устни, салицилов спирт и тоалетно мляко.. Реша си миглите..След това си обличам пижамата, гася компа и лягам в леглото.. Преди да заспя си говоря с гаджето и когато ми се доспи вече заспивам..
![]()
Времето е еднакво за всички, всичко е въпрос на организация.
обличаш се вечерта за даскало и спиш с тия дрехиПървоначално написано от hiphopy0
![]()
![]()
иначе: гледам тв
и аз такаПървоначално написано от Infinity
Просто аз
Минавам през банята.
Кисна на РСто.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Първоначално написано от therichbitch
да е понякога го прая тва за да избегна сутрин
тоя момент който мноо ме мързи и в който ми е студено докат се преобличам
аахаххахахахаххахах
Изключвам помпата на рибките, намалявам радиатора, пускам щорите и отлитам..![]()
It's better to burn out than to fade away...
Изключвам компютъра и се мятам да спя.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Сееекс![]()
Ахам, иска ми се...![]()
Слушам музика, къпя се, лакирам се, мия си зъбите, хвърлям се в кревата, ставам понеже съм забравила нещо, лягам... пак ставам, защото съм жадна, лягам... ставам понеже ми се пишка, пак лягам... звъни ми алармата - трябва да ставам...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
бъхтя боксовата круша да стопя енергията и да си изкарам ГОЛЕМИЯТ ЯД.Лягам си заспивам след около 15 мин![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Първоначално написано от Eliii
![]()
Първоначално написано от DarknessAngel
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
На СПА терапия в банята поне 30-40 мин преди да захъркам.
*къпя се, пикая, мия си зъбите, лицето, мажа се с крем, вчесвм се . .![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
амии .. къпя се, мия си зъбите и лицето, гледам телевизия, оправям си леглото ии ..![]()
![]()
Miq zubite i se tryshkam da spa:P
Мия си зъбите и лицето,изкл пс-то,вземам ГСМ със слушалки лягам
Marshall Mathers
охх..амии стоя на пс,взимам си душ и си мия зъбите под душа....пускам се музика и го мацам с едни поцистващи неща....изключвам пс...гася лампата...наливам си вода..лягам и след малко изключвам тв-то и спя![]()
изклучвам компа,мия си зъбите,пикая,и си лягам и гледам ТV и докато си глдеам си заспивам![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Изключвам PC-то, отивам в банята, лягам, чета книга и заспивам