еми много добавки съм използвал за качване...започнал съм със суроватъчен протеин,млечен,соев,пил съм креатин и гейнър....според мене
ако искате бързо да качвате трябва да пиете гейнър за маса...от него се казва и мазно но все пак се качва и може да се превърне в мускул....но трябва да знаете 4е добавките имат ефект единствено когато се употребяват в нужното количество,в точното време и трябва постоянство и разбира се да се яде много не може да се разчита само на тях....
трябва да са и на по качествени фирми,така че ако ще почваш добавки за качване приготви си пари и не ги пести.... това е за добавките...а и никога няма да стане само от един продукт така че трябва да се комбинират-креатин,витамини,протеин,а инокиселини и гейнър за максимален ефект и както казах по горе с условията за взимане на добавки и само тогава ще има ефект...иначе това са видовете добавки за качване(почти всички най-важни)...но трябва да се комбинират разбира се ина4е ако иска6 да ти дам конкретно препоръчани фирми ми кажи

за сваляне--никога не ми се е налагало,но знам че всички ми фрдс дет искат да свалят,дори и момичета пият-L-CARNITIN или фет бърнари... и казват 4е има ефект но и те тряя се взимат според условията а качването и свалянето са корено различни и при свалянето тряя и яденето да се намали и пак да се тренира много!
това е от мен ако има6 въпроси питай,а и все пак нз дали си мом4е и моми4е има разлика...слу6ай ме минал съм през добавките много одавна!