- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И най накрая се показа...
Ха, добър вечер! Как сме?
Чачо, вземи накарай и бат' Данчо да направи като теб и да откаже цигарите и всичко порочно!![]()
Първоначално написано от w0sh
ееее и аз бях така ... ама БЯХ... лягах към 1 и ставах в 5 и половина
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Далече съм от спирането на всичко порочно.Първоначално написано от AFT
Добра да е. (:Първоначално написано от AFT
Ти как си?
Е, не точно всичко порочно, ама колкото повече, толкова по-добре.![]()
Аз съм добре, даже прекрасно.
Липсва ми Хихи, спамът беше по-интересен с него и всички останали гении.
От Хихи едиственото което ми липсва Е изразът
Ти си Лъжица.
Яяя и AFT се появи ... еми добра да е ве4ерта .... (н6 4е се съмнявамм )
Не знам, не го помня т'ва за лъжицата, ама е много възможно и да е имало такова нещо. Жалко, че не си запазих всичките им постове някъде, помня, че цяла вечер съм се гърчела от смях, даже будех сестра ми. Както и да е. Гледам, че темата била за Свети Валентин. Бахти, тъпия празник.![]()
Той ан коя дата беше?
Всъщност наистина е адски глупав. Католистическа помия, наситена с безброй много сърчица, плюшени мечета, псевдолюбовни получувства.Първоначално написано от AFT
беше за котката.... еееееее да празника е тъп ако нямаш с кого да си го празнуваш .... и аз спадам към клуба на ''СаМоТнИцИтЕ''
И гадни педераси.
То беше деня ан гейовете нали?
14-ти
Както вече споменах ако имах с кого да празнувам и ако все още пиех щях да празнувам или деня на Влюбените в алкохола или на пияните от любов. И все пак щях да празнувам не защото е 14ти февруари, а просто защото е един пореден ден в моя живот.Първоначално написано от -4arovnata-
Ехе е много на романс го ударихте. Женска му работа.
![]()
Не мога да го нарека "романс". (:
Първоначално написано от Pliok0019
до някъде съм съгласна .... та ако наитина оби4аш някои и тои те обича ... тогава не само 14-ти ами жсеки ден 6те ти е празник за6тот си с този 4овек .... нзз за6то хората толко са се поб1ркали по св.валентин ... хуу е 4е има ден посветен на лзбофта .. но само на 14-ти ли тряя да я показват за6то не го правят при всеки удобен слу4аииииииииии ?!!?!!?!?
Нещо интересно има ли?![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Не е тъп само защото няма с кого да го празнувам. Цялата идея на празника е глупава. Свети Валентин е измислен от американците, за да си продават шоколада и сърчицата. Ъх.. днес като се прибирах от училище и като видях тея тъпи огромни сърчица и ми се доповръща. Е, аз попринцип мразя плюшките, ама няма значение. "Ден, в който можеш да докажеш любовта си пред своята половинка" - по-скоро ден, в който задължително трябва да подариш някаква простотия на тоя до теб, щот иначе ще си помисли, че не те обича, ама не му пука к'во е правил или к'во ще направи през останалата част от годината. Въобще тея подаръци по задължение са противни. Ох, отнесох се, извинете.![]()
Аз продължавам да мисля,че е гейско, макар че веднъж получих един плюшен заек. Жалко,че се запали ан 1 парти.
имаПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Нини ( имаш ли нещо против да те наричам така, щот една съученичка се казва Никол и и' викаме Нини и съм си свикнала? ), харесваш лилавото! Аз много му се радвам, ама тая година взе, че стана на мода и ся всичко живо носи лилаво.Бллаа, прекалих с пунша днес.
![]()
Извратено дете. Защо пиеш пунш та то е пълно с калории.Първоначално написано от AFT
дали е гейско не мога да кажа .. но понякога направо се уляват с тия сърца заици ме4ки и т.н. ........Първоначално написано от w0sh
6те фана да организирам МАФИЯ АНТИ СВ. ВАЛЕНТИН![]()
![]()
![]()
И безбройните теми "Дали да му подаря плюшено сърчице или бонбони в сърцевидна кутийка".Първоначално написано от AFT
Не стига целия тоя шит в магазините в квартала ми, накичени и изрисувани със сърца ама и в даскалото 3 тъпи дебели лигли 40мин четоха за глупостите около "празника"...