- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- презервативите???
Първоначално написано от [b
+1Първоначално написано от panther
...И двамата пък дано стигнат :P
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Първоначално написано от panther
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
най добре е да и двамата да имат за по сигурно.
Ако искаш да разсмееш Бог,
разкажи му плановете си!!!
Никога не съм купувала презервативи и не мисля, че е нужно да го правя АЗ. той не ми купува противозачатъчните, нали? А когато съм на пауза(3 месеца годишно), може да купи презервативи. Не мисля, че е моя работа-той си ги слага, той си ги купува. ще кажете, че ние трябва да се пазим и двамата и това е наша отговорност. Е, аз се пазя 9 месеца, 3 месеца и той да носи отговорност. А няма ли презерватив, кареме на орална любов!
Poprincip i dvamata ako pitate mene ot tova 6te si proli4i dali i dvamata darjat edin na drugshva6ta te li ....
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Vinagi priateliat mo kypyva...Az sum vzimala samo 2-3 puti...Spored men ne e zaduljenie na nikoi i prosto triabva da se razberat koi koga kakvo za da niama iznenadi
Тук може би е трябвало да има и терети отговор - и двамата (да се редувват например).
SY
мен ми е кеф аз ги купувам,ама да е от аптека .не от някой супер,хипер маркет и цялата опашка да разбира че днес ще права секс![]()
Момчето, естествено. Къв мъж е, ако каже на приятелката си "иди купи презерватитви, че свършиха". Тва е все едно в заведението момчето да накара мацката да плати сметката. Не че е нещо особено, ама някакси изглежда унизително.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Момчето.
Sasho1988
Варна..
ами и двамата е добре да имат в себе си поне по един но отг. момчето
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Момчето
Момиче съм.
+33Първоначално написано от panther
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
+ 846593 Също не гласувах ..Първоначално написано от rame
Добави си отговор " и двамата"
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Абе според мене всяко момче трябва да си има презерватив...![]()
![]()
Няма никво значение важното е все някой да е купил![]()
nikoga pres jivota si ne sam kupuvala prezervativse miloto gi kupuva
![]()
Няма значение ,на смяни ако щеама мисля ,че е работа на мъжа ВИНАГИ да има ,даже да не е обвързан
![]()