- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ..........
.........
.............
кофтеПървоначално написано от xpucuto
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
.........
...............
ммМм Малко ТъПо Се Е ПочУсТваЛ аМа Е ТряБваЛо Да те РазБере Все Пак Си Болна
OnLy God CaN Judge Me !
иди на терасата да се успокоишПървоначално написано от xpucuto
![]()
![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Просто не излизай,колкото и да ти е кофти.А и щом това момче ти е наговорило такива неща,значи не си заслужава даже да се замисляш за него.Все пак ти не си виновна,че докторът ти е забранил да излизаш - за твое добро е.Послушай майка си и не се карай с нея.Аз съм в подобно положение - все се карам с мойта майка,ама няма резулатати ...
Охх гадна ситуация.....може би си е помислил, че го лъжеш ли, нз......ами сега се успокой, утре ще е по-добре - обясни му всичко и се надявай да те разбере...
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Първо се успокой и после ако можеш се свържи с него и му кажи какво ти е на душата...Тая ситуация е ужасна и направо ще умра ако стане такова нещо с мене... Моляте само не върши глупости в такива моменти, че после връщане назад няма !!!
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
от мъжка гледна т0чка:
ак0 г0 бавиш 0т мн0го време,да излизате примерно п0вече 0т 1 седмица,и т0й п0чва да се дразни,и си внушава,че не г0 искаш,че не г0 харесваш и някакви такива... н0рмалн0 е и ти да си и ти така ще си п0мислиш..
успок0й се и г0 питай дали няма как т0й да д0ди след училище,пред бл0ка ти и да се видите,к0лкот0 да му п0кажеш че не ти е безразличен![]()
ОхххХич не ти е лесно, но не се предавай! В крайна сметка не е дошъл края на света... Погледни от др. страна на нещата - може би не те заслужава и дори да беше станало нещо м/ду вас едва ли щеше да си щастлива, ако се държи лошо с теб... Аз съм била в подобно състояние и знам какво ти е... Опритах се да не му показвам, че страдам и че съм наранена, макар вътрешно в себе си да умирах от мъка... Дръж се! Сабери смелост и варви напред с високо вдигната глава!
![]()
................
...........
ni6to li4no,ama kvo tolkova se prevuznasqte...golqma rabota edna ser6ta..6a izlezete kato ozdravee6...+tva tva 4e ne si izleznala vednuj ne ozna4ava 4e tr se ubiva6...stegni se malko...
a za otno6enieto na maika ti..prava e 4e ne tr da izliza6 ama da te "pretrepi" za tva 4e q moli6...bez komentar...
NE SE FILMIRAI![]()
Абе щом не разбира, че си болна и не можеш да излезеш за кфо говоим воубще?Как ще те обича, когато не може да разбере нещо толкова просто.За кфо си хабиш нервите за някой, който казва, че не иска гадже ли???Я стига...стесгни се малко де!
извинявай,че са изсмях,ама кат0 се видите и ще ти мине малк0 мерака,сега пр0сто не сте се виждали 0т ск0ро и така се чувстваш
баш да не м0жеш без нег0..пък и нали ти е труден м0мент и ти трябват прегръдки ала бала и т0й кат0 ти е под ръка и така...
![]()
Обади му се по телефона и му обясни положението - че ти е ужасно гадно, че майка ти не позволява да излизаш, че много го обичаш и че ще направиш всичко възможно и невъзможно, за да бъдете заедно. Ако те обича, ще разбере.
Относно споровете с майка ти - обясни и по-адекватен начин без налагаш мнението си, че си достатъчно голяма сама ад избираш кога да излизаш. Недей да повишаваш тон, излагай кратно и ясно позицията си.
Недей да се предаваш! Налагаш на съзнанието си мисли, които в момента не биха ти помогнали. Просто се бори. Прояви спокойствие и недей да мислиш за неща като самоубийство. Живота е най-хубавото нещо, което може да ти се случи. От теб зависи колко ще е щастлив и пълноценен.
Пожелавам ти сила и успех. Не спирай да се бориш!
Само не говори така ( че не можеш да живееш без него,че искаш да умреш ) !!! Първо не е единственото момче на света,второ животът е такъв - има и прекрасни,има и лоши моменти. Момчето ти е наговорило такива неща,защото се е ядосал.Казвал ти е,че те обича,тогава няма какво да се притесняваш.Успокой се малко и не прави неща,за който ще съжаляваш.Ще оздрвееш и ще се видите![]()
А да се караш с майка ти,няма смисъл,тя си знае нейното и това е ( знам го от личен опит - колкото и да съм спорила с майка ми,не е имало никакъв резултат)
Горе главата и оздравявай по-бързо![]()
i tova e pri4ina poradi koqto NE TI SE JIVE i ne moi6 taka lelel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Абе момиче я се вземи в ръце и не ставай за смях на един куп хора(дори и непознати).Какви са тия глупости ще ми умираш тука...цт цт цт...Ако наистина те обича,както ти е казал ще те разбере.Та кой иска да е болен,бе?!Та той ще е ебахти тъпака,ако не се светне малко и не се извини...
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
...............
Ммм,не мисля,че ситуацията е толкова крайна,че да бълваш простотии от сорта,че Ше се самоубиваш!!!Незнам на колко си,предполагам не си на повече от 16 или на акъл поне не си...Живота е пред теб,тепърва ти предстои да се сблъскаш с к
Успокой се и легни поспи. Утре или в други ден ще мислиш различно.Опитай се да се разсееш...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
момиче осазнай се не схващаш ли и той просто си е търсел причина да те зареже и стига с тия глупости за самоубииства молим ти са има каде каде по зле от теб ако всяко такова нещо човек трябваше да си тегли ножа нямаше да има хора на земята успокои се малко
П.П. извиняваи че съм толкова прям ама съм си такъв по природа казвам си всичко което мисля(в случая пиша)
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму