- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ..........
В такъв случай няма смисъл. Най-малкото не си зааслужава. Като него има хиляди. Аз съм просто една непозната, от някакъв произволен форум, но ще ти кажа, че живота е пред теб, че смисълът е в бъдещето, че ще намериш някой, които наистина си струва.Първоначално написано от xpucuto
Напълно право е момичето преди мен, няма да се отчайваш, случват се на всеки такива неща, но имаш толкова мн време пред теб да срещнеш подходящото момче, няма да свеждаш глава, я! Животът е пред теб, живей и не му мислиПървоначално написано от Pliok0019
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Кръц Кръц.
И помни по продължението на вените, а не напреки.
Абе, дете, я се стегни! 0.о Какви са тези трагедиии за едното момче, дето даже не ти влиза в положението?! 0.0
Струва си да страдаш единствено за някой, който го заслужава... пък ако толкова заслужава, няма да те кара да страдаш... така че сама си помисли дали ти си загубилата.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ti luda li si 4e reve6 vsi4ko 6te se opravi toi moje da go e kazal no utre drugi den vsi4koo da se opravi spokoПървоначално написано от xpucuto
![]()
Абе я стига! Успокой се малко и не си мисли такива простотии. Не си мисли за самоубийство само защото не можеш да излезеш в момента.
Бил ти казал, че не иска да те вижда. Ами той е казал, че не иска и приятели, ама дали ги е оставил тях?
А не си ли помисляла, че майка ти гледа здравето ти? От какво си болна? Ако може да се влошиш е нормално да ти забрани.
Не можеш повече ли? Извинявай, ама другите хора губят близки и роднини, осакатяват и какво ли още не пък ти тука за едно излизане и вече КРАЙ! Ти ако знаеш какво те чака... А на колко си викаш?
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
о не си единствената с такава майка мойта е същата. На него ще му мине не се безпокой аз като се ядосвам и казвам неща който не мисля той ако държи на тебе и си те обича нема да те за*бе заради едното неизлизане.![]()
И аз бях в такова положение преди години. Много добре те разбирам и знам, че последното нещо, от което се нуждаеш е неща от сорта " абе мноо си тъпа" или "вземи си резни вените". Вместо да се самозалъгваш погледни истината в очите. Ти си болна. А къде е той? ЗАмисляла ли си се. Значи ти мислиш варианти да излезеш от вас, би направил авсичко дори и когато си болна,а той - здравият н еиска дори да те види Нещо намирисва. Пък и не мислиш ли че и доста драматизира? А би трябвало да е силен, да те подкрепя и да те разбира... Сама си направи изводите.... Относно майка ти. Не всички родители са прави. Доста често бъркат, но друг е въпросът дали имат смелостта да си признаят. АЗ бях в твоето положение и си намерих решение - изляох на квартира. Много съжалявах после и исках да върна всичко назад. Е, да , ама не става! Просто трябва да намериш общ език с майка ти. Знам , че звучи много лесно така натеория, но наистина е възможно - все пак си познаваш човека. А ако не стане - е, до време е - не можеш да промениш всичко. Намери начин да й спечелиш доверието и да взимаш сама повечето решения. Разбира се това става като вземеш и повече отговорности. Никой повече няма да ти се качва на главата ако... не позволяваш това да се случва. Сама си си виновна. Изисквай уважение и ще си го получиш и недей да бъдеш крайно отзивчива и да вървиш след твоя приятел. Веднъж кажи "НЕ". А относно самоубийството - нито е изход, нито е решението, нито смяташ да го направиш. Просто ти е кофти и искаш някой да те чуе и забележи. Нормално е. Но недей и ти да драматизираш, а ми просто се стегни и им покажи кой е шефа![]()
Ядосваш се заради този глупак??Истина ли е това...![]()
Виж сега, не ти трябва човек, който по никакъв начин не те разбира, че си болна и първосигнално се ядосва и казва доста тежки думи.Ако наистина искаше толкова много да излезете и държише на теб щеше да те разбере и да ти каже, че ще се видите, когато можете, а не така - нещо станало и хоп...изтърва си шанса.Здраве да е, ще намериш по-добър!
За пореден път се убеждавам, че вашето поколение е психически нестабилно![]()
Eventful past is everclear.
По дяволите ти наистина си психично болна. Да ви имам проблемите.
Има време - ще пораснат.Тогава може и да се оправят.Първоначално написано от FaHrEnHeit
![]()
много сте зле ... честно ... да не може той да прояви разбиране ... а ти си егати истеричната фаталистка .. убивай се плс избави света![]()
Не можеш да живееш без него !?![]()
Айде я пробвай да видиш колко не можеш...![]()
Да попитам нещо...Вие не можете ли да говорите като хората или ?!![]()
Madness is the gift, that has been given to me.