.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: ..........

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от xpucuto
    Благодаря за отговорите той каза, че не иска да ме вижда явно не е било само заради излизането ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
    В такъв случай няма смисъл. Най-малкото не си зааслужава. Като него има хиляди. Аз съм просто една непозната, от някакъв произволен форум, но ще ти кажа, че живота е пред теб, че смисълът е в бъдещето, че ще намериш някой, които наистина си струва.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Благодаря за отговорите той каза, че не иска да ме вижда явно не е било само заради излизането ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
    В такъв случай няма смисъл. Най-малкото не си зааслужава. Като него има хиляди. Аз съм просто една непозната, от някакъв произволен форум, но ще ти кажа, че живота е пред теб, че смисълът е в бъдещето, че ще намериш някой, които наистина си струва.
    Напълно право е момичето преди мен, няма да се отчайваш, случват се на всеки такива неща, но имаш толкова мн време пред теб да срещнеш подходящото момче, няма да свеждаш глава, я! Животът е пред теб, живей и не му мисли
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Кръц Кръц.
    И помни по продължението на вените, а не напреки.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Абе, дете, я се стегни! 0.о Какви са тези трагедиии за едното момче, дето даже не ти влиза в положението?! 0.0
    Струва си да страдаш единствено за някой, който го заслужава... пък ако толкова заслужава, няма да те кара да страдаш... така че сама си помисли дали ти си загубилата.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    София

Re: искам да умра не мога повече така

хора сега седа и рева и не знам и защо просто толкова съм тъпа че няма накъде вече с едно момче се бяхме уговорили да се видим но аз бях болна и утре трябваше да се видим но лекаря ми каза да не излизам никъде аз му казах и тои се ядоса и почна да вика че не иска да ме вижда не иска да говори с никои не иска приятели не иска гаджета нищо не иска и супер много ми е гадно искам да се самоубия вече нищо чудно и до там да стигна писна ми вече от живота и на всичкото отгоре маика ми не ме пуска вика ми че няма да и се налагам и ще е само с неината НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ ВЕЧЕ кажете нещо оф просто искам някои да знае какво изпитвам в момента и рева и мама вуобще не ми обръща внимание молих я умолявах я утре да изляза ама тя вика че ще ме пребие ако продължа да и се моля какво да направя не мога вече така всеки ме командва всеки си прави каквото иска с мене
    ti luda li si 4e reve6 vsi4ko 6te se opravi toi moje da go e kazal no utre drugi den vsi4koo da se opravi spoko

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Абе я стига! Успокой се малко и не си мисли такива простотии. Не си мисли за самоубийство само защото не можеш да излезеш в момента.
    Бил ти казал, че не иска да те вижда. Ами той е казал, че не иска и приятели, ама дали ги е оставил тях?
    А не си ли помисляла, че майка ти гледа здравето ти? От какво си болна? Ако може да се влошиш е нормално да ти забрани.
    Не можеш повече ли? Извинявай, ама другите хора губят близки и роднини, осакатяват и какво ли още не пък ти тука за едно излизане и вече КРАЙ! Ти ако знаеш какво те чака... А на колко си викаш?
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    о не си единствената с такава майка мойта е същата. На него ще му мине не се безпокой аз като се ядосвам и казвам неща който не мисля той ако държи на тебе и си те обича нема да те за*бе заради едното неизлизане.

fifi_friend
    Guest
    И аз бях в такова положение преди години. Много добре те разбирам и знам, че последното нещо, от което се нуждаеш е неща от сорта " абе мноо си тъпа" или "вземи си резни вените". Вместо да се самозалъгваш погледни истината в очите. Ти си болна. А къде е той? ЗАмисляла ли си се. Значи ти мислиш варианти да излезеш от вас, би направил авсичко дори и когато си болна,а той - здравият н еиска дори да те види Нещо намирисва. Пък и не мислиш ли че и доста драматизира? А би трябвало да е силен, да те подкрепя и да те разбира... Сама си направи изводите.... Относно майка ти. Не всички родители са прави. Доста често бъркат, но друг е въпросът дали имат смелостта да си признаят. АЗ бях в твоето положение и си намерих решение - изляох на квартира. Много съжалявах после и исках да върна всичко назад. Е, да , ама не става! Просто трябва да намериш общ език с майка ти. Знам , че звучи много лесно така натеория, но наистина е възможно - все пак си познаваш човека. А ако не стане - е, до време е - не можеш да промениш всичко. Намери начин да й спечелиш доверието и да взимаш сама повечето решения. Разбира се това става като вземеш и повече отговорности. Никой повече няма да ти се качва на главата ако... не позволяваш това да се случва. Сама си си виновна. Изисквай уважение и ще си го получиш и недей да бъдеш крайно отзивчива и да вървиш след твоя приятел. Веднъж кажи "НЕ". А относно самоубийството - нито е изход, нито е решението, нито смяташ да го направиш. Просто ти е кофти и искаш някой да те чуе и забележи. Нормално е. Но недей и ти да драматизираш, а ми просто се стегни и им покажи кой е шефа

Мега фен Аватара на koalka
    Ядосваш се заради този глупак??Истина ли е това...
    Виж сега, не ти трябва човек, който по никакъв начин не те разбира, че си болна и първосигнално се ядосва и казва доста тежки думи.Ако наистина искаше толкова много да излезете и държише на теб щеше да те разбере и да ти каже, че ще се видите, когато можете, а не така - нещо станало и хоп...изтърва си шанса.Здраве да е, ще намериш по-добър!

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    За пореден път се убеждавам, че вашето поколение е психически нестабилно
    Eventful past is everclear.

Град
    София
    По дяволите ти наистина си психично болна. Да ви имам проблемите.

Цитирай Първоначално написано от FaHrEnHeit
    За пореден път се убеждавам, че вашето поколение е психически нестабилно
    Има време - ще пораснат.Тогава може и да се оправят.

много сте зле ... честно ... да не може той да прояви разбиране ... а ти си егати истеричната фаталистка .. убивай се плс избави света

Не можеш да живееш без него !?
    Айде я пробвай да видиш колко не можеш...
    Да попитам нещо...Вие не можете ли да говорите като хората или ?!
    Madness is the gift, that has been given to me.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си