- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво мислите,че трябва да направя?
Ами има нещо,което в момента ме вълнува и искам да го споделя.Има едно момче с което учим в едно училище и се виждаме всеки ден,защото учи в съседната стая.аз мн го харесах,забелязала съм,че и аз не съм му безразлична,но не предприема нищо.яд ме е,защото нямам много време,защото той завършва тази година.не върви да му кажа аз!Кажете как бихте постъпили виеблагодаря предварително!
РS:ще е хубаво ако и момчета си кажат мнението![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
защо все пак не рискуваш и не го заговориш![]()
еми опитай се да го заговориш на някаква индиферентна тема и му се усмихвай чаровно , все отнякъде трябва да се почне...![]()
Ти недей изключва варианта, ти да предприемеш нещо, защото нищо не се знае как ще се развият нещата (или няма да се развият). Понякога е по-добре ти, отколкото никой от двамата. Ама зависи от ситуацията, то не стана мн ясно... Имай го предвид.
Когато Калигула вкарал коня си в сената, всички коне в Рим се окуражили.
Феликс Кривин
И эащо да не върви ти да му кажеш???![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Еми мило момиче,аз самия сам бил така да се каже в ситуацията на това момче и сегашната ми приятелка (с която сме заедно вече от 2 год.) беше на твоето място.Тя се запозна с мене тоест...тя направи 1-вата крачка..така че това са детски глупости че не вървяло..все пак ако не опиташ може 1 ден да те е ЯД! така че УСПЕХ!![]()
Ще правим като българите : Когато има проблем и не става с пари, става с повече пари !! Хахахахахаха
И аз тва се чудих О.оПървоначално написано от tarita
Животът е адът описан в Библията!
Ако пътувате в един автобус към училище - настъпи го 'несъзнателно' и му се извини с чаровна усмивка.Ако пък не пътувате с автобуси, издебни го докато отива към тоалетната, тръгни в неговата посока или с/у неговата и пак го настъпи...
На мен това са ми най-култовите запознанства в гимназията...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Мойто мило е право !!! Направи първата крачка ти !!Първоначално написано от m0rgan
![]()
[b] Давай смело,иначе може да си изпуснеш щастието от...срам и небивалици от сорта,че ти си момичето а той момчето..![]()
Попринцип е възприето момчетата да правят първата крачка , но тъй като цяло те са по-срамежливи от нас момичетата , няма лошо и момичетата да правят първата крачка първи .Така , че аз на твое място бих предприела действие , защото както ти сама каза няма много време .Така , че да не ти пука -действай ! После кажи какво е станало ! Успех !![]()
Ооо не чакай момчето да се накани, някои от тях са толкова срамежливи, като се засечете направи нещо, нз заговори го..аз така чакам едно момче вече 2-ра година да ме покани на кафе...![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Голямото си изпускаш нещо мазно върху блузата му и казваш"Опаа...сори дай са да ти я изпера"![]()
Еми .. какво да ти кажа ...
Само с гледане няма да стане нищо ...
По някой път , като момче , мога да ти кажа ,че се сковаваме и забравяме ума и дума , или просто не можем да се решим да кажем каквото и да е .. камо ли , нещо като предложение ..
Ако наистина го харесваш Действай![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Рискувай и му кажи!![]()
izdebva6 go da e sam nqkoq mejdu4asie otiva6 pri nego i mu kazva6 "aa da te popitam g-ja edi koq si v bolni4ni li e o6te,ako znae6 da mi kaje6"toi nai veroqtno 6ti otgovori "nz" ama..pone 6a si imala nqkuv kontakt..sled tva kato go sre6ta6 po koridorite prosto mu se usmihvai..i tr ima sledva6t rasgovor
![]()
Еми много неща могат да се направят ..Разбери му телефона или му прати неква бележчица
Или пък ако ти стиска направо отиди и го заговори
Само с гледане няма да стане нищо. Пък като му кажеш, той и да не те харесва ако е пи4 няма да почне да се държи гадно ... пък ако го направи ще знаеш, че не си струва
Успех
![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
Благодаря ви много![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...