.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

какво мислите,че трябва да направя?

Ами има нещо,което в момента ме вълнува и искам да го споделя.Има едно момче с което учим в едно училище и се виждаме всеки ден,защото учи в съседната стая.аз мн го харесах,забелязала съм,че и аз не съм му безразлична,но не предприема нищо.яд ме е,защото нямам много време,защото той завършва тази година.не върви да му кажа аз!Кажете как бихте постъпили виеблагодаря предварително!
    РS:ще е хубаво ако и момчета си кажат мнението
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

защо все пак не рискуваш и не го заговориш

Град
    Холивуд ;)
    еми опитай се да го заговориш на някаква индиферентна тема и му се усмихвай чаровно , все отнякъде трябва да се почне...

Град
    Варна
    Ти недей изключва варианта, ти да предприемеш нещо, защото нищо не се знае как ще се развият нещата (или няма да се развият). Понякога е по-добре ти, отколкото никой от двамата. Ама зависи от ситуацията, то не стана мн ясно... Имай го предвид.
    Когато Калигула вкарал коня си в сената, всички коне в Рим се окуражили.

Феликс Кривин

Мега фен
    Град
    София
    И эащо да не върви ти да му кажеш???
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Asenovgrad
    Еми мило момиче,аз самия сам бил така да се каже в ситуацията на това момче и сегашната ми приятелка (с която сме заедно вече от 2 год.) беше на твоето място.Тя се запозна с мене тоест...тя направи 1-вата крачка..така че това са детски глупости че не вървяло..все пак ако не опиташ може 1 ден да те е ЯД! така че УСПЕХ!
    Ще правим като българите : Когато има проблем и не става с пари, става с повече пари !! Хахахахахаха

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от tarita
    защо все пак не рискуваш и не го заговориш
    И аз тва се чудих О.о

Животът е адът описан в Библията!

Ако пътувате в един автобус към училище - настъпи го 'несъзнателно' и му се извини с чаровна усмивка. Ако пък не пътувате с автобуси, издебни го докато отива към тоалетната, тръгни в неговата посока или с/у неговата и пак го настъпи... На мен това са ми най-култовите запознанства в гимназията...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Asenovgrad
    Цитирай Първоначално написано от m0rgan
    Еми мило момиче,аз самия сам бил така да се каже в ситуацията на това момче и сегашната ми приятелка (с която сме заедно вече от 2 год.) беше на твоето място.Тя се запозна с мене тоест...тя направи 1-вата крачка..така че това са детски глупости че не вървяло..все пак ако не опиташ може 1 ден да те е ЯД! така че УСПЕХ!
    Мойто мило е право !!! Направи първата крачка ти !!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    [b] Давай смело,иначе може да си изпуснеш щастието от...срам и небивалици от сорта,че ти си момичето а той момчето..

Попринцип е възприето момчетата да правят първата крачка , но тъй като цяло те са по-срамежливи от нас момичетата , няма лошо и момичетата да правят първата крачка първи .Така , че аз на твое място бих предприела действие , защото както ти сама каза няма много време .Така , че да не ти пука -действай ! После кажи какво е станало ! Успех !

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Ооо не чакай момчето да се накани, някои от тях са толкова срамежливи, като се засечете направи нещо, нз заговори го..аз така чакам едно момче вече 2-ра година да ме покани на кафе...
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    somewhere over the rainbow
    Голямото си изпускаш нещо мазно върху блузата му и казваш"Опаа...сори дай са да ти я изпера"

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Еми .. какво да ти кажа ...
    Само с гледане няма да стане нищо ...

По някой път , като момче , мога да ти кажа ,че се сковаваме и забравяме ума и дума , или просто не можем да се решим да кажем каквото и да е .. камо ли , нещо като предложение ..

Ако наистина го харесваш Действай
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Рискувай и му кажи!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    MaInA CitY
    izdebva6 go da e sam nqkoq mejdu4asie otiva6 pri nego i mu kazva6 "aa da te popitam g-ja edi koq si v bolni4ni li e o6te,ako znae6 da mi kaje6" toi nai veroqtno 6ti otgovori "nz" ama..pone 6a si imala nqkuv kontakt..sled tva kato go sre6ta6 po koridorite prosto mu se usmihvai..i tr ima sledva6t rasgovor

Град
    Варна
    Еми много неща могат да се направят .. Разбери му телефона или му прати неква бележчица Или пък ако ти стиска направо отиди и го заговори Само с гледане няма да стане нищо. Пък като му кажеш, той и да не те харесва ако е пи4 няма да почне да се държи гадно ... пък ако го направи ще знаеш, че не си струва Успех
    http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче

Благодаря ви много
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си