.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Скъсах с гаджето

Zdraveite iskam da spodelq ne6to koeto me izma4va imah vrazka s edno mom4e 6 meseca.No za sajalenie skasahme za6toto ne se razbirahme postoqnno se karahme naposledak.Pravihme sex nqkolko patii sled tova se ot4ujdihme neznam za6to.Toi mi be6e parviq obi4ah go i ne sajelqvam za tova koeto napravihme.Sega kogato sme skasali toi prikazva nalqvo i nadqsno 4e sam bila lesno momi4e i mnogo barzo sam mu se otdala i 4e sam bila s nego samo za ednoto ebane koeto izob6to ne e vqrno.Mnogo sam razo4arovana ne sam go o4akvala ot nego sega skasahme no az vse si mislq 4e izpuskam nai dobroto mom4e na sveta a vsi4ki moi priqteli mi kazvat 4e hi4 go nqma.Toi 6te zamine za drug grad i nqma da s e vidim ve4e.Kak da go zabravq vseki den sled u4ili6te mi stava mnogo tapo vka6ti po cql sledobed pla4a
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Ще го забравиш спокси Особено сега като замине за друг град ще ти е още по-лесно

Излизай повече с приятелки, не се затваряй вкъщи, изтрии всичко свързано с него (я, снимки, стари логове, песни, които ти напомнят на негои такива), опитай се да си намериш друго момче или просто си дай един RelaX ...

Аве, споко, и това ще отмине

Той говори такива неща за тебе а ти ревеш за него зарежи го ако наистина не говори истината значи просто е гаден лицемер който не те заслужава

Няма смисъл да страдаш за това момче!Колкото и гадно да е ще ти кажа,че след като е тръгнал да говори на ляво на дясно,явно не е държал толкова на теб.Дори и да не те е обичал поне от уважение можеше да мълчи.И на мен ми се случи това с първия ми,така че си представям как се чувстваш.Аз също страдах много ,но сега осъзнавам че той не го е заслужавал!

Мега фен Аватара на koalka
    Как още искаш да си с него не мога да разбера.Та той постоянно глупости говори, неща, които не са верни и ти го знаеш.Явно не изпускаш най-доброто момче, щом не иска да си останете приятели или просто не иска да имате някакви добри взаимоотношения.До голяма степен може би е афектиран от всичко станало между вас, но като цяло - момчето не си струва, поне според мен.

Лошо е че малко хора уважават тези с които са били, съчуствам ти, ще го забравиш, не се притеснявай, да не те интерусва хорското мнение, живота е пред теб !

Opitvam se da go zabravq iztarkala sam vsi4ko koeto moje da mi napomni za nego i sega ne iskam da si imam drug priqtel 6te si dam po4ivka.Blagodarq na vsi4ki 4e tolkova barzo mi otgovorihte i za savetite

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Sladkata___
    Opitvam se da go zabravq iztarkala sam vsi4ko koeto moje da mi napomni za nego i sega ne iskam da si imam drug priqtel 6te si dam po4ivka.Blagodarq na vsi4ki 4e tolkova barzo mi otgovorihte i za savetite
    Продължавай напред

Цитирай Първоначално написано от Funky Fresh
    Той говори такива неща за тебе а ти ревеш за него зарежи го ако наистина не говори истината значи просто е гаден лицемер който не те заслужава
    to4no taka !!!
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Изпускала най-доброто момче..я бягай Спала си с него бил ти е първия сега говори наляво и надясно каква си била..еми внимавай с какви се хващаш,ако е някой женкар какво очакваш?Забрави го лесно или трудно,и се прави че не ти дреме за него Как може да си толкова наивна А от тук натам си подбирай момчетата
    Това,че нямам изрази в ника от рода на 'kotence,pisence,sladurche,f,sexy,или baby' не ме прави момче !!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Той не те заслужава... За какво ти е? Ще си намериш друг 100 пъти по-добър Просто се разсейвай с нещо друго и няма да мислиш за него.
    >>> House Music <<<

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Time heals everything.
    Eventful past is everclear.

Цитирай Първоначално написано от FaHrEnHeit
    Time heals everything.
    dam prav si

Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Той не те заслужава... За какво ти е? Ще си намериш друг 100 пъти по-добър Просто се разсейвай с нещо друго и няма да мислиш за него.

Хубаво е човек да има в какво да вярва надеждата умира...почти последна

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Явно сте се разделили скоро,а и си го обичала,затова ти е толкова трудно.Сега си мислиш,че да забравиш за него е невъзможно,но ще видиш,че грешиш.С течение на времето ще забравиш за него.Е,пак ще се сещаш,но ще бъдат само спомени и няма да те боли.

Град
    v edno sypersko grad4e
    Time heals everything.
    dam prav si
    мн си прав даже
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от So unbelievable love..
    Time heals everything.
    dam prav si
    мн си прав даже
    ПРав си-да, но не винаги е така

Град
    In your dreams...
    Full respect!!!
    Само слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса...!

Град
    In your dreams...
    Full respect!!!
    Само слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса...!

\/
    На същото мнение съм тои говори че си курва и ти плачеш за него?!?!?
    Според мен това че ти е първият е причината да не го забравиш.......Но след като замине ще ти стане много по-леко няма да ги виждаш и постепенно ще го забравиш....Успех!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    si4ko s vremeto mu .. 6et go zabravi6 ... 6te si fane6 dryg
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Как още искаш да си с него не мога да разбера.Та той постоянно глупости говори, неща, които не са верни и ти го знаеш.Явно не изпускаш най-доброто момче, щом не иска да си останете приятели или просто не иска да имате някакви добри взаимоотношения.До голяма степен може би е афектиран от всичко станало между вас, но като цяло - момчето не си струва, поне според мен.
    Да, ти и го казваш ама тя като е влюбена и като го обича за нея си остава най-прекрасния човек на света.. По темата.. Спокойно, всичко минава.. Ще те боли, така е, но ще ти мине след време.. Мисли за края на целия ад и ще ти е по-лесно.

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    всяко чудо за 3 дни
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    \/
    На същото мнение съм тои говори че си курва и ти плачеш за него?!?!?
    Според мен това че ти е първият е причината да не го забравиш.......Но след като замине ще ти стане много по-леко няма да ги виждаш и постепенно ще го забравиш....Успех!
    Ако едно момче говори лошо за теб,не те уважава и не пази поне малко в тайна от всички какво е имало между вас...няма смисъл даже да се сещаш за него.Вярно първият ти е...и аз съм била така и като разбрах какво е говорил за мен...даже не искам да се сещам,че съм го познавала.Повярвай,времето лекува всичко!
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

След като той замине,няма да го виждаш и с времето ще го забравиш.
    А да ти кажа,че може да не го е казвал това той.Мен много пъти са ме лъгали "приятели,които ми мислят само доброто" и се е оказвало лъжа,така че,докато не чуеш нещо със собствените си уши,не вярвай на глупости!
    offline forever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си