- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вагинален оргазъм
С мойта приятелка обсъждахме и каза, че с момичетата от класа са си говорили и се оказа,че 3-4 получават вагинален оргазъм, а пък аз с мойта правим от 6 месеца и досега не е получила такъв. Та ако можете да ми кажете защо така става и да дадете малко инфо, мнооо ше съм доволен![]()
П.П. аз съм на 18, тя е на 17. За повече инфо .... питайте.
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
значи изпитан и сигурен метод - ако искаш да я докараш до там е следния.. на задна прашка - я клатиш (където трябва) и с палец в дупето притискаш допълнително.. имай пред вид, че за да не я заболи от зад трябва да си я смазал.. на доста девойки съм го прилагал.. работи безотказно... просто не бъди зайко байко - издръж поне в нея 20-30 минутиразмазват се от кеф девойките.
естествено не бъди груб - ако я заболи или нещо не и е по душа (има и такива) просто не я насилвай... опитай друг път..
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
mi pi4 ne6o ne prai6 kak trqbva za da polu4i orgazum traa da i e mn xubavo i mn dobre da si q zadovolil
Не всички жени получават вагинален оргазъм.Някои получават след много време,някои никога,но повечето след повечко време от първия полов контакт.За инфо,аз го правя от близо 2 години и още не съм изпитала вагинален оргазъм!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
просто не всички момчета успяват да задоволят половинките си на max...следващия път се постарай повече,опитайте нови неща,прави това което най-много й харесва...![]()
Хаха за задната прашка съм съгласна,подходяща поза за оргазъм еПървоначално написано от TH33N
Ама тва за дупето ....
На мене лично ако ми го направи би ми станало адски неприятно
![]()
абе кои ги знае тия нейни приятелки дали наистина са изпитвали такъв оргазъм или просто са се правили на големи
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Пич, тая работа става с ебанйе...![]()
заради това казах - че има и девойки на които не им харесва.. заради това внимателно.. но почти всички на които съм го прилагал не са се оплакали.. напротивПървоначално написано от rame
![]()
Не видях да си написал,че има изключенияПървоначално написано от TH33N
По-скоро обратното-пишеше,че работило безотказно,аз затва се обадих :P Иначе може и на някои да им харесва,но на мен изобщо
![]()
ами.. ето какво написах.. най-от долуПървоначално написано от rame
естествено не бъди груб - ако я заболи или нещо не и е по душа (има и такива) просто не я насилвай...
както казах - всеки си има изискания.. претенции.. неща, които не му допадат и т.н.
Добре защо изключвате факта ,че проблема може да е в момичето!
Може да се бъхтиш като вол..за да я задоволиш на макс а в съзнанието й да се въртят всякакви мисли , но не и за секса й с теб...може да не й е хубаво...ако е така поне да симулира баси...немога да разбера защо
когато оргазъм липсва всички обвиняват само едната страна демек ние момчетата!Ако наистина й е приятен секса с теб .. ЧЕСТИТО имаш си нимфоманка!![]()
Или и стимулирай клитора с ръка , докато го правите на задна..( то май май позата в тоя случай няма голямо значение де..) абе помагаПървоначално написано от Psychopath*
![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
tva 4e ne e polu4ila vaginlen orgazam ne zna4i 4e ne pravi ne6to kakto trqbva.klitorniqt e dosto po-lesno postijim,dokato vaginalniq zavisi opt m ne6ta.ima jeni koito nikoga ne mogat da izpitam vaginalen orgazam,zavi si ot vazrastta sa6to-moje samiqt i organizam da ne e "uzrql" za tova spoko probvai da q zadovoli6 klitornoПървоначално написано от martoo
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
И така трябва да получи вагинален оргазъм - при стимулация на клитора?Първоначално написано от Alice Fox
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Само спамите, от това което прочетох пича не получи ясен отговор.![]()
rame: На мене лично ако ми го направи би ми станало адски неприятно - тука съм съгласен, дупето посмъртно не го дава![]()
MG-X-Power: Ако наистина й е приятен секса с теб .. ЧЕСТИТО имаш си нимфоманка! - може да си прав, 3-4 -ти път да иска и като смятам, че не свършвам за 10 мин, а като се измори тя тогава спираме![]()
Psychopath*: лижи я - е без това закъде :P
Alice Fox : Или и стимулирай клитора с ръка , докато го правите на задна..( то май май позата в тоя случай няма голямо значение де..) абе помага - и това го правим и става, свършва си ама си е клиторен,а не вагинален![]()
PUSS : moje da mu e malka pishkata i zatva da ne q zadovolqva - тая възможност я изключваме![]()
П.П. четах, че се постигало като си е вдигнала краката на рамената ми примерно, само дето като направим така и има по голямо проникване, казва че и е неприятно , все едно съм и бъркал в червата вика![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Ха, ти вярваш ли си? Аз ако издържа в задна прашка 30 минути, значи съм мазохистка. Да не говорим, че когато съм получавала вагинален оргазъм, то е ставало още на 1-вата 2-рата минута. След известно "клатене" се уморяваш, почваш да се протъркваш, схващаш се и като цяло не е секси. да не говорим, че като чувстваш, че партньорът ти е близо до края, избухваш много по-лесно и бързо. И изобщо не е хубаво така да обобщаваш. Всяка жена е толкова различна и изпитва удоволствие от различни пози. Аз например изпитвам оргазъм в пози, в които съм по-широка, но по-плитка. такива, които стесняват влагалището(като задната прашка) ми носят ужасна болка. за това тя е екстра в менюто, която предлагам изключително рядко на мъжа. И изобщо подобни обобщения, когато се отнася за усещанията на хората са неуместни!Първоначално написано от TH33N
аз лично за да накарам една жена да свърши така...(всъщност и двете с които съм спала)е супер важна възбудата,поне според мен..де да знам можеби малко по силно или не6о таквоа,поне при мен е действало
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"