Цитирай Първоначално написано от TH33N
значи изпитан и сигурен метод - ако искаш да я докараш до там е следния.. на задна прашка - я клатиш (където трябва) и с палец в дупето притискаш допълнително.. имай пред вид, че за да не я заболи от зад трябва да си я смазал.. на доста девойки съм го прилагал.. работи безотказно... просто не бъди зайко байко - издръж поне в нея 20-30 минути размазват се от кеф девойките.
естествено не бъди груб - ако я заболи или нещо не и е по душа (има и такива) просто не я насилвай... опитай друг път..
Ха, ти вярваш ли си? Аз ако издържа в задна прашка 30 минути, значи съм мазохистка. Да не говорим, че когато съм получавала вагинален оргазъм, то е ставало още на 1-вата 2-рата минута. След известно "клатене" се уморяваш, почваш да се протъркваш, схващаш се и като цяло не е секси. да не говорим, че като чувстваш, че партньорът ти е близо до края, избухваш много по-лесно и бързо. И изобщо не е хубаво така да обобщаваш. Всяка жена е толкова различна и изпитва удоволствие от различни пози. Аз например изпитвам оргазъм в пози, в които съм по-широка, но по-плитка. такива, които стесняват влагалището(като задната прашка) ми носят ужасна болка. за това тя е екстра в менюто, която предлагам изключително рядко на мъжа. И изобщо подобни обобщения, когато се отнася за усещанията на хората са неуместни!