.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен Аватара на unicorn_f

Бахти човека .... :|

Здравейте всички Пускам темичката,защото искам да разкажа нещо накратко и някой ако може да ми помогне
    Така.... значи началото на декември в скайп ме намери някакъв абонат и се оказа че сме от един град.И така чатихме си всеки ден и ни беше забавно.После след около месец започнахме да си пращаме целувки,прегръдки по скайп и той искаше да излезем на кафе.И излязохме..той беше с няколко негови фр и отидохме в една игрална зала.И мен мн ме беше срам и почти не говорех,а докато отивахме към залата се държахме аз ръце и когато се видяхме на уговореното място се прегърнахме...както и да е.Отидохме в залата и седнахме на едно сепаре и той си приказваше с приятелите си и от време на време се обръщаше към мен и си говорехме,но малко защото ме супер много ме беше срам.После той се приближи и започна да ме целува Целувахме се малко (на мен ми беше за 1 път ) И после той игра малко билярд с фр си и от време на време идваше при мен и ме цункаше.После когато трябваше да се прибирам,той остави приятелите си в залата и ме изпрати до нас и по пътя пак се държахме за ръце.
    Същата вечер си чатихме и той каза че съм била мн сладка...той познава едно момиче от моя клас и веднъж нещо стана въпрос за нея и той ме попита дали съм и казала че с него сме били повече от фр и аз казах че нищо не съм и казвала,но не посмях да го попитам какво точно сме И след това все по рядко и по рядко си чатихме.Веднъж му писах и го попитах защо вече не пише и каза че чакал аз да му пиша. След като един път в залата мн гадно се направи че не ме вижда му писах и той каза че не ме е видял наистина и след това пак се засякохме няколко пъти в залата и той само ми смигаше или ми се плезеше Само веднъж ме дръпна на страни за да ми каже пак че онзи ден не ме бил видял,гушна ме и си замина.И това беше скоро де,но ми е мн гадно сега като не си пишем или ако се видим и само да се усмихва или да се плези...НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ЗАЩО ПРАВИ ТАКАА ???

Мега фен
    Град
    София
    Абе що пускаш втора такава тема????
    ПРеди около месец пак я беше пуснала същата.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    най-добре според мен е да говориш с него ... за да се изясните ... дали може да стане нещо между вас или не Успех !
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Здравей, на мен ми изглежда, че това момче определено е още недорасло и затова се държи така детински. Нормално е за тийновете, не се учудвай Така, както те е питал дали си казвала това на определено мимиче, ме навежда на мисълта, че може да се опитва да я дразни.. Също детинска постъпка. Пък и после да спре да ти пише.. Дам, може и да е така, както си мисля, може и да греша, но и в двата случая - не си заслужава да се занимаваш с момче, което още не знае какво иска и как да се държи Намери си някой друг и го зае*и тоя, грам не си заслужава да се тормозиш за някакво хлапе Успех, дано намериш свястно момче
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Тъжна история ;( Явно има нещо което не иска да ти каже да не те нарани затова И аз като разбрах,че бившото ми гадже ходело с някакъв друг взех да не и говоря и да я отбягвам...кофти работа..Виждам,че си много свястна явно той не оценява какво ти причинява и какво изгубва

'щот се прави на много оборотен. Мота те, а ти му се връзваш.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    'щот се прави на много оборотен. Мота те, а ти му се връзваш.
    Много ги мразя такива хора...само разбиват сърца...де*а идиотите сори,че псувам ама и аз съм попадал на такива

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Ами той още преди да излезем на кафе ми каза по скайп че ме бил харесвал и сигурно като излязохме и сигурно се е разочаровал и за това да не ми пиши

Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    Ами той още преди да излезем на кафе ми каза по скайп че ме бил харесвал и сигурно като излязохме и сигурно се е разочаровал и за това да не ми пиши
    Не...след като те е целувал значи не...просто е един от многото "такива" може би !

Град
    Враца
    Ми гадно... Според мен не е от типа момчета, които искат сериозна връзка... Защото от първата среща да те целуне... и да те зарязва... и да идва от време на време да те целува Изглежда наистина не те оценява... Аз пък какво разбирам... Направих гадно на един приятел, който е страшно добър към мене.. и сега ми е супер някакво... Оф, аз се отклоних от темата... тааа... наистина мисля, че не те взима на сериозно... Айде успех, най - добре ще да е да поговориш с него

По принцип , някой правят така , за да може момичетата да са болни по него !

На мен едно момиче ми беше направила същия номер и сега мисля за нея ,но неще и тя серьозна връзка !

Но недей се занимава с него остави го намери си друг ! Ем така си е да няма да му падаш на колене !

Аз в такъв момент си викам "Някой ден , ще ревеш за мен" !

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    По принцип , някой правят така , за да може момичетата да са болни по него !

На мен едно момиче ми беше направила същия номер и сега мисля за нея ,но неще и тя серьозна връзка !
    Що за логика

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Абе що пускаш втора такава тема????
    ПРеди около месец пак я беше пуснала същата.
    Много време даваш.. Седмица няма от миналата тема

Животът е адът описан в Библията!

прави така защото така иска ..

Град
    somewhere in space:))))
    ami spored men ima vruzka s drugo momi4e ..........ti sama spomena za tazi ot tvoq klas:той познава едно момиче от моя клас и веднъж нещо стана въпрос за нея и той ме попита дали съм и казала че с него сме били повече от фр.........qvno ima ne6ty s neq ili s neina priqtelka ,za6toto mai dosta go interesuva dali tq znae za vas dvamata...i v tozi slu4ai ti izliza6 precakanata....po dobre pogovori s nego i se razberete dali moje da ima ne6ty mejdu vas ili ne......gledai samo da ne strada6 ti nakraq.......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си