- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- най лошото нещо
кат миничак едно голямо стъкло ми флезна в кракаслед тва един приятел ме удари със едно седло от стол и пирона на него ми пръсна веждата целия бях в кръв а тоя приятел ми е най близкия сега чупих си крака в пети клас и един дебелак ме настъпи през това време .. аа и когато един ме плесна с едно шише
![]()
карам си аз кънките... обаче паднах леко и един идеот ми мина през ръцете
Най-гадна беше варицелата...
4upil sam si krak cepil sam si bradata edna nepunosima 6arka nemah kaja beh samo v papki be6e ujasno nqma6e mqsto bez papki i tva dano i da nqma pove4e![]()
![]()
миии аз като бях 2ри клас се бях порязала на една тел (такава за простиране на едно село) точно под окотодо 10-11 годишна имах белег но вече се заличи
абе то маи не е болест амаа гадно си беше
преди няколко години имах отит и на двете уши. Толкова болеше,че не можех да ям,да спя..нищо.
Като бях малък някой ми беше метнал паве и покрива на детската градина и падна право върху главата ми... целият в кръв и директно в пирогов...![]()
![]()
![]()
Сега ми е смешно ама тогава си поревах доста...
Другото което е таа седмица дето не мога да спа... ше видим кво пше излезне от целата работа...![]()
Ммм...честно казано не съм боледувала от страшни болести,пу-пу-пу да не са урочасам не6то![]()
Ми в детската градина един път паднах под една люлка и ме удати малко над окото и аз припаднах,след това се събудих в някаква стая,която май беше в болницата,а на следващия ден бях като пребита,не можех да виждам с едното око известно време.Най-гадното боледуване:Ми като съм била на година съм боледувала от пневмония и то тежка,спомням си как ми биеха инжекции в крачетата,мн болеше..![]()
...
Ммм миналото лято ауу беше ужасно имах някакво ужасно растроиство през 30 мин ходех то тоалетната по 2-3 рола на ден отиваха само за менче накрая в болницата на системи и гентамицин на инжекции за 3-4дена иии 1 седмица ужас че точно тогава се падна да ходим на море и аз го пропуснах.Иначе съмбил болен от пневмония и беше супер не ходех на училище нищо не ме болеше дори и главата та се чудех как така съм болен и се излекувах само със хапчета.Бил съм болен и от шарка ама нямам никакви спомен.
и3вадих си лакътя и рамото ,счупих си ухото в 1 и същи ден на 1 и също състе3ание. а иначе друга кофти болка беше ра3ширена вена на тестиса .... .тфа беше кофти болка .....
Fuck me I'm famous
счупено ухоПървоначално написано от Dj M1ry
![]()
![]()
как така бе
аз съм имала шарка....имах 4 пъпки на кръст![]()
На мен пък преди година и нещо ми врасна нокъта на палеца на крака..и трябваше да се реже. Това ми е най-голямата болка засега
3+ операции... като на 3-тата не ме хвана упойката, 'щото беше едва 2 седмици след 2-рата... Та, докторите казаха, че не могат да ми оправят краката, от време на време да ходя за операцийки, ако желая.Първоначално написано от отчаяна`
![]()
Добавяме ненормално-чувствителните ми уши ... и редовните инфекции... за по 2-3 седмици... суийт![]()
и на мен ми се е враствал нокът...оправи се с Акне Аут.малко не ми се вярваше че акне тоник ще ми оправи проблема за такова отрицателно време,но вече година и нещо не съм имала никакви проблеми.
Да, ако проблемът ти е врасъл нокът, моят си няма име...Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
и ми е много смешно, като някой ми каже "пфу, то т'ва проблем ли е, на козметик иди, ще ти го оправят"Шанс.
Eми веднъж дядо ми без да иска ми разби една ел. крушка в лицетоБеше супер смешно
Той беше излязэл на терасата на село и искаше да хвърли крушката на покрива на съседите
![]()
![]()
И аз бях точно зад него, но той не ме беше видял и като засили крушката назад, ми я разби точно между очите
После баба ми щеше да припадне като ме видя, разрева се и ръцете й трепереха докато се опитваше да ми промие раната. Добре, че поне братовчед ми беше там и докато се хилеше ми почисти хубаво дупката между очите, а баба ми през това време побесня и взе един колан да бие дядо ми, а после не му говори една седмица
![]()
![]()
А да и веднъж се пребих на една катерушка, размазах си лицето на земята и устата ми стана гигантска и синя... Сиг съм изглеждала неописуемо смешно
![]()
![]()
![]()
ами като бях малка ..имаше един момент ,в който дясното ми ухо постоянно се възпаляваше...беше гадно..имах главоболие..ужасно дразнеща болка в ухото ..така и не разбрах каква беше причината..др..др..а да..преди 2-3 години братовчедка ми ми разби носа ;Д докато играехме футбол..ии интересното беше ,че вместо аз да се разплача от болката..тя почна да реве ..ии се наложи да я успокоявам..ама колко ли убедителна съм била с кървящ нос ;Дкато се учех да карам колело..се преобърнах в един пясъчник..на брадичката ми имаше грамадна рана..ии ся имам белег..които слава Богу се усеща само на пипане..като едно малко топченце.. ;Д мм изкълчвала съм си крака..наай-шибаната болка ,която съм изпитвала..хапали са ме СТАДО :Д разярени оси
задушавах се ,защото ме бяха нахапали навсякъде-шията,врата..лицето..гръдни кош..оф..и бях на едни грамадни пъъпки..мм гадна болка изпитвах и когато имах цистит ..бях се натровила с нещо миналата година..и езика ми беше като поничка..подут..червен..баа.. не можех да ям..и фъфлех
![]()
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
Ъъъ ам нз сали се счита за болест ама да си кажа :P Значи малк преди да почна 1-ви клас страдах от нещо наречено оголване на черватастава дума че някфа си ципа или нищо подобно ми липсваше и от там следваха ужасни болки.Не съм сигурна че го обясних кат `ората ама беше мн гадно и за тфа почнах даск на 18-ти септември
![]()