- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За потребителят SWASTICA
Абе, какво сте го заялиИли поне като ви отговори подобаващо после не се оплаквайте
![]()
Държа да напомня по повода, че в един спор минал границите на допустимото благоприличие, горят и ДВЕТЕ страни![]()
Бау![]()
на мен това момче ми е жално, наистина смятам, че има някакви проблеми...
![]()
Мом4ето не ми е направило нищо, оба4е много лъже...
![]()
Робинята на Quench
пф ... бе аз не се заяждам
напротив, призовавам всички да те оставят на мира
макар, че си ми говорил за майка ми, за което заслужаваш бан
да кажем, че не съм злопаметен, а жалостив...
Абе мачок ли си къв си не те знам. Ама преглеждай темите по начестичко щото като гледам пишеш ей така на сляпо като кон с капаци ( да знам че си модератор и това не ме плаши ). Не гледай какво пишат хората а гледай на нещата обективно. Преди да обвиниш свастика в нещо прочети цялата тема. Свастика нарушава ли правилата с нещо ? Да сигурно не се съмнявам, но онея 10-на глупака които му се връзват на иначе явната простотия не заслужават ли нещо повече от предупреждение а ? Ако си духът от лампата на Аладин който изпълнява молбите на хората. То аз искам да вгледаш малко в тоя фарс и да видиш че не само свастика е виновен. Да аз заемам страната на СвастикаМислиш ли да продължаваш да се заяждаш за щяло и нещяло и да лигавиш всяка тема, в която участваш, защото ми направи впечатление че доста хора се оплакват, а моята роля принципно е да удовлетворя молбите им.
Да веее аз съм инталиански мафиот с пистолет в ръка. Кефите ли се ?![]()
:P :P
Ах да гледай само как всички ще пишат как нямат нищо лично към свастика. Тъпи комплексирани говеда - осъзнайте се малко и се събудтете от зимния сън щото момчето ви прави на глупаци а вие продължавате да му се танцувате по свирката...
"protiven" i "poserko" ot cenzura li se nujdaqt.. ai stiga -_- ima gi v talkovniq re4nik teq dumi..![]()
tova e daje SA anglobalgarski re4nik
posiram se ->dirty o.'s pants, shit o.s.
protiven -> nasty, unsavoury, repulsive, repugnant, offensive, obnoxious, objectionable, odious;disgusting;
=> nqma6e nujda da cenzurira6..
cheers
Само аэ ли от от това,което съм чела,съм останала с добро впечетление от него?![]()
[size=7][b][u]fosse cos
bra4etar, laja li e -_-..
ina4e ima mn takiva deto se zablujdavat, 4e sa bezsmartni v internet prostranstvoto.. {}bi4am vi
Мачок. Съгласен съм с тебе че трябва всичко да се спре още в зародиш. Но имам 1 въпрос. Къде спахте ? Всичко трябваше да спре още от темата за емотата. А там се изписаха 12 страници някъде. После имаше още няколко теми в които имаше хранилка. Никой модератор не обърна внимание на тази тема. Еми мисля че това е прекалено.
Експлодеттийн прекалено лично ги приемаш нещата. Излез от филма човек и порасни. Хващаш се на приказките на едно момче. Какво голяма работа ли си като си го "закопал" ? Егото ли си погали с това ? Е браво браво... ти си истински герой. Посрещнете незакопаемият. Ама в темата за мафията както лаеше и изведнъж спря. Прекаляваш толкова колкото и свастика с разликата че той се гаври с вас/тебе а ти го приемаш на сериозно и оцет пикаеш.
Alabalaportokala,
грешка е, че въобще е имало тема за емота.. Такива ги трия вече за добро утро. Не знам какво е ставало до сега, факт е, че се появиха няколко теми 'баннете го тоя свастика', много ЛС ми се написаха и в крайна сметка стигнахме до тук, където се опитвам да избистрим нещата и да се разберем като големи хора, за да няма терзания занапред.
Не си само тиПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
hm.. smesva6 ezici.. originalno.. kakvo 6te re4e "rock's" :/... 6toto sym go sre6tal samo bez apostrof i v momenta se 4uwstwam kraino skonfuzenПървоначално написано от SWASTICA
Моля.Първоначално написано от SWASTICA
[size=7][b][u]fosse cos
Не мисля че трябва да бъде баннат наказан или нещо от сорта. Тези които са ти писали ЛС са били жестоко затапени и не им изнася. За мене е най - добре да се върнеш в темата за емотата да попрочетеш малко и ти сам да направиш преценка дали човека заслужава наказание. Наблюдавам темите от самото начало и твърдо смятам че не заслужава нищо подобно.Alabalaportokala,
грешка е, че въобще е имало тема за емота.. Такива ги трия вече за добро утро. Не знам какво е ставало до сега, факт е, че се появиха няколко теми 'баннете го тоя свастика', много ЛС ми се написаха и в крайна сметка стигнахме до тук, където се опитвам да избистрим нещата и да се разберем като големи хора, за да няма терзания занапред.
цитирам по памет - приумица?Първоначално написано от eu.hyricane
Не помня как се изрази...![]()
Иначе, нищо против него нямам, от време на време ме забавлява... и така...
gramati4eski gre6na priumica -_-Първоначално написано от be_true
Alabalaportokala,
никой не е тръгнал да банва, санкционира, наказва и тем подобни глупости.
СВАСТИКА да попрегледа тая тема.![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=155972
За какво ви е необходимо постоянно да спорите и да се обиждате взаимно?Нима това е начина?Принципно, няма нишо лошо в споровете, но когато те са наситени с цветущи изрази и пиперливи реприки, положението става доста неприятно.
Всичко започна от тази прослувута тема за емотата.Обърнахте го на говорилня всеки си знае своята и никой не отстъпва...Демонстрирайте поне частица толерантност.Всеки има право на лично мнение и позиция.Като някой потребител, ви дразни-намерете начин да се разбете, без да намесвате всички останали.Глупаво и детинско е от някаква неаргументирана солидарност да се озлобявате един срещу друг...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ама в какви филми се метнахте...просто не е истина![]()
ай ноу детПървоначално написано от eu.hyricane
ЦвЕтИт0, имаш дар слово помисли за реализация в тази сфера.![]()
Е крайна сметка за какво е темата? "Да го гоним ли, да не го ли гоним?"![]()
well done..Първоначално написано от ЦвЕтИт0
a i tova e prosto 1 forum.. tuk moje da ste bogove, v realniq jivot - mijiturki.. zabelejete kolko hora licemerni4at (da re4em v impulse.bg, pro4etete izkazvaniqta otnosno nqkoi potrebitel i ako vidite 1 otricatelno, plz, saob6tete), pravqt se na takiva, kakvito ne sa (razbira se, lajat, za da se izdignat v o4ite na 4etq6tite) i t.n... na jivo toq moje da e palen 4uruk, da nqma ponqtie ot absolutno ni6to, samo deto razbral kak da boravi s tarsa4ki i ottam izvli4a neobhodimata informaciq, za da blesne pred ostanalite.. pathetic -_-